Dear Good Morning Community

De leukste ochtend community om elke dag energiek te starten.
Elke ochtend een live sessie vanuit je woonkamer en een dosis positiviteit in de ochtend. 

Energiek uit bed!

Ik herinner me nog goed een leven waarin elke ochtend een strijd leek te zijn. Ik snoozede mijn wekker keer op keer, en als ik eindelijk uit bed kwam, voelde ik me alsof ik een marathon had gelopen in mijn slaap. Het idee om energiek aan de dag te beginnen leek verder weg dan ooit. Vermoeid, weinig energie en vooral geen motivatie om de dag energiek te starten. bluuh, ik haat de ochtend!

Dankzij de community en mede Ochtendgekkies spring ik elke ochtend energiek uit bed. Voel ik me energiek en pak ik de ochtend voor mezelf! De ochtend is een feestje en elke ochtend voelt weer als een geschenk. Wil jij dit ook? Word dan vooral lid van de leukste ochtend-community die er is!

Een besloten community met +250 leden die elke ochtend weer de ochtend omarmen!

Elke dag energiek uit bed, het kan!

Meld je nu aan voor de Dear Good Morning Community

Word een ochtendgekkie, want..

Nog niet overtuigd?

Lees snel verder en ontdek wat de community te bieden heeft!

Dit ga je allemaal krijgen

Met de Dear Good Morning kan je wél elke dag een energieke start van de dag hebben. Ik geef je alle tools die je nodig hebt om van de ochtend een feestje te maken. Join de leukste Ochtend community die er is!

Beschikbaar in app & desktop versie!

Zo ziet een community week eruit

Elke ochtend staat er een trainer voor je klaar om 30 minuten samen te bewegen. Yoga, workouts, dansles, boksen en veel meer. Om 6u en 6.30u kan je met ons meedoen, gewoon vanuit de woonkamer. alle lessen worden opgenomen en kan je doen wanneer je wilt!

6 van de 350 leden

Dankzij de community ben ik de ochtend écht gaan waarderen. Ik voel me ook niet meer zo alleen, ook al is het allemaal online!”
Marijke
Meer energie, meer leuke mensen mogen ontmoeten met wie ik nu ook offline afspreek. De community is een aanrader!
Justine
Wetende dat er elke ochtend een trainer klaarstaat, dat is een heel fijn gevoel. Snoozen is nu echt verleden tijd voor mij!
Nina
Ik ben vanaf het begin al lid. Het motiveert echt met elkaar de ochtend te starten. De ochtend is een feestje!
Suus
Ik had nooit gedacht een community nodig te hebben maar ik krijg er zoveel energie van! Aanrader!
Karen
Het is zo fijn om gelijkgestemden te vinden die de ochtend ook energiek willen starten. Ik ben al 2,5 jaar lid, kom je erbij!?
Annelies

Lienke de Jong:

Van Ochtendhater naar ochtendgek.

Sinds ik de ochtend voor mezelf ben gaan nemen, voel ik me zoveel gelukkiger, fitter en succesvoller. Dit gevoel wil ik aan iedereen meegeven! Daarom heb ik in 20216 mijn baan opgezegd om fulltime voor Dear Good Morning te gaan. Met als missie: iedereen een energieke en enthousiaste ochtend te geven. In 2021 is de community ontstaan en met +250 leden voelt het elke ochtend weer een feestje. Live lessen, bingo, events, kletsen en nog zoveel meer. Het is heerlijk om je met mensen te omringen die de ochtend ook echt voor zichzelf willen nemen! Ik voel me niet meer zo alleen en de motivatie is keer 100 gegaan!

Het zou super gezellig zijn als je lid wordt van mijn community! Je kan het altijd 7 dagen gratis uitproberen om te ontdekken of het iets voor jou is! 

Virtuele live lessen voor de perfecte ochtendroutine - DGM

Kwartaalabonnement

€40,75 / kwartaal

Jaarabonnement

€157,75 / jaar

Dit zijn de trainers

Evelien

Evelien staat elke maandag om 6.30 uur voor je klaar voor een heerlijke yoga les. Elke maandag weer ander soort yoga..

Lienke

Ikzelf als founder van de Community geef elke dinsdag om 6.00 uur een workout. Denk aan HIIT, krachtles, tabata en cardio.

Marloes

De woensdag is een feestje. Om 6.30 uur kan je een lesje aerobics volgen, full body of booty! Op de meest vrolijke muziek!

Sanne

Sanne verzorgt elke donderdag om 6.30 uur een low intensity workout.  Zo ontdek je dat je ook zonder springen je lichaam kan trainen.

Marianne

De week wordt afgesloten met een yoga sessie om 06.00 uur. Daarnaast geeft Marianne elke woensdag om 20.15 uur een Dear Good Night sessie

Deze maand in de Community

Elke dag energiek uit bed, het kan!

Meld je nu aan voor de Dear Good Morning Community

Waar wacht je nog op?

Beter en energieker gaat het niet worden hoor!

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem!  De live lessen worden opgenomen en kan je altijd in je eigen tijd (nog eens) doen.

De live lessen uploaden we iedere dag op het board “live lessen terugkijken”.

We hebben meer dan 8 soorten cursussen in de community. Door simpelweg een cursus te kiezen en op start te klikken, wijst het zich vanzelf. De cursus houdt precies bij waar je gebleven bent, dus je kan een cursus lekker op je eigen tempo volgen. 

Onze doelgroep is voor 95% procent vrouw. De meesten zijn tussen de 25 en 45 jaar, maar er zijn ook genoeg studenten en ouderen. De meesten hebben kinderen. Het mooie aan de community: de verbinding en betrokkenheid met elkaar!

Yes, we werken met het softwaresysteem Huddle. Wil je liever de community in app-vorm gebruiken? Download dan de app Huddle E-learning. Wel adviseren we jou om de community via desktop of via de browser op je telefoon te kijken voor het beste resultaat. 

Ja! We hebben exclusieve workout- en yoga video’s. Oh en vergeet de mooie meditatie video’s niet. Genoeg keuze om je ochtend volledig te omarmen. 

Je kunt je lidmaatschap zelf beheren door in te loggen via de krantenportaal

– Log in met je gegevens
– Kies het product wat je wilt wijzigen. Klik op details
– Actie: abonnement opzeggen

Mocht dit niet lukken, mail ons gerust op: [email protected]

Ik weet voldoende!

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgeoefend in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of een andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct. Je kunt maximaal 1x per jaar gebruik maken van het Dear Good Morning Community proeflidmaatschap.

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek