De Dear Good Morning-Community

Hoe word je onderdeel van de te gekke DGM-community?

1. Deel jouw ochtendmomentjes met #deargoodmorning op Instagram 

2. Wij delen jouw foto op deze pagina

3. Je hoort dan officieel bij de DGM-community! Gefeliciteerd!

Onder alle communityleden versturen wij te gekke Dear Good Morning-shirts en Dear Good Morning-tasjes.

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een échte community. Een plek waar we met elkaar kunnen kletsen, elkaar kunnen motiveren. In deze groep kan je al je verhalen en ideeën delen en gaan we per kwartaal een meet up doen. We hopen dit rond september 2020 te lanceren.

Iedereen in Nederland moet een ochtendmens worden. Dat is al vijf jaar mijn missie. Een uurtje eerder opstaan dan normaal en iets doen waar je energie van krijgt, zoals sporten. Ik word er enorm blij van als ik berichtjes krijg van volgers van Dear Good Morning die geïnspireerd zijn door mijn verhalen, foto’s, sportschema’s en interviews. Ze zijn fitter, gelukkiger en succesvoller dankzij de ochtend!

Laten we elkaar inspireren om meer mensen ochtendgek te maken. Ik jou, jij mij en samen alle andere Nederlanders.

DGM'ers van de maand

Vera Schuurmans
Lian Huijben
Eefje Zeeland

#deargoodmorning

Even een hele eerlijke post over mezelf...💓

Ik scrolde tussen mijn foto’s en botste op deze eerste twee. Links eentje van 2013 en daarnaast één uit 2014. Het contrast is immens.

Op de foto uit 2013 herken ik mezelf niet meer. Als ik kijk, moet ik even slikken. Slechts nog een schim van mezelf.

Op de middelste foto, ben ik aan de beterhand. Een gezonder gewicht in ieder geval. Maar wat was ik zo hard op zoek naar mezelf. Een ‘fake’ glimlach die verdoezelt hoe ik elke dag struggelde met mijn lichaam. Om nog maar te zwijgen hoe het vechtte met mijn hoofd. Maar ik probeerde.

De rechtse foto ben ik vandaag. Katleen met een gezond en sterk lichaam. Katleen die nog steeds mentaal struggelt met heel wat dingen en dat zal altijd een zwak punt blijven.. Dat weet ik. Maar toch kan ik oprecht zeggen dat ik fier ben als ik naar die rechtse foto kijk.

Oh, ik kom van ver en wauw, ik ben oprecht fier op mezelf!
Niet alleen fier op hoe ik er nu uitzie maar vooral fier op de weg die ik heb afgelegd en waar ik nu sta. Lichamelijk én mentaal.
Mijn gezondheid kreeg zware klappen en ik zoek nog steeds mijn weg hierin. Maar ik heb mijn liefde voor eten wel terug gevonden.
Ik bén een gelukkige vrouw. Degene die ik wíl zijn. En ik zal er potverdikke altijd in blijven geloven.
Mede dankzij de steun van alle mensen die ik lief heb. Dankjewel aan jullie allemaal ❤️
.
.
.
.
.
#realtalk #myjourneytohealth #mystory #transformationthursday #stronger #strongersweden #strongwoman #bestronger #fitgirl #fitfamnl #toneandsculpt #toneandsculptapp #krissycela #myfitnessjourney #lifestruggles #loveyourself #putyourselffirst #puthealthfirst #strongisthenewskinny #basicfitbe #basicfit #bodybuildingwomen #fitnesslifestyle #mentalhealth #recoverywin #deargoodmorning
...

160 53

Vandaag een interessante race gelopen. De halve marathon om precies te zijn. Met windkracht 5 en enorme heuvels was het best pittig..
Ik werd eerder achteruit geblazen dan vooruit. Dat was wel jammer.
Ondanks de wind en de heuvels ben ik toch een beetje trots met een tijd van 2:06:21
Ook natuurlijk een beetje teleurgesteld omdat ik weet dat ik sneller kan.
Volgende keer hoop ik op geen windkracht 5 en dan mijn oude record van 1:52:45 te verbreken.
Mooi initiatief weer run2forty2 ! 👌

Bedankt voor de mooie foto jeannetteburink.photography
Fotograaf: jeannetteburink.photography
#hardlopen #hardlopenisleuk #bepartofourfamily #deargoodmorning #garminnederland #dutchrunninggirl #sundayrunday #sundayrun #halvemarathon #hardloopwedstrijd #optimavita #workout #workoutmotivation #sundayvibes
...

111 18

Gister nog meer goed nieuws gekregen🎈
Binnenkort mag ik ook 5 ochtenden werken op de vso!!!

Super blij mee🥳

Voor vandaag staat er weer een hardloopronde op de planning. Een progressieve duurloop. 9km in totaal.
In de middag zie ik eindelijk na een aantal maanden weer twee van mijn beste vriendinnen juliettevantongeren en olgavantongeren 🥳

Het word een leuk dagje!

#happy #healthyfood #hardlopen #hardlopenisleuk #hardworkpaysoffs #recovery #proud2bme #deargoodmorning #workout #workoutmotivation #krachttrainingvoorvrouwen #stayfit #friends #twins #optimavita
...

110 17

Ik geloof erin dat ondernemen je gevoel volgen is en vaak in het diepe springen.
Door juist te springen, ontdekken wat werkt en wat niet goed werkt en zo nieuwe plannen maken.
Ik ben altijd van: eerst doen, dan denken. Soms niet handig, maar tot nu toe heeft het me wel gebracht waar ik nu sta.
Dear Good Morning is al vier jaar (vier jaar alweer!!!) mijn eigen online platform dat alleen maar groeit en groeit. Ik heb geweldige partners waarmee ik samenwerk en ook mijn ondernemersskills worden steeds beter. Meer aanvoelen, de online wereld steeds meer begrijpen en continu een nieuwe diepe sprong maken.
Mij wordt vaak gevraagd: “Maar hoe doe je dat met investeren? Je hebt een heel team!” - Ik zocht een team om mij heen die mijn zwaktes konden opvullen, zoals een redacteur die al mijn geschreven teksten controleerde op spelling en goedlopende zinnen. elenihoefsloot werkt al drie jaar als freelancer bij DGM en is een pro in spelling en schrijven.
Ik zocht daarnaast een redacteur die vooral ook goed was in designen en fotografie. Zo werkt lifeoflonneke nu 6 maanden voor me. Juist door te investeren, maak ik mijn eigen business beter, waardoor ik ook weer groei. Dat is investeren én ondernemen. Ik heb afgelopen jaar 40 mensen op gesprek gehad die voor DGM wilden werken, maar bij Lonneke wist ik meteen dat ze de juiste was. Zoiets begin je te voelen. Bij Eleni net zo. En als ik het even niet meer weet en niet goed weet wat mijn gevoel zegt, blijf ik even stil staan... en daar is ook niets mis mee. Tot je weer merkt: JA, dit is het... NU doen... Mijn team aan het werk zetten en later evalueren: was dit goed of kan het volgende keer beter? Ze zijn mijn werkwijze inmiddels gewend en elenihoefsloot weet altijd net dat beetje aanvulling te geven aan m’n ideeën.
Oh ik houd ervan: ondernemen. Nog een maand focus op mijn boek en dan weer heel veel nieuwe toffe ontwikkelingen voor DGM uitrollen, waar mijn boek natuurlijk een groot onderdeel van wordt.
#deargoodmorning
Foto: olivergreennl (trouwens: dit zijn ook top ondernemers!)
...

551 30

Laatste week mei ✨ Vanmorgen trapte ik de week af met een lange call met m’n uitgever awbruna. Dit is de laatste week voor m’n boek. Alle aanpassingen zijn helder dus ik sluit me nog één keertje helemaal op in m’n 🏡 om de laatste dingen af te maken voor m’n boek. Super spannend en heel eerlijk: ik ga dit proces missen. Ik heb gedurende deze vier maanden schrijven zoveel geleerd. Maar ook nieuwe inspiratie opgedaan voor deargoodmorning en nieuwe boek-ideeën 🤓. Wie weet, ooit! Eerst dit boek goed aanpakken en hopelijk als een groot succes maken. De rest van Dear Good Morning aanscherpen, website verbeteren, bouwen aan de community en nog zoveel meer. Door zoveel ideeën, zoveel inzichten en inspiratie, blokkeerde ik afgelopen twee weken volledig. Ik deed letterlijk niets. Is ook niet erg - want de website haalde alsnog een nieuw record aan bezoekers. Soms is het prima. Gewoon het laten voor wat het is. Uiteindelijk gaf ik daar aan toe. Nu eerst m’n boek afmaken, energie terug krijgen (laatste dagen wat 🤒 door (gok ik:) hooikoorts, spanning enzovoort) en genieten van deze laatste ‘echte boek-dagen’ 🧡💛💜 #deargoodmorning #boek M’n boek pre orderen is lief. Dat kan bij elke mogelijke boekwinkel en bol.com ...

474 37

#deargoodmorning ...

278 26

Vrolijk Pasen allemaal 🐰💝
Geniet van deze speciale dag vanuit jullie kot! Geniet van de paaseitjes 😋! .
.
.
.
.
.
.
#vrolijkpasen #happyeaster #belgianblogger #belgischeblog #liefde #sportkoppel #deargoodmorning #sundaymorning #vanuitonskot #fitduo
...

482 65

#challengeaccepted

Ever tried?
Ever failed?
No matter!
Try again.
Fail again.
Fail better.

- Samuel Beckett -

Ik weet dat meneer Beckett een man is, maar dit mantra volg ik mijn hele leven al. Omdat ik dingen doe die jongensachtig zijn. Het begon toen ik als meisje op voetbal wilde en judo. En dat mocht nooit van mijn moeder - een schat maar soms een tikje traditioneel - , want dat was niet voor meisjes.

Toen ik besloten had dat ik als atleet de Olympische Spelen nooit ging halen, besloot ik sportjournalist te worden. En ook daar stuitte ik op weerstand, want wat vrouwen schreven voor de Viva. Gelukkig was er een rolmodel - Thank you dione.degraaff - en een mensen die wel in me geloofden. Ik heb de gaafste dingen gedaan, maar ben tegen genoeg muren aangelopen.

Mijn ex verzette zich tegen mijn activiteiten als popjournalist want die muzikanten wilden maar een ding van me. En wat ik nou van muziek. Hij vond het overigens wel fijn dat ik overal gratis concertkaarten kon regelen: die droeftoeter is nu om begrijpelijke redenen mijn ex. Ondertussen werk ik al twintig jaar op lowlands_fest als journalist en fotograaf. En wordt door mijn collega’s gerespecteerd.

En zo loop ik nog steeds tegen muren aan omdat ik vrouw ben. Misschien omdat ik te veel one of the guys ben. Ik kan best wel wat hebben.

Maar wat ik erg vind, is dat we naast die testosteron muur moet slechten - wij als vrouwen - elkaar ook nog eens naar beneden halen: de moedermaffia, vrouwen zijn te dik, te dun, hun kleding is niet goed (ok, eerlijk... Ik doe dat bij CROCS, maar wel bij mannen en vrouwen). Het lijkt wel dat we onze eigen onzekerheden op elkaar botvieren om onszelf beter te voelen. En alles wordt maar weggeschreven als ‘maar dat is mijn mening’. Wie wordt er nou beter van dat jij de hele azijn inhoud van jouw keukenkastje op social media uitgiet?

Lieve vrouwen, we zijn mooi en vooral krachtig. Kijk eens wat we in de afgelopen eeuw allemaal voor elkaar hebben gekregen; van stemrecht tot baas in eigen buik. Van afhankelijk gemaakte onderdanen heersen we de wereld harder dan ooit! Samen staan we echt veel sterker!

Maak er een mooie dag van en geef iemand vandaag een complimentje 💗
...

196 83

Omdat het een beetje donker was vanmorgen maar even een foto van mijn mooiste medaille. Een soort #medalmonday of #throwbackthursday op de woensdag dus🥰. #nevernotrunning #beatyesterday #garminnederland #023runsquad #marathoner #marathoneindhoven #medal #earlybird #morningrun #love2run #wednesdaymotivation #deargoodmorning #marathonspam ...

225 9

• B R E A K F A S T •
Ontbijtjes, ik leef ervoor! 💓 Echt mijn favoriete maaltijd van de dag 😍 Vanmorgen hadden we om 07:00 uur een crossfit les, van de o zo gezellige heren van crossfit_lansingerland ✌🏼 Lekker vroeg, je zal toch moeten als je deargoodmorning in de groep hebt zitten! 😉 Neehoor, grapje.. het is ook gewoon niet te doen als het een uur later al 30°C is. 🔥🌞
Hier een ontbijtje van magere yoghurt met daarin een eetlepel chiapudding, gemaakt van chiazaad, magere melk en fenitas.nl pink pitaya poeder. 💖 Daarbij nog wat eatnatural_nl granola, xaviesgranovie granola bites 🍪, depindakaaswinkel 'Sport' pindakaas 🥜, een nooshsuperfoods energie square 💪🏼, gepofte spelt en greengypsyspices 'Oh My Badass Pie' kruiden. 😻 Lekker hoor, ik vind de bowls met de dag lekkerder en mooier worden!
Ik ben vanaf nu ook in te huren 😉😏😏
...

284 22

It is good to be back! Dit is mijn vierde bezoek aan basicfit alweer sinds ze open zijn. KNALLEN MET DIE BALLEN 💪🏽💪🏽💪🏽 Ik moest echt vroeg vandaag want ik ga straks met charlie_s_kitchen op roadtrip! En dat is echt serieus veel te lang geleden... Normaal gaan we minimaal een keer drie maanden op een doldwaas avontuur... Benieuwd wat er gaan doen? Check dan mijn stories!
.
.
.
.

#fitgirl #fitgirlsnl #fitdutchies #gezond #fit #ontbijt #charlieskitchen #alkmaar #basicfit #gezondafvallen #hiitworkout #deargoodmorning #goedemorgen #gezond #teamcharlie #legday #ontbijt #fitfamnl #sporten #ochtendtraining #buikspieren #krachttraining #spierpijn #inspiratie #dieet #echtinbalans #afvallen #trainen #energie
...

183 56

Goedemorgen deze morgen! Niet mijn beste week werd gevolgd door een niet al te beste zaterdag - laten we het erop houden dat sociale moetjes niet mijn sterkste punt zijn; zeker niet in DryJanuary en al helemaal niet als drie keer rode wijn van je vriend over je heen krijgt - maar gelukkig kan ik de week afsluiten met een klapper van een zondag. Bedoel: er waren gisteren lichtpuntjes... Ik kreeg gisteren van lieve Lienke deargoodmorning dit waanzinnig toffe shirt binnen waarmee ik in de basicfitnl kan gaan rocken. Ik hoef alleen nog maar DGM-schoenen en een onderbroek om mijn outfit compleet te hebben 😏 Mijn taartentopper Loan sencha_lunchstore - die pasteìs de nata... OMG! - zorgde ervoor dat we vandaag heerlijke taart bij de koffie hebben. Ik zweer t je... Dit is de enige vrouw die aan mijn taarten mag zitten voor feestelijke gebeurtenissen naast de appeltaart van mijn moeder uiteraard 😋 Enfin, the only way is up dus wat zal ik vandaag eens gaan doen om mijn broze humeur op te vijzelen? Suggesties zijn welkom mits ze geen alcoholhoudende dranken bevatten 🥂
.
.
.
.
. .
.
. .
.
#fitgirlsnl #fitdutchies #fitgirl #echt #teamcharlie #delen #alkmaar #echtinsta #genieten #lekker #blijei #lachen #gezond #teamcharlie #genieten #deargoodmorning #fitfamnl #charlieskitchen #mening #inspiratie #nietperfect #afvallen #sorrynotsorry #enthousiast #blijvenlachen #gezondafvallen #echtinbalans #zelfliefde #goedemorgen #lekker
...

144 61

Rise and shine beautiful people! Weekend is voorbij, maar gelukkig is het alweer bijna donderdag. Voor iedereen die de dagen een beetje kwijt is: HEMELVAARTSDAG! Voor veel mensen een gebroken week of weer een lang weekend.

Ik ben regelmatig de dagen kwijt op het moment dus probeer ik zoveel mogelijk te plannen. Wie mijn stories wel eens bekijkt, weet dat zodra de live lessen van basicfitnl online staan ik meteen ga plannen. Ik gebruik een sheet van deargoodmorning en ram hem vol heerlijke trainingen! Het geeft me een beetje richting in wat ik dagelijks ga doen. Deze week wordt een monstertrainingsweek met heel veel uurtjes in de ochtendzon.
Als ik eerlijk ben, gaat me dit dus net zo makkelijk af in de sportschool. En social media helpt me daar naast de online activiteiten ook nog eens bij. De trainers zijn echt ontzettend enthousiast en geven me een boost en soms zelfs waardevolle feedback. Thanks ironfitnessnl
Ook al mis ik de fysieke sportschool wel; ik ben er achter gekomen dat ik hem niet per se nodig heb om van mijn dikke derriere af te komen.
Ik heb zelfs workouts gedaan waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou doen. Kim en yoga... Gaat ie niet? En nee, echt niemand gaat me aan t hardlopen krijgen 🤣 Wat dat betreft is deze tijd een groot sportief leermoment voor mezelf geweest waar ik bijzonder goed en het meest gebroken wit in mei ga uitkomen!
.
. .
. .
. .

#fitgirl #fitgirlsnl #fitdutchies #gezond #gezondeten #knallen #charlieskitchen #alkmaar #basicfit #gezondafvallen #buikspieren #deargoodmorning #goedemorgen #gezond #teamcharlie #legday #ontbijt #fitfamnl #kravgirl #training #xcore #krachttraining #spierpijn #inspiratie #ochtend #echtinbalans #afvallen #trainen #homegym #lekker gxrbasicfit
...

156 64

Vegan American Pancakes 🌱🌱😁. Ze waren weer heerlijk! Zie bio link en dan laatste blog of www.marchealthy.nl en dan even naar beneden scrollen 👌👍 -

Hier vanmiddag weer een lekker lesje yin yoga gehad 👌😁. Nog steeds zen nu 😉. Hoe zijn jullie de maandag begonnen? 🏋️‍♂️🏋️‍♂️👍. Fijne avond allemaal 🎈 -

#pbp #fitdutchies #fitfam #healthy #fit #fitness #fitfamnl #personalbodyplan #workout #fitdutchbodies #bodyenfitshop #healthylifestyle #dutchfitness #prozis #fitgirlsnl #gymshark #blogger #motivation #fitdutchie #lifestyle #gezond #myproteinnl #deargoodmorning #afvallen #mkbm #myprotein #debesteversievanjezelf #bloggernl #vegannederland #vegan
...

788 19

Mini update.... Non-stop regen, waardoor ze Redbull400 voor 45 minuten hebben afgelast. Het is donker aan het worden en met een beetje geluk zijn we nu rond 18:30 uur aan de beurt. Maar ik ga het doen. Je ziet de angst in m’n ogen en ja ik vind de foto niet de allerbeste maar hee... Ik sta hier wel!! Ik zit hier vanaf 12:00 uur al te ervaren hoe zwaar het is én hoe glad de baan is.. Dit gaat wat worden. Maar.. ik hoop zo dat ik vanavond kan melden dat ik het gedaan heb, veilig en goed boven ben 🙈 @redbullned crew is the best! #redbull #redbull400 #deargoodmorning #oostenrijk #workout foto by @chrisperkles ...

2096 84

Kalimera 🙋🏻‍♀️ Iets met sunday runday, morgenstond en goud in de mond 😍. Whaaaaa dit was echt genieten vanmorgen zeg🌅. In het donker naar buiten met een klein rood streepje aan de horizon en echt een enorm schouwspel aan kleuren voorgeschoteld krijgen 💕. Verder heerlijk gelopen 🏃🏻‍♀️en 10km in the pocket ☺️. Mooi begin van deze zonnige dag ☀️. Fijne dag allemaal en succes met jullie sunday runday 🏃🏻‍♀️
.
.
.
#gabyrunstheworld #earlybirdrun #sunriserun #sunrise #deargoodmorning #rhodos #runrhodos #loverunning #roadtorecovery #running #laufen #lopning #runitfast #hardlopen #womenshealthnl #nevernotrunning #allinclusivegevreeteraflopen #runnersworldnl #garminnederland #beatyesterday #run2day #instarunners #runningggirl #kiotari #sundayrunday #worlderunners #runtheworld #runhappy #happyrunner #liefdevoorlopen
...

491 68

Ik gooi nooit iets weg, dus ik heb ook mijn tenniskleding nog van 10 jaar geleden. Toen was ik nog flink zwaarder en vulde het hele pakje. Mijn billen hingen er nog nét niet uit zeg maar... ik denk niet dat ik de meest flatteuze verschijning op de tennisbaan was, wel een met persoonlijkheid! Hahaha... Geloof me ik heb serieus wedstrijden gewonnen omdat sommige jongere tegenstandsters zo onder@de indruk waren van mijn appearance zeg maar! Maar het is zo leuk dat al mijn oude adidastennis pakjes nu mijn favoriete trainingskleding is! Super retro en echt niet meer te verkrijgen dus... Sorry voor iedereen die er naar vroeg. Daarbij lijkt die oude tenniskleding van adidas en niketennisinc niet kapot te krijgen; zelfs mijn schoenen doen het nog. Zo bizar! Wat mij wel doet realiseren dat ik liever iets meer uitgeef aan kwalitatief goede kleding. Ik merk dat ik het nu vooral kicken vind dat de strakke pakjes van toen nu lekker los rond mijn lichaam waait. Alleen maar meer motivatie om lekker buiten te blijven knallen met de onlinetrainingen van basicfitnl want de sportscholen zelf blijven nog even dicht. En zolang het dit weer blijft, maar ik me daar geen moment druk over! ...

207 46

Ik had gisteren weer zo’n dag: anderhalf uur training achter de kiezen en een drukke dag en ik vergeet weer water te drinken. Geen idee waarom want ik denk de halve dag: ik moet zo ff water drinken. En water vind ik hartstikke lekker. Soms ben ik gewoon een beetje vergeetachtig, want op de route vanaf de tuin/de bank/het kantoor is er altijd iets dat me afleid.

Gelukkig heb een paar trucjes als ik een paar dagen te weinig vocht naar binnen slok. Zo heb ik altijd een paar flessen spanederland Touch op voorraad, die zonder bubbels Lime Jasmin & Orange Cardemom. Als ze in de aanbieding zijn, ren ik met een karretje vol de supermarkt uit. Ik hou van een goede aanbieding. Maar zet zo’n fles naast me neer en ik klok m zo naar binnen.

Hoe leuk is het dan dat je van Spa hun nieuwste smaken Touch krijgt opgestuurd? Touch of (die met bubbels) en Subtile (die zonder bubbels) gaan voortaan verder als Spa Touch in twee verschillende kleuren flessen. En daar horen nieuwe smaken bij. De nieuwe Watermelon Strawberry die niet bruist smaakt een beetje naar bubblegum smaakt, is niet meteen mijn favoriet. Maarrrr die nieuwe bubbley smaak Pineappel Ginger is dus echt een fles die voortaan naar mijn platte varianten in de kast komt te staan.

En met het warme weer dat aanstaande is, gaat dat geen overbodige luxe zijn! Komen jullie aan jullie dagelijkse twee liter?
.
.
.
.
.

#fitgirl #fitgirlsnl #fitdutchies #gezond #water #notamodel #charlieskitchen #alkmaar #zomer #fit #zon #deargoodmorning #goedemorgen #gezond #teamcharlie #legday #ontbijt #fitfamnl #dutch #training #sterk #tip #spierpijn #inspiratie #ochtend #water #afvallen #trainen #homegym #lekker
...

200 65

YES! M’n wekker is afgegaan! 💪🏻 Super onzekere nacht want ieder uur gecheckt; is het al tijd?! 😱 Zin om te trainen, dat maken de dagen pas echt goed! En bonuspunten voor jezelf dat je ‘vrijwillig’ extra door de kou gaat om naar de gym te gaan! WE ROCK 🌟🌟 OKEEEE WIE GAAT DEZE OCHTEND OOK ZO VROEG DOOR DE KOU? Ik heb nu ijskoude tanden van m’n blije smoel op de fiets doordat ik naar de gym ging 😃 #deargoodmorning #workoutselfie #happyme #vondelgym #fitgirl #dutchie ...

1537 43

Happy Monday 💫 Vandaag beginnen met een halfuurtje rennen en daarna gooi ik er nog een fullbody workout van deargoodmorning achteraan 🤸🏼‍♀️🏃🏻‍♀️ Een goed begin is het halve werk zeggen we dan! ...

382 36

Yoooo! Daar ben ik weer 💗 Ik stond in een squat met dit stoere gevaarte in mijn armen en mijn lichaam zei: zoek t heel ff uit. We zijn allebei veilig ter aarde gestort, hoor. Maar het was het teken voor een weekend even geen trainingen, geen gekke dingen en vooral heel veel genieten en ontspannen. Dat houdt bij mij iets in als: knuffelen met dit vrolijke monster, wijntjes drinken én iedere avond de fik in de BBQ.
Iedere keer op een andere plek met andere gerechten: eerste een pakketje van onze poelier, daarna had mijn moeder de slager en visboer leeg gekocht en ik ben los gegaan met een BBQ picknick met happas van jordalthuizen en ramon_brugman - als je zijn boek Dips nog niet hebt; echt een aanrader - dus ik ben weer helemaal uitgerust en kan er weer heerlijk tegen aan!

Ik ga er ook weer lekker tegenaan met trainen want voor je het weet moeten we binnen in de sportschool aan de slag. Nog maar 4 weken he? Hoe kort is dat?
Ow en voor wie denkt: wanneer heeft Kim dat kind uitgepoept? Niet, maar hij is toevallig een fantastisch product van schoonzus en zwager. Huppakee... Ik ga trainen, koken, fotograferen en leuke dingen doen nu de zon nog schijnt 💗
.
.
.
.
.

#fitgirl #fitgirlsnl #fitdutchies #gezond #fit #ontbijt #charlieskitchen #alkmaar #basicfit #gezondafvallen #koken #deargoodmorning #goedemorgen #gezond #teamcharlie #legday #ontbijt #fitfamnl #sporten #ochtendtraining #buikspieren #krachttraining #lekker #inspiratie #dieet #echtinbalans #afvallen #trainen #genieten
...

197 69

Wake up! It is time to rise and shine and work out! Vandaag wordt het namelijk knijtermooi weer dus ik gok dat ik mijn benen van gebroken wit naar... eum... wat is de kleur na gebroken wit.. ga! En ik moet opschieten want anders in de booty training van rowenaida verdwenen van gxrbasicfit verdwenen. Beetje Xcore erna met de immer stuiterende deargoodmorning en omdat een training afsluiten met yoga me zo bevalt plak ik er nog een beetje jurgenvcrombruggen aan vast. Want ik heb me gisteren echt aan mijn rustdag met een beetje yoga en wandelen gehouden en omdat het dus zo’n fijne rustdag was, eindigde ik met een wijntje en afhaalpatat in de tuin. Ga ik daarom extra hard mijn best doen tijdens de training? Waarschijnlijk wel, want ik zou deze week helemaal niet drinken 🤣🤣🤣 Wie gaat er nog meer lekker zijn kont shaken vandaag? .
. .
. .
.
.

#fitgirl #fitgirlsnl #fitdutchies #gezond #gezondeten #ontbijt #charlieskitchen #alkmaar #basicfit #gezondafvallen #hiitworkout #deargoodmorning #goedemorgen #gezond #reebok #teamcharlie #legday #ontbijt #fitfamnl #kravgirl #ochtendtraining #xcore #krachttraining #spierpijn #inspiratie #gezondafvallen #echtinbalans #afvallen #trainen #homegym
...

195 64

Op naar een nieuwe uitdaging 👍. Binnenkort een eigen website waar ik mijn persoonlijke ervaringen en kennis ga delen en vooral veel schrijven over mijn passie voor sporten en alles hier om heen (sport voeding supplementen)👌👌🏋️‍♂️. Dit omdat ik steeds meer vragen krijg, en het super leuk vind/lijkt om hier over te schrijven 😁😁. Binnenkort online 😉😉 -

Laat je nooit tegenhouden door andere, creëer een passie en probeer andere mensen hiermee te helpen 👍👍. En dat is precies wat ik ga proberen om te doen 😁. Kennis moet altijd gedeeld worden 👌👌👍 -

Leg-day vandaag!! 😓😓🏋️‍♂️🏋️‍♂️😁. Fijne donderdag allemaal! 😎😎 -

#pbp #fitdutchies #fitfam #healthy #fit #fitness #fitfamnl #personalbodyplan #workout #fitdutchbodies #bodyenfitshop #healthylifestyle #dutchfitness #gymlife #fitgirlsnl #gymshark #mysl #motivation #fitdutchie #lifestyle #gezond #myproteinnl #reeboknl #afvallen #mkbm #myprotein #debesteversievanjezelf #physique #blog #deargoodmorning
...

276 35

Een heerlijk begin van de dag dit! Voordat het licht was stond ik al buiten voor een intervaltraining🏃🏼‍♀️ Toen het eenmaal licht was zat mijn training erop en was ik klaar om de dag fris en fruitig te beginnen🙌🏼 TOP begin van de dag✨ ...

159 3

Hiiii lieve mensen die me al heel lang kennen en alle newbies! Ik ben dus Kim en een paar weken geleden beloofde ik dat ik me nog even voor zou stellen. Oude koek of nieuwe taart... •
Laten we beginnen met een paar feitjes 😋
* Ik ben van origine journalist maar heb altijd een grotere liefde voor fotografie gehad.
* Ik heb ADHD, maar heb vooral geen medelijden met me. Ik vind het eerder een gave dan een burden.
* Ik ben ooit 45 kilo afgevallen, ben ondertussen weer 10 aangekomen. Maar ik ben keihard aan het trainen om mijn lichaam in de juiste vorm te krijgen. * Ik woon alweer 10 jaar samen met de leukste vent van Alkmaar en omstreken zonder kinderen, want die kan ik niet krijgen. En nee, dat vind ik niet erg.

En dan nog even wat grappige weetjes!
* Ik ben misschien wel de meest sarcastische persoon die je ooit in je leven gaat tegenkomen. Ik vind t dan ook zo grappig dat jullie me positief en grappig vinden.
* Ik kan niet wachten tot het buitenbad in Sint Pancras weer opengaat! Want ik haat zwemmen in een binnenbad... Ik ben wel een mietje hoor. De Bever heeft namelijk een verwarmd buitenbad.
* Ik haat bieten, voeten, clowns en draaiorgels. Ow en ik vind de trend waarbij je mee kunt genieten van iedereen zijn slechte muzieksmaak vrij kut. Als je muziek wilt luisteren, doe je oordoppen in en ga je niet je telefoon keihard afspelen in een coupé. Just saying’.
* Ik hield tot een jaar geleden niet van leggings, want leggings are not pants. Ondertussen ga ik de gym niet in zonder.
* Je kunt me ‘s nachts nergens voor wakker maken, maar ik ben gek op sushi (lekker afgezaagd), tapas en borrelplanken. Daarnaast kan ik genieten van goede wijn en gin-tonics. * Ik ben gék van dragqueens. Mijn favoriete Queen is thebiancadelrio en heb een waanzinnig respect voor ninawest De volgende show is van katya_zamo De kunst van de make up, de campyness... I love it! Ik ga dit jaar naar milkshakefestival en heb er nu al zin in.
* Ik ben volledig Olympische Spelen-o-fiel. De Zomerspelen zijn favoriet! En stiekem vind ik de verhalen van de verliezers mooier dan die van de winnaars. Op naar Tokio!

Zijn er dingen die jullie van me willen weten?
📸 veradokter
...

207 80

OVER dear good morning

"Als ochtendgek is het heerlijk om in Dear Good Morning een mede-ochtendgek te vinden. Iemand die je nét dat extra beetje motivatie geeft wanneer je het nodig hebt. Iemand die zichzelf laat zien, niet alleen haar successen, maar ook haar teleurstellingen."
Lisette
"Nadat ik een tijd heel slecht in mijn vel zat, ben ik gaan experimenteren met hoe ik goed voor mezelf kan zorgen en me energiek kan voelen. Eerst deed ik dat vooral door bewust om te gaan met sporten en voeding, maar ik vond het lastig om na mijn werk te gaan sporten. En toen kwam de altijd energieke en vrolijke Lienke langs bij een podcast die ik vaak luister. Met haar enthousiasme over de ochtend had ze me gelijk om. Ik wilde ook de ochtend gaan gebruiken om te sporten. Een paar weken geleden ben ik ermee begonnen en ik vind het fantastisch! Als ik in de ochtend sport, voel ik me de rest van de dag fit en energiek. Dear Good Morning motiveert mij om ‘s ochtends een uur eerder mijn bed uit te gaan en te gaan bewegen, dus in korte tijd ben ik een enorme fan geworden van de ochtend en natuurlijk van Lienke!"
Sabine Oerlemans
"Heel eerlijk: zonder Lienke was ik nog steeds geen ochtendpersoon. Ik dacht na het zoveelste vrolijke hoofd: wat ik nu doe, werkt niet. Laat ik het eens 's ochtends proberen. sindsdien sta ik 4-5 keer per week voor 9 uur in de gym. Sterker nog, zowel op eerste als tweede kerstdag stond ik met de DGM Kerst HIIT's om 7 uur in de gym en stond ik te pompen met gewichten. Want als ik het 's ochtends niet doe, blijf ik het uitstellen. Dus samen met een mede-bruisbal vroeg op en knallen! Ik begin mijn dag nu fitter en voldaner!"

Extra ochtendmotivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

word ook een ochtendmens

#deargoodmorning

Hét slaap e-book

In 5 stappen leer jij beter slapen. Wist je dat de helft van de Nederlanders slaapproblemen heeft? En jij? Met dit e-book slaap je als een roosje.

Hét eerder opstaan e-book

In dit e-book leer jij in 3 stappen om van wekkerhater naar wekkerlover te gaan. Je leert een ochtendroutine te maken en hoe je het beste om kan gaan met het moment waarop je wakker wordt.

Hét fitter worden e-book

Get fit, don’t quit. Dat is precies wat ik je in 5 stappen ga leren. Hoe maak je je eigen fitplan? Ook je eetpatroon wordt onder de loep genomen. Deze twee elementen zorgen ervoor dat jij nog nooit zo fit en gezond bent geweest.

Hét routine e-book

In dit laatste e-book leer jij een routine herkennen, maken en vasthouden. Je gedrag herkennen en vooral motivatie vasthouden. Dit e-book geeft je direct zin om te knallen.

PRE-ORDER NU MIJN BOEK!

Hét slaap e-book
Hét eerder opstaan e-book
Hét fitter worden e-book
Hét routine e-book

In 5 stappen leer jij beter slapen. Wist je dat de helft van de Nederlanders slaapproblemen heeft? En jij? Met dit e-book slaap je als een roosje.

In dit e-book leer jij in 3 stappen om van wekkerhater naar wekkerlover te gaan. Je leert een ochtendroutine te maken en hoe je het beste om kan gaan met het moment waarop je wakker wordt.

Get fit, don’t quit. Dat is precies wat ik je in 5 stappen ga leren. Hoe maak je je eigen fitplan? Ook je eetpatroon wordt onder de loep genomen. Deze twee elementen zorgen ervoor dat jij nog nooit zo fit en gezond bent geweest.

In dit laatste e-book leer jij een routine herkennen, maken en vasthouden. Je gedrag herkennen en vooral motivatie vasthouden. Dit e-book geeft je direct zin om te knallen.