Dear Good Morning

Community

Word jij ook een Ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en meest enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les in je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Virtuele live lessen

Maandchallenge

Talks van experts

Gelijkgestemden

Online fysio

Opgenomen video's

Elke dag energiek uit bed, het kan!

Meld je nu aan voor de Dear Good Morning Community

Dit is wat je krijgt!

Virtuele live lessen

6 virtuele live lessen per week. Gewoon, vanuit je woonkamer! Maandag, woensdag en donderdag om 06.30 uur en dinsdag en vrijdag om 06.00 uur. Extra avondles om 20.30 uur op de woensdag. Alle lessen nemen we ook op en kan je altijd overdoen.

Virtuele live lessen voor de perfecte ochtendroutine - DGM

Maandchallenge

Elke maand hebben we een leuk thema incl. een challenge om onzelf te blijven motiveren! Denk aan een plank challenge, journallen, out je comfort zone en nog veel meer!

Talks van experts

Maandelijks geeft Lienke extra tips & tricks en komt er een expert praten in de community. Denk aan slaapexperts, voedingsdeskundigen en psychologen. Alles om jouw motivatie hoog te houden voor geweldige ochtenden!

Gelijkgestemden

Klets en deel je ervaringen met +300 andere Ochtendgekkies. Zo maken we de ochtend nog mooier dan die al is! Deel je enthousiasme, struggles en tips! Elke dag staat er wel iemand voor je klaar! Er zijn zelfs hele vriendschappen ontstaan. Niets moet, alles mag!

Opgenomen video's & cursussen

Meer dan 50 extra workouts, yoga- en meditatie video's. Alle virtuele live lessen worden opgenomen en kan je altijd in je eigen tijd opnieuw doen. Daarnaast heb je de keuze om een cursus te volgen.

Online fysio

Vraag advies aan onze online fysio zodat je meteen aan de gang kunt gaan met je herstel!

Elke dag energiek uit bed, het kan!

Meld je nu aan voor de Dear Good Morning Community

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

Kwartaalabonnement

Met dit kwartaalabonnement zit je nergens aan vast, je kunt het ieder kwartaal weer opzeggen.

€40,75 / kwartaal

Jaarabonnement

Met dit jaarabonnement kun je het hele jaar sporten en deelnemen aan de community.

€12,99 / maand

Zij gingen je voor

Dankzij de community ben ik de ochtend écht gaan waarderen. Ik voel me ook niet meer zo alleen, ook al is het allemaal online!”
Marijke
Meer energie, meer leuke mensen mogen ontmoeten met wie ik nu ook offline afspreek. De community is een aanrader!
Justine
Wetende dat er elke ochtend een trainer klaarstaat, dat is een heel fijn gevoel. Snoozen is nu echt verleden tijd voor mij!
Nina

Community schema: Maart

Nieuwsgierig hoe zo’n maand er nu uitziet en welke activiteiten we samen allemaal gaan doen? Klik dan hieronder voor de agenda van deze maand. Ben jij visueel ingesteld en wil je zien hoe zo’n lekkere workout eruit ziet? Check dan de video. 

Ontmoet onze te gekke community!

Échte mensen… Échte verhalen… Échte sporters.

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem!  De live lessen worden opgenomen en kan je altijd in je eigen tijd (nog eens) doen.

De live lessen uploaden we iedere dag op het board “live lessen terugkijken”.

We hebben meer dan 8 soorten cursussen in de community. Door simpelweg een cursus te kiezen en op start te klikken, wijst het zich vanzelf. De cursus houdt precies bij waar je gebleven bent, dus je kan een cursus lekker op je eigen tempo volgen. 

Onze doelgroep is voor 95% procent vrouw. De meesten zijn tussen de 25 en 45 jaar, maar er zijn ook genoeg studenten en ouderen. De meesten hebben kinderen. Het mooie aan de community: de verbinding en betrokkenheid met elkaar!

Yes, we werken met het softwaresysteem Huddle. Wil je liever de community in app-vorm gebruiken? Download dan de app Huddle E-learning. Wel adviseren we jou om de community via desktop of via de browser op je telefoon te kijken voor het beste resultaat. 

Ja! We hebben exclusieve workout- en yoga video’s. Oh en vergeet de mooie meditatie video’s niet. Genoeg keuze om je ochtend volledig te omarmen. 

Je kunt je lidmaatschap zelf beheren door bij de community in te
loggen via je browser: Dear Good Morning – Login

In verband met richtlijnen van Apple en Google kun je dit helaas niet
via de app doen.

Ga in het menu naar:
– Instellingen
– Abonnementen
– Abonnement opzeggen

Tenslotte ben je wellicht lid van een aantal groepen in de community en heb je hier notificaties aanstaan. Voor het einde van je abonnement is het aan te raden om je bij elke groep af te melden, zodat je na afloop van je abonnement geen notificaties meer ontvangt.

Mocht dit niet lukken, mail ons gerust op: leden@deargoodmorning.com

Ik weet voldoende!

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgeoefend in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of een andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search