Contact

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. In 4 stappen die ik de afgelopen jaren heb gecreëerd, leer ik jou een ochtendmens te worden. Mijn missie is dan ook om van iedere Nederlander een ochtendmens te maken. Waarom? Omdat je als persoon fitter, gelukkiger en succesvoller wordt. Ik wil dat gevoel aan iedereen meegeven.

Je kan pakketjes en love letters opsturen naar:

Dear Good Morning
Unit 1
Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam
The Netherlands

Samenwerkingen en verzoeken kunnen verstuurd worden naar:

lienke@deargoodmorning.com

Aanvragen voor lezingen of workshops gaan via:

info@vipfabriek.nl 
0252 866 319

Wie ben ik?

Ik, Lienke de Jong (28 jaar), ben founder van Dear Good Morning. Vier jaar geleden begon ik met het opzetten van een blog en een Instagram-account omdat ik zoveel mogelijk mensen wilde inspireren met een energieke ochtend. Ikzelf sport elke ochtend en dat geeft me veel positiviteit en vooral energie. Ik functioneerde daardoor beter op mijn werk, was vrolijker dan ooit en mijn nachtrust werd beduidend beter dan voorheen. Door de jaren heen merkte ik dat fit zijn niet alles is in het leven. Maar juist gelukkig en succesvol zijn maakt je fit en daardoor krijg je een nog sterkere persoonlijkheid.

Sinds 2016 ben ik deze uitgangspunten steeds meer gaan combineren op mijn website. Door gelukkig te zijn met jezelf word je succesvol. Doordat je gelukkig en succesvol bent, wil je jezelf fit houden om meer energie te krijgen. Deze drie elementen zijn essentieel en daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat begint al op de vroege morgen.

Voor meer informatie over mijn loopbaan kan je mijn LinkedIn bekijken. Op de pagina Over DGM vind je mijn hele verhaal.

TEAM DEAR GOOD MORNING

Inmiddels is Dear Good Morning een officieel bedrijf met diverse mensen die als freelancer werken voor Dear Good Morning.

Eleni Hoefsloot
Creator
eleni@deargoodmorning.com

Maaike Foks
Designer en redacteur
maaike@deargoodmorning.com

Timo de Goede
Developer

Vera Dokter
Fotograaf

Wil jij ook onderdeel worden van Dear Good Morning of je hebt het beste idee ooit? Mail naar lienke@deargoodmorning.com.