overdeargoodmorning

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

CONTACT

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Vind jij een energieke ochtend ook belangrijk? Wellicht kunnen we dan wel een leuke samenwerking aangaan. Wil je me iets vragen of vertellen? Heb je tips, opmerkingen of een andere vraag? Twijfel niet en neem contact op met Dear Good Morning. 

Reptoir
t.n.v. Dear Good Morning
Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam
The Netherlands

Lienke@deargoodmorning.com

Wie ben ik?

Ik, Lienke de Jong (28 jaar), ben founder van Dear Good Morning. Vier jaar geleden begon ik met het opzetten van een blog en een Instagram-account omdat ik zoveel mogelijk mensen wilde inspireren met een energieke ochtend. Ikzelf sport elke ochtend en dat geeft me veel positiviteit en vooral energie. Ik functioneerde daardoor beter op mijn werk, was vrolijker dan ooit en mijn nachtrust werd beduidend beter dan voorheen. Door de jaren heen merkte ik dat fit zijn niet alles is in het leven. Maar juist gelukkig en succesvol zijn maakt je fit en daardoor krijg je een nog sterkere persoonlijkheid.

Sinds 2016 ben ik deze uitgangspunten steeds meer gaan combineren op mijn website. Door gelukkig te zijn met jezelf word je succesvol. Doordat je gelukkig en succesvol bent, wil je jezelf fit houden om meer energie te krijgen. Deze drie elementen zijn essentieel en daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat begint al op de vroege morgen.

Voor meer informatie over mijn loopbaan kan je mijn LinkedIn bekijken. Voor verschillende samenwerkingen, kijk dan deze pagina.

TEAM DEAR GOOD MORNING

Inmiddels is Dear Good Morning een officieel bedrijf met diverse mensen die parttime als freelancer werken voor Dear Good Morning.

Eleni Hoefsloot
Creator
eleni@deargoodmorning.com

Maaike Foks
Designer
maaike@deargoodmorning.com

Tom Sluizeman
Developer
Zie hier zijn linkedIn

Wil jij ook onderdeel worden van Dear Good Morning of je hebt het beste idee ooit? Mail naar lienke@deargoodmorning.com.

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots