Disclaimer

Alles wat je op Dear Good Morning vindt, is geschreven en gemaakt door het team van Dear Good Morning. Hier rust auteursrecht op.
Teksten en afbeeldingen kunnen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Als je enthousiast bent over een artikel of een foto, snap ik dat hartstikke goed. Stuur mij dan een e-mail en we kijken samen hoe je de content van Dear Good Morning kan en mag gebruiken. Dit gebeurt na toestemming.

Dear Good Morning is geen expert en is geen officiële instantie. Dear Good Morning en alle mensen die betrokken zijn bij het team, zijn niet verantwoordelijk voor blessures, klachten of andere lichamelijke en mentale aandoeningen. Dit geldt ook voor eventuele blessures ontstaan door het uitvoeren van de 1-minuutchallenges uit de Dear Good Morning-scheurkalender. Luister altijd goed naar je eigen lichaam. Dear Good Morning kan hier nooit aansprakelijk voor worden gesteld. 

Binnen Dear Good Morning vind je verschillende soorten content:

  1. Zelfgemaakte content, waarbij (indien aanwezig) bronnen onderaan de blog worden vermeld.
  2. Advertorials, waarbij Dear Good Morning betaald krijgt om content te maken. Dit wordt zowel in de titel als onderaan de blog vermeld. Advertorials gebruikt Dear Good Morning wanneer het hele team enthousiast is. De inkomsten worden gebruikt om Dear Good Morning te laten bestaan.
  3. Reviews en andere samenwerking, waarbij Dear Good Morning producten gebruikt om te testen of te beoordelen om over te schrijven. Hier rust een 100% eerlijke mening op. Dit zijn producten die het team opgestuurd krijgt, of zelf koopt, om jou informatie te kunnen geven over de artikelen en producten.
  4. Lienke, founder van Dear Good Morning, is ambassadrice van Body&Fit Shop. Dit houdt in dat Lienke achter het bedrijf staat en daarom af en toe reclame maakt om jou te voorzien van Body&Fit-gerelateerde content.

Heb je vragen, twijfel je over bronnen, zie je een fout of ben je met bepaalde content niet tevreden? Mail ons dan meteen.

Let op: de trainingen op deze website en in de community  zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgeoefend in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek