De 5 beste alternatieven voor de sportschool

Toegegeven, niet iedereen is net zo gek op de sportschool als ik. Ik hoor vaker dat het saai is om te fitnessen, vooral als je geen gymbuddy hebt en alleen staat te zweten. Maar niet getreurd, er zijn meer dan genoeg alternatieven voor de sportschool om toch in shape te blijven!  

Alternatieven voor de sportschool

Kickboksen

Kickboksen is leuk, het maakt je sterk en je blijft fit. Maar vergis je niet, het is ook zwaar. Het kan zomaar zijn dat je geregeld met blauwe plekken rondloopt. Wel is het een high-intensity sport, en je traint zowel je spieren als je conditie. Super, toch? Kickboksen doe je vaak in een groep waarbij je samen traint met anderen.

Crossfit

Fitness en crossfit staan volgens sommigen lijnrecht tegenover elkaar. Daar ben ik het niet zo mee eens. Vaak doe je met crossfit oefeningen die overeenkomen met oefeningen die je in de sportschool kunt doen. Het kan alleen zijn dat je deze bij crossfit anders aangeleerd krijgt. De focus ligt vooral op het versterken van je lichaam en het steeds fitter worden. Daarom is crossfit een van de leukste alternatieven voor de sportschool!

JBL review: Edurance PIEK Dear Good Morning

Groepslessen

Veel sportscholen bieden ook groepslessen aan. Deze varieren van spinning en zumba tot krachttraining. Afhankelijk van jouw sportdoel kun je aansluiten bij een van de groepslessen. Je stimuleert elkaar en vaak is het ook nog eens ontzettend leuk!

Bootcamp

Wat de laatste jaren steeds meer georganiseerd wordt zijn bootcamps. Deze vinden vaak buiten plaats en de focus ligt vooral op een fit lijf. Het is een goede motivator om samen met een groep het onderste uit de kan te halen! Ook kan je je natuurlijk opgeven met een vriend of vriendin.

HIIT-workouts

Vrijwel iedere HIIT workout van Dear Good Morning kun je doen vanuit thuis. Zelfs wanneer je weinig tijd hebt! Geen excuses meer dus. Mijn favoriet uit de alternatieven voor de sportschool. Een HIIT workout zorgt voor het verbranden van veel calorien en conditie-opbouw. Wat wil je nog meer?! HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het principe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Inspiratie nodig? Check hier de Dear Good Morning HIIT-workouts!

Fit blijven kan dus ook zonder de sportschool!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken