De 5 leukste bezigheden na de kerst

De tijd tussen kerst en oud en nieuw… dat weekje voelt altijd een beetje vreemd, vind je niet? Je rolt vanuit de feestelijkheden in lege donkere dagen. Wachtend tot het feest nog een keer losbarst om het nieuwe jaar te vieren. Maar juist tijdens die paar dagen zonder verplichtingen is er genoeg leuks te doen! Ik geef je de 5 leukste bezigheden na kerst!

wat te doen tussen kerst en oud&nieuw #1

Schone start

Ok, ok, misschien niet iets wat je bestempelt als leuk. Maar niks is fijner dan het nieuwe jaar te starten met een schoon huis. Pak een paar flinke vuilniszakken. Trek je huispakkie aan en zet nog een keer die kersthits op volume 10. Je zal verbaast staan over de hoeveelheid spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Gooi trouwens niet zomaar alles weg, hé! Wie weet kan je er een kringloop of opvang nog erg blij mee maken.

Binge tijd

Na een aantal dagen vol drukte om je heen is op de bank kruipen hemels. Verzamel de leftover snacks bij elkaar, dekentje erbij en kijk die ene serie die je altijd al eens wilde zien van voor naar achter. Zo kan je in ongeveer 2,5 dag door alle seizoenen van Games of Thrones heen zijn (zonder slaap of plaspauzes that is, dus ik zou er een dagje aanplakken). Of kijk één van deze toffe sportdocu’s!

Ice, ice, baby

Sportief bezig zijn en genieten van de winter. Zoek online naar een leuke schaatsplek bij jouw in de buurt en trommel wat vrienden op. Bij mij is het Museumplein in Amsterdam altijd favoriet. Maar er zijn steeds meer plekken in Nederland waar je het (kunst)ijs op kan.

wat te doen tussen kerst en oud&nieuw #2

Voor de fanatiekelingen

Geef je nu nog op voor een sportevent om het jaar mee af te sluiten! Zo zijn er verschillende eindejaarsruns. Bijvoorbeeld de Oliebollenloop in Zwolle op 29 december of de Derde Kerstdagloop in Arnhem op 27 december. Wacht niet tot het nieuwe jaar om met je goede voornemens te starten, maar doe het nu!

Share some love

Waarschijnlijk zit je na die fijne kerstdagen vol met happy feelings. Waarom zou je ze dan niet delen met anderen? Neem de tijd om bijvoorbeeld bedankkaartjes te schrijven naar je beste vrienden. Bedank ze voor het afgelopen jaar en wat ze voor je betekenen. Of verdiep je eens in vrijwilligerswerk, dit kan je namelijk al doen met slechts een uurtje in de week.

Kortom, meer dan genoeg leuks om te doen in die lege dagen! Hoe vul jij de periode tussen kerst en oud en nieuw meestal in?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken