De 5 leukste ochtendshows op de radio

Wat zijn nou de leukste ochtendshows op de radio? Waar wil jij ‘s ochtends lekker mee wakker worden? Lekker keihard meezingen met de nieuwste muziek, even op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws en ook het laatste weerbericht mag natuurlijk niet ontbreken. ‘s Ochtends luister ik graag naar de radio en dit zijn de 5 leukste ochtendshows op de radio van dit moment.

Sanders Vriendenteam – 3FM (ma – vr, 06.00 – 09.00 uur)

Van maandag tot en met vrijdag word je wakker met Sander op 3FM. Het leuke aan Sanders Vriendenteam is dat je hier niet alleen aan het juiste adres bent voor een goede portie muziek, maar ook voor toffe acties. Zo testte Sander afgelopen maand live op de radio hoeveel plastic er in zijn lichaam zweeft en maakte hij een prikkelvrije ochtendshow, naar aanleiding van Albert Heijn die een prikkelvrij winkeluurtje invoert. Vind ik leuk.

leukste ochtendshows op de radio 1

Mattie en Marieke – Qmusic (ma – vr, 06.00 – 09.00 uur)

Oké, ik kan er niets aan doen, maar sinds de deelname van Marieke Elsinga aan Expeditie Robinson ben ik fan. En sinds heel kort zit ze samen met Mattie in een radioshow: Mattie en Marieke. Helemaal top. Met het luisteren van deze show ben je meteen wakker. Gloednieuw en superleuk!

Timur en het Weekend – RADIO 2 (za – zo, 06.00 – 09.00 uur)

Sinds dit jaar presenteert Timur – die we natuurlijk kennen van Timur en Rámon, die tot 2016 samen presenteerden – het weekend ochtendprogramma Timur en het Weekend. En dat doet hij top! Ik moet vooral vaak zo hard lachen om zijn gesprekken met luisteraars. Zo belde hij laatst met luisteraars die allemaal op een gekke plek wakker werden, zoals op het dak van een parkeergarage of hangend aan de Euromast. Hoe krijgt hij ze toch bij elkaar gezocht? Heerlijk op de vroege morgen.

leukste ochtendshows op de radio 3

Start en Fernando – FunX (ma – vr, 07.00 – 10.00 uur)

Fernando draait niet alleen fijne muziek, ook brengt NOSop3 alle luisteraars elke ochtend in zijn show Start op de hoogte van het laatste nieuws. Kort maar krachtig, wel zo prettig. Extra tof vind ik dat Fernando na een aantal blessures voorafgaand aan de Dam tot Dam toch de 16,1 kilometer heeft volbracht. Tevens schuift er elke ochtend een bekende gast aan, zoals laatst topbokser Jamal Ben Saddik. Leuke en interessante gesprekken zijn het resultaat.

The More Music Morning Show – Sky Radio (ma – zo, 05.00 – 09.00 uur)

Soms vind ik het echt even lekker om wakker te worden met alleen muziek, zonder radio-dj die het nieuws voorleest of iets anders te vertellen heeft. De naam van The More Music Morning Show zegt het eigenlijk al: hier luister je vier uur achter elkaar alleen maar naar muziek, zonder radio-dj. Lekker meezingen met Coldplay, Katy Perry, P!nk en Bruno Mars, terwijl ik mijn ontbijtje klaarmaak. Dat is goed wakker worden.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij maandelijks of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!