De 5 leukste ochtendshows op de radio

Wat zijn nou de leukste ochtendshows op de radio? Waar wil jij ‘s ochtends lekker mee wakker worden? Lekker keihard meezingen met de nieuwste muziek, even op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws en ook het laatste weerbericht mag natuurlijk niet ontbreken. ‘s Ochtends luister ik graag naar de radio en dit zijn de 5 leukste ochtendshows op de radio van dit moment.

Dear Good Morning – YourSafe radio (ma 08.00 – 09.00 uur)

Dé Ochtendshow waarmee je letterlijk wakker en actief kan worden. In elke Dear Good Morning show, gaat Lienke lekker bewegen, word je uitgedaagd om de dag positief te starten en worden er leuke challenges gedaan. Inclusief de meest vrolijke maandagochtend muziek. Luister hier naar Lienke!

Wijnand in de ochtend – 3FM (ma – vr, 06.00 – 09.00 uur)


Start je dag verfrissend met Wijnand in de Ochtend! Met een flinke dosis nieuwe muziek en de laatste nieuwtjes. Vanzelfsprekend nodigt Wijnand ook de beste artiesten uit om live te komen spelen in de 3FM Live Box. Met Wijnand aan het roer wordt elke ochtend een feest van energie en muziek.

Mattie en Marieke – Qmusic (ma – vr, 06.00 – 09.00 uur)

Oké, ik kan er niets aan doen, maar sinds de deelname van Marieke Elsinga aan Expeditie Robinson ben ik fan. En ze doet samen met Mattie een radioshow in de ochtend: Mattie en Marieke. Helemaal top. Met het luisteren van deze show ben je meteen wakker. Dit vrolijke ochtend duo is echt superleuk!

Coen en Sander show op JOE (ma – vr, 06.00 – 10.00 uur)

Coen en Sander op JOE betekent dat je de dag begint met een lach. De mannen delen hun unieke verhalen, bespreken de opvallendste dingen uit het nieuws en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s. Daarbij worden ze ondersteund door Merel Westrik, die je op de hoogte houdt van het laatste nieuws.

leukste ochtendshows op de radio 3

Start met Fernando – FunX (ma – vr, 06.00 – 10.00 uur)

De beste manier om je dag te beginnen? Simpel: Met zoetigheid voor je oren. En dat betekent natuurlijk Start met Fernando. De man met meer energie dan een voordeelverpakking batterijen en met meer nieuwe muziek dan je favoriete playlist. Combineer dat met de laatste updates over sport, entertainment en tech, het actuele nieuws van NOSop3, en je hebt de ideale cocktail om je dag te starten. Alcoholvrij.

The Sky Nonstop Music Morning Show – Sky Radio (ma – zo, 05.00 – 09.00 uur)

Soms vind ik het echt even lekker om wakker te worden met alleen muziek, zonder radio-dj die het nieuws voorleest of iets anders te vertellen heeft. De naam van The Sky Nonstop Music Morning Show zegt het eigenlijk al: hier luister je vier uur achter elkaar alleen maar naar muziek, zonder radio-dj. Lekker meezingen met Coldplay, Katy Perry, P!nk en Bruno Mars, terwijl ik mijn ontbijtje klaarmaak. Dat is goed wakker worden.

Wil jij meer ochtendgekte? Niet alleen op de radio maar ook bij je thuis? Met de Dear Good Morning community kan je elke ochtend energiek uit bed de dag fit starten. Elke ochtend kan je op de vrolijkste muziek een live sessie volgen die 30 minuten duurt. De trainer gaat om 6.00 uur (dinsdag en vrijdag) of om 6.30 uur (maandag, woensdag en donderdag) live via Zoom om de leukste en meeste vrolijke ochtend aan jou te geven. Word nu lid en probeer 7 dagen gratis uit!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek