Ontspan! 5 leukste shows / programma’s op tv

YES, het nieuwe TV-seizoen is gestart! Na een zomer niks anders dan Netflix uitpluizen, ben ik zo blij dat er weer wat afwisseling is. Ik deel vandaag mijn favoriete Nederlandse TV-programma’s waarvoor je weer echt thuis wilt blijven. Programma’s die inspirerend en motiverend zijn, maar die je ook lekker laten relaxen.

Expeditie Robinson

Met stip op een, hoe kan het ook anders, is Expeditie Robinson. Grote kans dat de meesten van jullie dit natuurlijk al lang kennen. Een groep mensen voor 30 dagen op een onbewoond eiland. IK HOU HIERVAN! Puur vermaak maar ook mooi om te zien hoe mensen in zulke omstandigheden hun kracht vinden. Ik zou echt niet kunnen inschatten hoe ik ermee om zou gaan… jij?

Wanneer: Donderdag 20:30
Zender: RTL5

tv tips 2018

Sophie in de kreukels

Een wake-up call. Sophie in de kreukels is terug met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heb ik al van begin tot einde gekeken en nu zit ik weer voor de buis. Sophie heeft zelf moeten dealen met een flinke burn-out en onderzoekt nu alles omtrent dit thema. Wat kan je eraan doen, hoe krijg je een burn-out en vooral ook, hoe zorg je ervoor dat je er geen krijgt!

Wanneer: Dinsdag 20:25
Zender: NPO3

Je zal het maar zijn

Een andere kijk op de wereld. Daar draait het om bij Je zal het maar zijn. Mensen die helemaal zichzelf zijn, die leven op een manier waarop zij compleet gelukkig zijn. En wat de rest van de wereld daarvan vindt? Dat boeit ze niet (meer). Dit vind ik zo mooi en inspirerend om te zien! Je leeft maar een keer, dus volg je dromen en be you!

Wanneer: Dinsdag 21:20
Zender: NPO3

RTL, NPO, 5 leukste shows, TV-programma's

Ik weet wie je bent

Ok, ok, motiverend en inspirerend is “Ik weet wie je bent” misschien niet. Maar het is wel de perfecte manier om je gedachten helemaal af te sluiten en te relaxen. Deze serie zorgt er namelijk voor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Hou je van spannende detectives zoals The Killing en The Bridge? Dit het Nederlandse antwoord daarop! Een advocaat met geheugenverlies, zijn nichtje is verdwenen en niemand weet wat er is gebeurd. Als kijker heb je ook geen idee en word je van links naar rechts geslingerd. Echt een aanrader!

Wanneer: Zondag 21:20
Zender: NPO3

This time next year

Gelukkig hebben we RTL Gemist, want This time next year komt tegelijk met Expeditie Robinson. Dat ga ik natuurlijk niet missen, dus kijk ik dit later terug. Het is natuurlijk RTL4, dus je moet een beetje door alle toeters en bellen heen kijken. Maar het idee van dit programma vind ik zo gaaf. Allemaal mensen die binnen 1 jaar een enorme verandering willen doorvoeren in hun leven of iets groots willen bereiken. Je ziet iedereen net voor en vlak na het jaar en hoort hoe en of ze hun droom hebben waargemaakt.

Wanneer: Donderdag 20:30
Zender: RTL4

Al deze programma’s zijn al gestart, maar je kan ze natuurlijk online gewoon terugkijken!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek