De Alternatieve Vierdaagse

Helaas is de officiële Vierdaagse van 2020 afgelast. Gelukkig is er een onwijs tof initiatief, namelijk de virtuele Vierdaagse. Gewoon in je eigen stad, maar wel met de fantastische sfeer die je anders in Nijmegen zou hebben. Ik doe mee, jij ook?

De Nijmeegse Vierdaagse is een wandelevenement dat sinds 1909 ieder jaar wordt gehouden. Het staat ook wel bekend als The Walk of the World, want ieder jaar doen er deelnemers, voornamelijk militairen, mee uit meer dan tachtig landen. Bij de Vierdaagse heb je drie verschillende afstanden: 30, 40 en 50 kilometer. Vorig jaar hebben 47.000 deelnemers meegedaan aan de 103e editie. (Bron: Vierdaagse)

Dit jaar doen we het virtueel

Ook dit evenement is helaas van 2020 verplaatst naar 2021 i.v.m. het coronavirus. Maar het mooie van deze bizarre tijden: hele toffe oplossingen bedenken om toch met z’n allen te kunnen wandelen. En wellicht zelfs nog wel meer deelnemers dan de 103e editie, want de Vierdaagse is nu virtueel. Gewoon in je eigen stad, op je eigen tempo, met keuze uit verschillende afstanden.

Het programma

Via de wandel.nl-app kan je nu De Alternatieve Vierdaagse volbrengen. Deelnemers worden uitgedaagd om vanaf 21 juli vier dagen lang een afstand te wandelen van 15, 20, 30, 40 of 50 km.

Doe mee met De Alternatieve Vierdaagse en loop met duizenden mensen door heel Nederland je eigen gekozen route. Loop alleen of met een vriend (op gepaste afstand) en creëer samen met anderen “the Walk of the World” op 21, 22, 23 en 24 juli 2020.

Hoe doe je mee?

De app is gratis. Via deze link kan je je aanmelden voor De Alternatieve Vierdaagse, waarbij je in die vier dagen je gekozen afstand moet afleggen. De app registreert je afstand via GPS. De wandel.nl-app komt enkele dagen voor 21 juli live.

Hoe bereid je je voor?

De Alternatieve Vierdaagse is niet zomaar even een rondje wandelen. Het is belangrijk dat je je goed voorbereidt. Op deze website vind je al veel tips, maar op deze speciale #wandelen-pagina zal ik de komende tijd nog meer content plaatsen om je goed voor te bereiden. Heb jij nog geweldige wandeltips? Vergeet ze vooral niet onder deze blog te zetten.

Ik ga lopen in Amsterdam

De afgelopen twee jaar mocht ik namens Supporter van Sport als reporter hele mooie items maken. Dit jaar heb ik besloten om minimaal één dag mee te wandelen. Ik zit zelf nog met een knieblessure, dus ik zal kritisch kijken of ik zelf De Alternatieve Vierdaagse kan voltooien.

Het idee dat er zoveel mensen gaan wandelen, geeft mij echt kippenvel! Als jij wel eens wandelt, dan is dit echt een heel tof initiatief om (virtueel) aan mee te doen. Doe je mee of houd je van wandelen? Deel vooral je toffe content met #wandelen, zodat we deze pagina kunnen gaan vullen.

Meld je aan voor De Alternatieve Vierdaagse.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek