0
Gezond leven, Vind hier alle workouts by Dear Good Morning

De beste workouts voor 31 december

Wil jij 2018 echt nog even goed afsluiten? Nog even een laatste workout ertegenaan gooien? JA? YES! Kies dan uit een van deze workouts. De meeste trainingen zijn kort en intensief en dat is precies wat jij nodig hebt toch? Laat je me weten welke het is geworden? Ik ben benieuwd!

Kerst HITT-workout 2018

Doe de Kerst HIIT-workout van dit jaar en je zult zien… verbrande calorieën vliegen om je oren! Check de video voor uitleg van de oefeningen.

KERST HIIT WORKOUTS 2018 van Dear Good Morning

Kerst HIIT-workout 2017

Dit jaar is het niet voor het eerst dat ik een Kerst HIIT-workout heb ontwikkeld. De Kerst HIIT-workout van vorig jaar kun je prima doen op 31 december. Kort, intensief en heerlijk! Lekker handig: in de video’s zie je precies hoe een oefening moet worden uitgevoerd. Ook voor dummies dus!

Workouts 31 december 3, buiten sporten, HIIT-workouts, workout

Buiten sporten

Ik vind je echt een bikkel als je deze workout gaat doen. Deze workout doe je namelijk buiten. Gewoon handschoenen en een thermoshirt aan en gaan, hoppa! Wedden dat jij je daarna beter voelt? Je kunt deze workout in het park uitvoeren of gewoon voor je eigen deur in de straat. Durf jij het aan?

Lienke dear good morning challenge wakker worden 30 dagen challenge

Korte HIIT-trainingen

Heb je het druk? Zo druk dat je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan? Knal er dan gewoon nog even een HIIT-workout in op de laatste dag van het jaar. Duurt superkort en kan overal. En niet geheel onbelangrijk: met deze superintensieve workout verbrand je in no-time veel calorieën. Mag jij weer een extra oliebol eten vanavond. In dit artikel vind je maar liefst vijf HIIT-workouts. De diehards kiezen voor nummer 3!

Workouts 31 december 1

Snelle workout

Haha, je hebt vast door dat ik houd van korte trainingen. Kort, snel en intensief trainen is mijn favoriet. Deze workout duurt slechts twintig minuten en je verbrandt supersnel calorieën. Deze oefeningen kun je uitvoeren waar je maar wilt: in de sportschool, buiten en zelfs in je slaapkamer. Je hebt er niks voor nodig. Een heerlijke afsluiter van 2018!

Avatar
Dear Good Morning Gezond leven, Vind hier alle workouts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.