De beste workouts voor 31 december

Wil jij 2018 echt nog even goed afsluiten? Nog even een laatste workout ertegenaan gooien? JA? YES! Kies dan uit een van deze workouts. De meeste trainingen zijn kort en intensief en dat is precies wat jij nodig hebt toch? Laat je me weten welke het is geworden? Ik ben benieuwd!

Kerst HITT-workout 2018

Doe de Kerst HIIT-workout van dit jaar en je zult zien… verbrande calorieën vliegen om je oren! Check de video voor uitleg van de oefeningen.

KERST HIIT WORKOUTS 2018 van Dear Good Morning

Kerst HIIT-workout 2017

Dit jaar is het niet voor het eerst dat ik een Kerst HIIT-workout heb ontwikkeld. De Kerst HIIT-workout van vorig jaar kun je prima doen op 31 december. Kort, intensief en heerlijk! Lekker handig: in de video’s zie je precies hoe een oefening moet worden uitgevoerd. Ook voor dummies dus!

Workouts 31 december 3, buiten sporten, HIIT-workouts, workout

Buiten sporten

Ik vind je echt een bikkel als je deze workout gaat doen. Deze workout doe je namelijk buiten. Gewoon handschoenen en een thermoshirt aan en gaan, hoppa! Wedden dat jij je daarna beter voelt? Je kunt deze workout in het park uitvoeren of gewoon voor je eigen deur in de straat. Durf jij het aan?

Lienke dear good morning challenge wakker worden 30 dagen challenge

Korte HIIT-trainingen

Heb je het druk? Zo druk dat je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan? Knal er dan gewoon nog even een HIIT-workout in op de laatste dag van het jaar. Duurt superkort en kan overal. En niet geheel onbelangrijk: met deze superintensieve workout verbrand je in no-time veel calorieën. Mag jij weer een extra oliebol eten vanavond. In dit artikel vind je maar liefst vijf HIIT-workouts. De diehards kiezen voor nummer 3!

Workouts 31 december 1

Snelle workout

Haha, je hebt vast door dat ik houd van korte trainingen. Kort, snel en intensief trainen is mijn favoriet. Deze workout duurt slechts twintig minuten en je verbrandt supersnel calorieën. Deze oefeningen kun je uitvoeren waar je maar wilt: in de sportschool, buiten en zelfs in je slaapkamer. Je hebt er niks voor nodig. Een heerlijke afsluiter van 2018!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek