De borrelplank: dit wil je

body&fit shop snack tafel dear good morning

Dat ik een ochtendpersoon ben is, dat is geen geheim meer. Wat ik allemaal ontbijt, dat deel ik regelmatig. Maar wist je al dat ik stiekem ook echt een hapjesmens ben? Zo’n grote borrelplank met zoveel keuze. Te lekker.

Het allerfijnste aan een borrelplank? Dat is dat iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt. En dat je er als gastvrouw niet meer naar om hoeft te kijken zodra het op tafel staat. Zo hoef je tussendoor niet steeds naar de keuken om hapjes te maken of toastjes te smeren. Ideaal!

Altijd maar rennen

Na hard werken is hard chillen zeer belangrijk. Gezellig met vrienden en familie om mij heen. Spelletjes spelen, hapjes erbij, drankje voor de liefhebbers. Klinkt leuk, maar in werkelijkheid betekende het voor mij altijd rennen. Ik wil dat iedereen happy is en dus ren ik rond met drinken en ben ik druk in de keuken met het maken van hapjes en snacks. Iedereen heeft het gezellig, maar ik merkte dat ik dan zelf helemaal niet ontspan en gezellig de tijd heb voor iedereen. Herken je dat?

body&fit shop snack tafel dear good morning

Borrelplank als de ultieme oplossing

En dat brengt mij terug bij de borrelplank. De ultieme oplossing. Ik hou ervan om mijn gasten veel aan te kunnen bieden, maar in de praktijk betekent dat, dat ik dan alleen maar in de keuken sta en heen en weer loop tussen mijn friends en de keuken om alles bij te vullen. Ook niet echt gezellig. De oplossing: De Borrelplank. Niet een simpele, maar echt een megavolle borrelplank. Ik begin alweer te kwijlen als ik er aan denk.

Hieronder vind je een boodschappenlijstje met de ingrediënten die niet mogen ontbreken op mijn borrelplank. Je zet de overvolle borrelplank op tafel, wijst de gasten waar het drinken staat en je ploft neer. Kom maar op met weer een spelletjesavond. Ik zal volop genieten.

body&fit shop snack tafel dear good morning

Dit mag niet ontbreken op mijn borrelplank

Elke keer ziet mijn borrelplank er anders uit. Al heb ik wel wat vaste terugkerende items. Wat klinkt dit heerlijk serieus mensen. Oké daar komt ie:

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

Boodschappenlijstje voor de ultieme borrelplank
– Rucola
– Kaasjes
– Noten (deze noten neem ik er altijd bij)
– Humus
– Tapenade
– Wraps
– Roomkaas
– Dadels

PS Ja, mischien een beetje een overdreven titel, maar ik ben de borrelplank gewoon zeer dankbaar 😉 Wie maakt het nu voor mij?

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank
body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • ochtendroutine en sportschema dear good morning

  Invulschema’s ochtend en sport – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Het leukste cadeau om te geven. Voor alle (nieuwe) ochtendmensen.

Laten we 2021 energiek, fit, gelukkig en succesvol maken.

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.