De borrelplank: dit wil je

Dat ik een ochtendpersoon ben is, dat is geen geheim meer. Wat ik allemaal ontbijt, dat deel ik regelmatig. Maar wist je al dat ik stiekem ook echt een hapjesmens ben? Zo’n grote borrelplank met zoveel keuze. Te lekker.

Het allerfijnste aan een borrelplank? Dat is dat iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt. En dat je er als gastvrouw niet meer naar om hoeft te kijken zodra het op tafel staat. Zo hoef je tussendoor niet steeds naar de keuken om hapjes te maken of toastjes te smeren. Ideaal!

Altijd maar rennen

Na hard werken is hard chillen zeer belangrijk. Gezellig met vrienden en familie om mij heen. Spelletjes spelen, hapjes erbij, drankje voor de liefhebbers. Klinkt leuk, maar in werkelijkheid betekende het voor mij altijd rennen. Ik wil dat iedereen happy is en dus ren ik rond met drinken en ben ik druk in de keuken met het maken van hapjes en snacks. Iedereen heeft het gezellig, maar ik merkte dat ik dan zelf helemaal niet ontspan en gezellig de tijd heb voor iedereen. Herken je dat?

body&fit shop snack tafel dear good morning

Borrelplank als de ultieme oplossing

En dat brengt mij terug bij de borrelplank. De ultieme oplossing. Ik hou ervan om mijn gasten veel aan te kunnen bieden, maar in de praktijk betekent dat, dat ik dan alleen maar in de keuken sta en heen en weer loop tussen mijn friends en de keuken om alles bij te vullen. Ook niet echt gezellig. De oplossing: De Borrelplank. Niet een simpele, maar echt een megavolle borrelplank. Ik begin alweer te kwijlen als ik er aan denk.

Hieronder vind je een boodschappenlijstje met de ingrediënten die niet mogen ontbreken op mijn borrelplank. Je zet de overvolle borrelplank op tafel, wijst de gasten waar het drinken staat en je ploft neer. Kom maar op met weer een spelletjesavond. Ik zal volop genieten.

body&fit shop snack tafel dear good morning

Dit mag niet ontbreken op mijn borrelplank

Elke keer ziet mijn borrelplank er anders uit. Al heb ik wel wat vaste terugkerende items. Wat klinkt dit heerlijk serieus mensen. Oké daar komt ie:

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

Boodschappenlijstje voor de ultieme borrelplank
– Rucola
– Kaasjes
– Noten (deze noten neem ik er altijd bij)
– Humus
– Tapenade
– Wraps
– Roomkaas
– Dadels

PS Ja, mischien een beetje een overdreven titel, maar ik ben de borrelplank gewoon zeer dankbaar ;) Wie maakt het nu voor mij?

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank
body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek