Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

De borrelplank: dit wil je

body&fit shop snack tafel dear good morning

Dat ik een ochtendpersoon ben is, dat is geen geheim meer. Wat ik allemaal ontbijt, dat deel ik regelmatig. Maar wist je al dat ik stiekem ook echt een hapjesmens ben? Zo’n grote borrelplank met zoveel keuze. Te lekker.

Het allerfijnste aan een borrelplank? Dat is dat iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt. En dat je er als gastvrouw niet meer naar om hoeft te kijken zodra het op tafel staat. Zo hoef je tussendoor niet steeds naar de keuken om hapjes te maken of toastjes te smeren. Ideaal!

Altijd maar rennen

Na hard werken is hard chillen zeer belangrijk. Gezellig met vrienden en familie om mij heen. Spelletjes spelen, hapjes erbij, drankje voor de liefhebbers. Klinkt leuk, maar in werkelijkheid betekende het voor mij altijd rennen. Ik wil dat iedereen happy is en dus ren ik rond met drinken en ben ik druk in de keuken met het maken van hapjes en snacks. Iedereen heeft het gezellig, maar ik merkte dat ik dan zelf helemaal niet ontspan en gezellig de tijd heb voor iedereen. Herken je dat?

body&fit shop snack tafel dear good morning

Borrelplank als de ultieme oplossing

En dat brengt mij terug bij de borrelplank. De ultieme oplossing. Ik hou ervan om mijn gasten veel aan te kunnen bieden, maar in de praktijk betekent dat, dat ik dan alleen maar in de keuken sta en heen en weer loop tussen mijn friends en de keuken om alles bij te vullen. Ook niet echt gezellig. De oplossing: De Borrelplank. Niet een simpele, maar echt een megavolle borrelplank. Ik begin alweer te kwijlen als ik er aan denk.

Hieronder vind je een boodschappenlijstje met de ingrediënten die niet mogen ontbreken op mijn borrelplank. Je zet de overvolle borrelplank op tafel, wijst de gasten waar het drinken staat en je ploft neer. Kom maar op met weer een spelletjesavond. Ik zal volop genieten.

body&fit shop snack tafel dear good morning

Dit mag niet ontbreken op mijn borrelplank

Elke keer ziet mijn borrelplank er anders uit. Al heb ik wel wat vaste terugkerende items. Wat klinkt dit heerlijk serieus mensen. Oké daar komt ie:

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

Boodschappenlijstje voor de ultieme borrelplank
– Rucola
– Kaasjes
– Noten (deze noten neem ik er altijd bij)
– Toastjes (van deze crackers maak ik altijd toastjes)
– Humus
– Tapenade
– Wraps (dit zijn de wraps die ik altijd gebruik)
– Roomkaas
– Dadels (ik ben fan van deze dadels)

PS: ja, mischien een beetje een overdreven titel, maar ik ben de borrelplank gewoon zeer dankbaar 😉 Wie maakt het nu voor mij?

Liefs, Lienke

body&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplankbody&fit shop snack tafel dear good morning, mijn ultieme oplossing, boodschappenlijstje, gemak, de borrelplank

 

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots