blog

De ideale work-out voor op het strand

Oké oké, het regent buiten en het is koud. Maar… heb je zin in een workout op het strand of gewoon op straat? Dan heb ik de perfecte voor jou! Niet jaloers worden op de beelden, hè? 

Met het kokoswatermerk Obrigado mocht ik naar Brazilie om te ontdekken hoe het kokoswater wordt gemaakt. Lees mijn reisverslag en mijn mooie ontdekkingen in deze blog. Obrigado had vooral als doel om aan mij te laten zien hoe puur het kokoswater is en waarom het perfect past bij Dear Good Morning: bij een fitte levensstijl.

KOKOKOKOKOKOSNOOT

Ik drink af en toe kokoswater, gewoon voor de lekker! Maar als je eens goed nadenkt waarom kokoswater zo gezond is en waarom het perfect past bij je sportprestaties, ga je wel heel anders kijken naar kokoswater. Komt ie:

  1. Kokoswater is rijk aan kalium en potassium. Deze stoffen zijn goed voor de vochtbalans in je lichaam en je bloeddruk.
  2. Naast kalium is kokoswater rijk aan magnesium. Magnesium is belangrijk voor een goede hartspierwerking.
  3. Kokoswater bevat weinig calorieën, als je het vergelijkt met andere sportdrankjes.
  4. Kokoswater is 100% puur (Obrigado in ieder geval) dus je geeft je lichaam geen shit.
  5. En kokoswater helpt supergoed tegen de dorst.

Daarnaast is kokoswater ook gewoon super super lekker! Nu hoef je natuurlijk niet meteen liters kokoswater te gaan drinken, met een flesje Obrigado kom je al aan voldoende vitamines. Perfect voor na een workout op het strand, zoals deze.

Workout op het strand

500 meter run – normaal tempo
25 jumping squats
25 burpees met push upen daarna…
25 lunges
25 jumping jackseindig met…
25 kriskross ticks. Herhaal 3x! Eindsprint: 500 meter run – zo hard als je kan

Succes! Enne, vergeet daarna je Obrigado niet! Meer weten over Obrigado? 

PS Dit is een niet-betaalde samenwerking met Obrigado. Ik ben zelf, zeker na de reis, enorm fan geworden. Obrigado verdient meer verkoop omdat ze puur en eerlijk zijn. Bij vragen kan je me bereiken via een comment hieronder of mail naar lienke@deargoodmorning.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: