De ideale work-out voor op het strand

Oké oké, het regent buiten en het is koud. Maar… heb je zin in een workout op het strand of gewoon op straat? Dan heb ik de perfecte voor jou! Niet jaloers worden op de beelden, hè? 

Met het kokoswatermerk Obrigado mocht ik naar Brazilie om te ontdekken hoe het kokoswater wordt gemaakt. Lees mijn reisverslag en mijn mooie ontdekkingen in deze blog. Obrigado had vooral als doel om aan mij te laten zien hoe puur het kokoswater is en waarom het perfect past bij Dear Good Morning: bij een fitte levensstijl.

KOKOKOKOKOKOSNOOT

Ik drink af en toe kokoswater, gewoon voor de lekker! Maar als je eens goed nadenkt waarom kokoswater zo gezond is en waarom het perfect past bij je sportprestaties, ga je wel heel anders kijken naar kokoswater. Komt ie:

  1. Kokoswater is rijk aan kalium en potassium. Deze stoffen zijn goed voor de vochtbalans in je lichaam en je bloeddruk.
  2. Naast kalium is kokoswater rijk aan magnesium. Magnesium is belangrijk voor een goede hartspierwerking.
  3. Kokoswater bevat weinig calorieën, als je het vergelijkt met andere sportdrankjes.
  4. Kokoswater is 100% puur (Obrigado in ieder geval) dus je geeft je lichaam geen shit.
  5. En kokoswater helpt supergoed tegen de dorst.

Daarnaast is kokoswater ook gewoon super super lekker! Nu hoef je natuurlijk niet meteen liters kokoswater te gaan drinken, met een flesje Obrigado kom je al aan voldoende vitamines. Perfect voor na een workout op het strand, zoals deze.

Workout op het strand

500 meter run – normaal tempo
25 jumping squats
25 burpees met push upen daarna…
25 lunges
25 jumping jackseindig met…
25 kriskross ticks. Herhaal 3x! Eindsprint: 500 meter run – zo hard als je kan

Succes! Enne, vergeet daarna je Obrigado niet! Meer weten over Obrigado? 

PS Dit is een niet-betaalde samenwerking met Obrigado. Ik ben zelf, zeker na de reis, enorm fan geworden. Obrigado verdient meer verkoop omdat ze puur en eerlijk zijn. Bij vragen kan je me bereiken via een comment hieronder of mail naar [email protected].

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search