De lekkerste ontbijthotspots in Tilburg

ontbijthotspots Tilburg

Soms is het zo fijn om ’s ochtends uitgebreid te ontbijten. En wat is er nog fijner dan dat je daar niets voor hoeft te doen. Lekker aanschuiven bij de leukste ontbijtzaakjes en genieten. Wij hebben de lekkerste ontbijthotspots in Tilburg op een rijtje gezet. Eetsmakelijk!

New Yogurt

Oooh! Wat is dit lekker! Bij New Yogurt op het Stadhuisplein eet je de lekkerste yoghurtontbijtjes van de stad. Wat dacht je van yoghurt met cacao nibs, walnoot, aardbei en honing of yoghurt met muesli, ananas, mango en jam? Het water loopt me in de mond, jummm! Lekker vers sapje erbij en je bent ready to go.

Waar: Stadhuisplein 165, 5038 TC Tilburg
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag en maandag van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Website: New Yoghurt

Beans & Bites

Yes! Ze zijn er wel: ontbijthotspots die lekker vroeg geopend zijn. Beans & Bites is er één van. Doordeweeks staan de barristas om 07:00 uur voor je klaar om de lekkerste koffies en ontbijtjes voor je te maken. Deze zaak zit op maar vijftig meter van het station en is daarom ook een ideale plek om een snel ontbijtje voor je werk te scoren.

Waar: Stationsstraat 14, 5038 ED Tilburg
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:00.
Website: Beans & Bites

Muggs and Muffins

Bij Muggs and Muffins worden, zoals de naam al verraadt, praktisch alle dranken in een mugg (mok) geserveerd en ligt de etalage vol met verse muffins. Je kunt hier prima stoppen voor een koffiebreak, maar ook voor ontbijt. Muggs and Muffins serveert heerlijke gronala met yoghurt of lekkere pancakes. Koffietje erbij en klaar is je ontbijt.

Waar: Tuinstraat 49, 5038 DA Tilburg
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en zondag en maandag van 12:00 tot 18:00 uur.
Website: Mugs and Muffins

Buutvrij

Buutvrij is een super gezellige plek vlak bij het station voor een goede kop koffie, lekker ontbijtje of stukje taart. Er is ruime keuze uit ontbijtgerechten: van een boterham met pindakaas tot Griekse yoghurt en van pannenkoeken tot creakers met salade. Buutvrij is een fijne plek om te ontbijten en vervolgens blijven plakken voor met laptop voor een dagje werken.

Waar: Stationsstraat 49, 5038 EC Tilburg
Wanneer: maandag van 10:30 tot 18:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.
Website: Buutvrij

The Talk

Voor heerlijke belegde broodjes moet je bij The Talk op het Heuvelplein zijn. Van een simpel broodje met kaas of rosbief tot luxe belegde broodjes met kip met bacon of biefstukreepjes en een sausje.

Waar: Heuvel 20, 5038 CP Tilburg
Wanneer: zondag tot en met woensdag van 09:00 tot 00:00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 01:00 uur.
Website: The Talk

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in een van de lekkere ontbijthotspots in Tilburg zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Ontbijten in Groningen

Tilburg

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots