Ontbijthotspots in: Tilburg

Soms is het zo fijn om ’s ochtends uitgebreid te ontbijten. En wat is er nog fijner dan dat je daar niets voor hoeft te doen. Lekker aanschuiven bij de leukste ontbijtzaakjes en genieten. Wij hebben de lekkerste ontbijthotspots in Tilburg op een rijtje gezet. Eetsmakelijk!

BijZestig

Oooh! Wat is dit een prachtig restaurant / ontbijthotspot! Alleen van buiten al, maar wacht maar tot je binnen bent. Voor slechts €8,00 scoor je hier al een heerlijk ontbijtje met verse jus, koffie of thee, twee boterhammen met jam en een eitje en vanilleyoghurt met huisgemaakte granola.

Waar: Willem II straat 60, 5038 BH Tilburg
Wanneer: woensdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur
Website: BijZestig

Beans & Bites

Yes! Ze zijn er wel: ontbijthotspots die lekker vroeg geopend zijn. Beans & Bites is er één van. Doordeweeks staan de barristas om 07:00 uur voor je klaar om de lekkerste koffies en ontbijtjes voor je te maken. Deze zaak zit op maar vijftig meter van het station en is daarom ook een ideale plek om een snel ontbijtje voor je werk te scoren.

Waar: Stationsstraat 14, 5038 ED Tilburg
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30.
Website: Beans & Bites

Eethuis Twintig

Het is jammer dat je hier alleen in het weekend kunt ontbijten, maar het is het waard! Het ontbijtje bij Eethuis Twintig is lekker en gezond. Het standaard healthy menu bestaat uit seizoensfruit, yoghurt, granola, avocado, desembrood, ei, smoothie en koffie of thee, maar kun je aanvullen met allerlei lekkers.

Waar: Piushaven 20b, 5017 AN Tilburg
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur (geen ontbijt mogelijk), zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur
Website: Eethuis Twintig

Buutvrij

Buutvrij is een super gezellige plek vlak bij het station voor een goede kop koffie, lekker ontbijtje of stukje taart. Er is ruime keuze uit ontbijtgerechten: van een boterham met pindakaas tot Griekse yoghurt en van pannenkoeken tot creakers met salade. Buutvrij is een fijne plek om te ontbijten en vervolgens blijven plakken voor met laptop voor een dagje werken.

Waar: Stationsstraat 49, 5038 EC Tilburg
Wanneer: maandag van 10:00 tot 17:30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en zondag van 11:00 tot 17:30 uur.
Website: Buutvrij

The Talk

Voor heerlijke belegde broodjes moet je bij The Talk op het Heuvelplein zijn. Van een simpel broodje met kaas of rosbief tot luxe belegde broodjes met kip met bacon of biefstukreepjes en een sausje.

Waar: Heuvel 20, 5038 CP Tilburg
Wanneer: zondag tot en met woensdag van 09:00 tot 00:00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 01:00 uur.
Website: The Talk

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in een van de lekkere ontbijthotspots in Tilburg zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search