0
Hoe word je gelukkiger? by Maaike Foks

De leukste cadeau’s voor jezelf!

De decemberperiode staat vaak in het teken van geven. Ik hou van cadeautjes uitzoeken voor al mijn vrienden en familie! Maar soms is het ook gewoon heel leuk om iets voor jezelf onder de kerstboom te leggen! Nee, dat is niet gek. Dat mag best! Daarom ging ik op zoek naar de leukste cadeau’s om voor jezelf te kopen.

leuke cadeau's voor jezelf #2, boekkalender, sportkleding, wake-up light

Boekkalender

Deze kan natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje, de Dear Good Morning boekkalender 2019. 365 dagen vol met inspiratie, motivatie, opdrachten en quotes. Met de boekkalender help ik je om van 2019 jouw TOPjaar te maken!

Tijdschrift abonnement

Je hebt ondertussen vast wel nagedacht over je plannen voor 2019. Hoe fijn is het dan om elke maand een extra dosis motivatie in de bus te vinden? Kijk naar een tijdschrift waar jij inspiratie uit kan halen. Heb je bijvoorbeeld een sportdoel, dan is de Women’s Health helemaal top. Wil je gezonder en gevarieerder eten? Dan past Vegan Lifestyle Magazine daar helemaal bij.

leuke cadeau's voor jezelf #5, sportkleding, wake-up light

Sportkleding

Sportkleding heb je nooit genoeg, ik tenminste niet ;). Dus iets nieuws onder de kerstboom vinden is extra leuk. Deze tight van Nike is ook nog eens perfect voor de koude dagen. Geen excuus meer om binnen te blijven en het geeft je gelijk wat extra zelfvertrouwen.

leuke cadeau's voor jezelf #4, boekkalender, sportkleding, wake-up light

Adventkalender

Waarom niet al voor de kerst in de cadeaustemming komen? Elk jaar lijken er meer bij te komen, adventkalenders. Een leuke manier om een merk te leren kennen en niet te vergeten, je krijgt elke dag een cadeautje, 25 dagen lang. Als je daar niet vrolijk van wordt! Zo is er bijvoorbeeld deze mooie van Rituals of deze voor de theeleuten onder ons. Zo wordt elke decemberochtend een feestje!

leuke cadeau's voor jezelf 6, boekkalender, wake-up light

Philips wake-up light

Nog steeds een van mijn favorieten. Zeker tijdens deze donkere dagen! Opstaan zonder een zonnetje wat in je gezicht schijnt is nou eenmaal een stukje lastiger. Ja, ook voor een ochtendmens als ik! De Philips Wake up Light faked die zonnestralen voor je en zorgt ervoor dat je een stuk relaxter en natuurlijker wakker wordt. Een wake-up light is even een investering, maar het echt meer dan waard!

Wat wil jij graag onder de kerstboom vinden?

Dit vind jij vast ook leuk:

Maaike Foks Hoe word je gelukkiger?
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.