blog

De Myprotein oranje parade

Volgers die mij al een tijdje kennen, weten dat ik stiekem een enorme fan ben van het koningshuis. Ieder jaar met Koningsdag ben ik helemaal in het oranje gehuld. Gelukkig is mijn partner Myprotein net zo gek op Koningsdag als ik en hebben zij speciaal voor deze dag een oranje parade opgezet. In deze parade vind je alle sportproducten die niet uit jouw keukenkastje mogen ontbreken. Bekijk de producten goed, want aan het eind van deze blog staat een leuke winactie.

Zomerse verfrissing

Deze oranje parade begint met het perfecte eiwitdrankje voor de zomer. De Clear Whey Isolate mango is een eiwitpoeder die oplost in koud water. De verfrissende smaken in combinatie met koud water geven je het gevoel dat je een lekker sapje drinkt. Met de zomer voor de deur is dit nog lekkerder om dit te drinken na het sporten dan een romige eiwitshake.

Nederlands favoriet

In deze Myprotein oranje parade kan natuurlijk niet Nederlands favoriete snack ontbreken. Ik heb het nu natuurlijk over pindakaas! Deze all time favorite is multifunctioneel. Je kan er mee bakken, het als beleg gebruiken, als smaakmaker in de smoothie doen of gewoon met je vingers uit de pot snacken. JUMM!

Smaakje erbij?

Deze flav drops zijn ideaal als je graag een smaakje toevoegt aan je kwark of smoothie, zonder dat je extra calorieën toevoegt. In deze oranje parade komen de flav drops met z’n tweeën, maar op de webshop van Myprotein staan er nog veel meer. Zo zijn er lekkere frisse fruitsmaken, maar heb je ook zoete smaken zoals chocolade en hazelnoot die je perfect kan toevoegen aan je koffie.

ear good morning impact whey protein

Extra eiwitten

Deze Impact Whey Protein is dan misschien niet zo oranje van buiten als de rest van de oranje parade, maar hij is zeker wel oranje van binnen met de smaak mango. Met de Impact Whey Protein kan je heerlijke shakes maken. Het voordeel van deze shakes is dat je eiwitten al binnen 60 minuten na jouw trainingssessie worden opgenomen in je lichaam.

Boost je weerstand

Kan je weerstand wel een boost gebruiken na dit Myprotein oranje parade feestje? Neem dan snel een van deze Multivitamine gummies. Deze gezonde gummies zien eruit als snoepjes, maar ze zitten vol met vitamines en mineralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: