Een boodschappenlijstje voor sporters

In de DGM Hub, de community van Dear Good Morning, krijg vaak de vraag wat er nou allemaal bij mij op de keukenplank staat. Daarom heb ik in deze blog een boodschappenlijstje voor sporters gemaakt!

In 2018 schreef ik deze blog maar vandaag (9 januari, 2022) maakte ik een update. Grappig, want eigenlijk is er maar weinig veranderd. Nog steeds heb ik een “sporters”-keukenplankje. Nog steeds gebruik ik verschillende producten die goed zijn voor een sportieve levensstijl.
Mijn plankje staat vol met supplementen en eiwitpoeders. Ik vind het belangrijk om voldoende eiwitten en vitamines binnen te krijgen met mijn energieke en sportieve ochtenden. Een aantal producten die onmisbaar zijn als je een sporter bent, wil ik in dit artikel wil benoemen. Doe je aan sport en wil je je lichaam goed voeden, dan heb ik speciaal voor jou een boodschappenlijstje gemaakt met producten die ik gebruik en die ik je ook zeker aanraad.

Om het nog simpeler te maken heb ik alle producten gekoppeld aan Myprotein zodat je meteen je bestelling kunt plaatsen én het super snel in huis hebt. Myprotein is sinds mei 2020 vaste partner van mij waardoor je met kortingscode DEARGOODMORNING altijd 35% korting krijgt.

Boodschappenlijstje voor sporters

Zelf gebruik ik in de ochtend de whey omdat daar minder pure eiwitten in zitten dan Isolaat. Isolaat bevat veel pure eiwitten die ik na het trainen goed kan gebruiken. Daarom neem ik na het trainen een scoop isolaat. Je kunt natuurlijk altijd beginnen met één soort eiwitpoeder. Caseine neem ik voor het slapen gaan. Een eiwitsoort dat langzaam wordt afgebroken in het lichaam. Volg je het voor nu nog even niet, lees dan eerst mijn blog: “5 soorten eiwitten, wat zijn het?”

Op mijn keukenplank staat:

Elke morgen (ja, sinds 2016 al!) neem ik een shake met oats, whey, banaan, walnoten en water. Soms met een beetje pindakaas, cacao of ander soort fruit. Grappig om een artikel te updaten en te ontdekken dat nog steeds hetzelfde ontbijt eet.

Wil jij als sporter jouw boodschappenlijstje ook aanvullen met eiwitshakes? Lees dan in deze blog alles over de 5 verschillende soorten eiwitten die er zijn.

De komende maanden ga ik voor Myprotein schrijven over eiwitproducten dus vergeet vooral niet af en toe terug te komen op deze pagina. Want naast de blogs komen er ook win-acties.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  1. Jaaaaa! Meer van dit soort blogs; superhandig!
    80% van jouw producten staat bij mij ook al in de kast. Die overige 20% ga ik nu even bestellen; goed excuus voor weer een nieuwe bestelling bij B&F :)

  2. Die oats ga ik zeker proberen. Ik heb ook PDS en vind het heel moeilijk om bepaalde producten weg te laten (wegens te lekker). Resultaat: soms ben ik tegen de avond zo opgeblazen dat ik mij niet eens meer durf te vertonen in mijn sportoutfit. Zeer interessante posts dus & alvast succes met de wedstrijd!

  3. jammer dat dit gewoon weer is om mensen dingen te laten bestellen ! die vitamine pillen ben je helemaal niet nodig je kunt alles uit je voeding halen als er goed aandacht aanbesteedt!

    1. He Arnold, Wat jammer dat je dit zo ziet! Dat is zeker niet de bedoeling. Wat is je e-mail? Dan mail ik je graag wat uitgebreider waarom en waarvoor ik blog! :)

    1. Hee Jonne! Ik haal zoveel mogelijk uit normale voeding maar aangezien ik veel sport en daarom veel eiwitten moet eten, vind ik het belangrijk dat ik genoeg binnen krijg. Eiwitten poeders is daar een goede aanvulling op! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek