Wat heb je nodig als sporter?

Ik krijg vaak de vraag wat er nou allemaal bij mij op de keukenplank staat. Daarom heb ik in deze blog een boodschappenlijstje voor je gemaakt!Mijn keukenplankje ziet er nu natuurlijk anders uit dan normaal. Mijn plankje staat op dit moment vol met supplementen en eiwitpoeders. Al het lekkere en normale eten doe ik zo snel mogelijk de deur uit als ik in de laatste fase zit van mijn wedstrijd.

Toch betrapte ik mezelf er op dat er een aantal supplementen en eiwitpoeders altijd in mijn keuken zullen staan. Een aantal producten die onmisbaar zijn als je een sporter bent.
Doe je aan sport, dan heb ik speciaal voor jou een boodschappenlijstje gemaakt met producten die ik gebruik en die ik je ook zeker aanraad.

Om het nog simpeler te maken heb ik alle producten gekoppeld aan Body&Fit zodat je meteen je bestelling kunt plaatsen én het super snel in huis hebt. Alles voor een fit body toch? 😉

boodschappenlijstje

Boodschappenlijstje voor sporters

Eiwitten
Whey Isolate Perfection
Isolaat Perfection
Caseïne perfection

Zelf gebruik ik in de ochtend de whey omdat daar minder pure eiwitten in zitten dan Isolaat. Isolaat bevat veel pure eiwitten die ik na het trainen goed kan gebruiken. Daarom neem ik na het trainen een scoop isolaat. Je kunt natuurlijk altijd beginnen met één soort eiwitpoeder. Caseine neem ik voor het slapen gaan. Een eiwitsoort dat langzaam wordt afgebroken in het lichaam.

Ontbijt
Ultra Fine Oats
Vooral voor mensen met PDS is het aan te raden deze te nemen in plaats van normale havermout. De ultra fine oats zijn beter verteerbaar.
Walnoten
Multivitamine
Rijstwafels

Voor het koken
Cooking Spray
Ideaal, omdat je veel en veel minder olie gebruikt tijdens het koken. Een seconde sprayen en je hebt al voldoende om te gaan koken.
Egg white
Ik deed altijd zo moeilijk met eieren en het scheiden van het eigeel en eiwit. En het is ook nog eens enorm zonde van het eigeel. Body&Fit heeft nu flesjes met alleen eiwit erin. Top!

Extra
Flavour drops
Om even een lekker smaakje te geven aan je ontbijt, drankje of recepten. En dat zonder ook maar één calorie!
BCAA
Zelf gebruik ik graag BCAA tijdens het trainen. Het is nooit 100 procent bewezen door de wetenschap, maar het schijnt goed te zijn voor het beschermen van je spieren. Daarnaast vind ik het lekkerder wegdrinken dan water tijdens mijn training.

Vinden jullie het leuk als ik meer van dit soort blogs maak? Laat het vooral weten in een comment.

0 reacties

 1. Jaaaaa! Meer van dit soort blogs; superhandig!
  80% van jouw producten staat bij mij ook al in de kast. Die overige 20% ga ik nu even bestellen; goed excuus voor weer een nieuwe bestelling bij B&F 🙂

 2. Die oats ga ik zeker proberen. Ik heb ook PDS en vind het heel moeilijk om bepaalde producten weg te laten (wegens te lekker). Resultaat: soms ben ik tegen de avond zo opgeblazen dat ik mij niet eens meer durf te vertonen in mijn sportoutfit. Zeer interessante posts dus & alvast succes met de wedstrijd!

 3. jammer dat dit gewoon weer is om mensen dingen te laten bestellen ! die vitamine pillen ben je helemaal niet nodig je kunt alles uit je voeding halen als er goed aandacht aanbesteedt!

  1. He Arnold, Wat jammer dat je dit zo ziet! Dat is zeker niet de bedoeling. Wat is je e-mail? Dan mail ik je graag wat uitgebreider waarom en waarvoor ik blog! 🙂

  1. Hee Jonne! Ik haal zoveel mogelijk uit normale voeding maar aangezien ik veel sport en daarom veel eiwitten moet eten, vind ik het belangrijk dat ik genoeg binnen krijg. Eiwitten poeders is daar een goede aanvulling op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • DGM-ochtendroutine e-books bundel

  E-books – STAP 1 t/m 4: DGM-ochtendroutine

  28.75
  In winkelmand
 • E-book HIIT work-outs DGM

  E-book – Let’s HIIT it (7 work-outs)

  8.75
  In winkelmand
 • Dear Good Morning e-book STAP 2 Eerder opstaan

  E-book – STAP 2: Eerder opstaan

  8.75
  In winkelmand
 • Dear Good Morning planner Sportschema maken

  Planner – Jouw persoonlijke sportschema

  12.95
  In winkelmand

Join jij de DGM-community?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.