De sportiefste scheurkalender van 2020

YESSSS! De sportiefste scheurkalender van 2020 is vanaf nu verkrijgbaar. Klaar voor verandering in slechts 1 minuut per dag? Elke dag een 1-minute-challenge op het gebied van sport, doelen stellen, wakker worden, geluk en productiviteit. Doe jij mee?

Scheurkalender 2020

Om te zorgen dat je het nieuwe jaar iedere dag met een lach begint, is de Dear Good Morning-scheurkalender ontwikkeld. Wat kan je verwachten?

 • Doe 1 minuut jumping jacks
 • Ga 1 minuut doodles tekenen
 • Denk 1 minuut na over afgelopen maand en een cijfer geven
 • Ga 1 minuut tandenpoetsen in squatpositie
 • En veel meer! Ik ga het niet allemaal verklappen natuurlijk!

Scheurkalender Dear Good Morning 5

1 minuut per dag

In de scheurkalender voor 2020 krijg je iedere dag een nieuwe opdracht die je in één minuut kunt doen. Als je slechts 1 minuut per dag investeert, kan dat gigantische gevolgen hebben voor de rest van de dag. Je komt namelijk in een opwaartse spiraal. Ik schreef er eerder over, lees hier meer over hoe 1 minuut je leven verandert. Het is al zo simpel als dat er tijdens 1 minuutje jumping jacks hormonen vrijkomen die je wakker en alert houden. Exact wat je nodig hebt op de vroege morgen om uit die zombiemodus te komen en gewoon keihard te kunnen knallen. De rest van de dag voel je je actiever en ben je productiever.

Wil jij productiever, gelukkiger en succesvoller worden? Je hoeft niet meteen elke dag in de sportschool te staan (mag natuurlijk wel!). Investeer 1 minuutje van je tijd en je gaat verandering zien. Dat ene minuutje zet namelijk aan tot meer positiviteit en positieve veranderingen in je leven.

Dear-Good-Morning-scheurkalender-2020-1

Bestel nu!

De scheurkalender bestaat uit een mix van speelse, actieve en grappige opdrachten die ervoor zorgen dat je de dag goed begint. Van sprinten op je plek tot een minuut jezelf aanstaren in de spiegel, van een gek dansje doen door de kamer tot nadenken over wat jou gelukkig maakt. Gun jezelf een goede start van iedere dag! Bestel de scheurkalender hier.

Foto’s door Vera Dokter

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. Goedenavond,

  Ik wou graag de scheurkalender bestellen, alleen de link om te bestellen deed het niet.
  Waar kan ik hem bestellen?

  M.v.g. Anna

 2. Hoi Lienke,
  Je bent echt zo goed bezig! Je bent een succesverhaal van HKU K&E 2014 ?
  Maaarr, zijn er nog scheurkalenders? Ik weet dat ik bijna twee maanden te laat ben, maar vind het principe echt tof!! Hoor het wel ?

 3. Hallo Lienke
  Zag jouw boek dear good morning en onze zoon zou die graag willen hebben hij kent jou van de samenwerking via Endemol. Zijn naam is Patrick Janssen is het mogelijk dat je een boek signeert en naar mij opstuur samen met de scheurkalender als cado voor kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek