2e Dear Good Morning ontbijt event

Wauw, wat was het geslaagd. Tijd voor een update met foto’s.Eigenlijk uit het niets kwam ik weer met het idee om een ontbijt event te organiseren. Ik had drie maanden geleden al een ontbijt event georganiseerd, kleinschalig en voor Instagrammers die ik al kende. Gewoon.. om samen gezellig te ontbijten. Ik heb dat zo leuk gevonden, dat ik vijf weken geleden schreeuwde; je kan je aanmelden voor een tweede.

Wauw. Ik had nooit verwacht dat ik meer dan honderd mailtjes zou krijgen. Zo tof. Toen wilde ik echt doorzetten. Nu is het serieus. Als zoveel mensen behoefte hebben aan een event, dan organiseer ik er één.
Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik eenmaal een locatie had en ik sponsors kreeg, gooide ik het mailtje eruit: Tickets verkrijgbaar. Helaas had ik maar plek voor 50 mensen en hoppa, het event was binnen één uur uitverkocht. Te bizar voor woorden. Uiteindelijk zijn er 55 gekomen – Stiekem nog wat mensen er bij gepropt. ;-)

The Hoxton Amsterdam

Mijn Dear Good Morning ontbijt event was bij The Hoxton Hotel Amsterdam. Een super mooi hotel aan de Herengracht wat nog maar drie maanden open is. De locatie was waanzinnig. In het hotel is een groot appartement voor vergadering. Zo mocht ik gebruik maken van alle ruimtes. Een grote keuken, een eetzaal, een bingozaal en een zaal voor alle jassen en de goodiebags. Mooier kon het niet zijn.

The Hoxton Amsterdam
Superfoodies Dear Good Morning ontbijt
Superfoodies Dear Good Morning ontbijt

Ikzelf was er al om 07:15 uur om een en ander voor te bereiden.
Ook één van mijn sponsors, Superfoodies, was er heel vroeg om voor iedereen een verse chia pudding te maken en een versie spinazie smoothie.

De chia pudding en de smoothie vielen enorm in de smaak. Het zag er ook fantastisch uit. Allemaal verschillende kleuren, verschillende toppings zodat iedereen echt kon ontdekken wat Superfoodies voor merk is.

lienke dear good morning ontbijt event
Superfoodies Dear Good Morning ontbijt
Vlaamsch Broodhuys

Eerst nog even iedereen van harte welkom heten, vertellen dat ik zo blij ben dat iedereen is gekomen. Dat we elkaar kunnen leren kennen, kunnen motiveren in dromen en passie en gewoon genieten van een (voor sommige extreem vroege-) zondagmorgen. En dan HOPPA aanvallen.

Dan was er nog een aparte ruimte met een groot tafel waarop ontzettend veel ander eten stond.
Het Vlaamsch Broodhuys had meer dan genoeg lekkere verse broodjes mee. Nou is brood mijn lievelings eten dus ik heb de hele ochtend met mijn neus in het brood gehangen. Dat hielp toch een beetje bij het feit dat ik zelf niets mocht.
Medewerkers Tom en Mariken van het Vlaamsch Broodhuys waren zelf ook aanwezig, dus dat maakte het extra gezellig. Zij hadden extra zakjes meegenomen voor brood wat overbleef. Zo nam bijna iedereen nog een zakje vers brood mee naar huis. Te leuk.

En zie je al dat fruit en broodbeleg op de foto? Sponsor EkoPlaza leverde ontzettend veel lekkere biologische producten. Zo had ik biologische jam, crunchy pasta (die was enorm populair), boter, kaas, kipfilet, hummus, tomaat, komkommer, appels en bananen. Ook dat werd op het einde natuurlijk uitgedeeld.
Dit beleg was ook voor de overheerlijke nieuwe crackers van BioBites. Ik had zes smaken die iedereen kon proeven.

biobites dear good morning ontbijt event
Dear Good Morning ontbijt event
dear good morning ontbijt event
DEAR GOOD MORNING ONTBIJT EVENT
dear good morning ontbijt event
bingo lienke dear good morning ontbijt event


En ik heb liever te veel dan te weinig. Dus er was ook nog een hoekje met heel veel koeken, protein bites van Body & Fitshop, pepernoten, ongezouten noten, verse koffie, thee en komkommer water.
Niets te klagen dus. Eten in overvloed. En toen kwam Gezond Sapje ook nog even met heerlijke verse sapjes voor iedereen! Die werd meteen op de foto gezet.
Na heel wat eten was het tijd voor de bingo. Ooh daar had ik zoveel zin in. Een tafel vol prijzen.
Ik was zo blij dat het eindelijk kon beginnen. Een hele ouderwetse bingo besteld met zo’n rad wat het extra leuk maakte om te doen. Wat had ik een lol. Gelukkig de andere 55 mensen ook.
De bingo in volle gang, en sjees, het was nog spannend ook. Het leek een eeuwigheid te duren voordat iemand 5 op een rij had.

bingo dear good morning ontbijt event
bingo dear good morning ontbijt event
dear good morning ontbijt event
runninglau
groepsfoto dear good morning ontbijt event
goodie bag dear good morning ontbijt event
bingo goodie bag dear good morning ontbijt event

Ik had zoveel prijzen. Zo had ik een hele berg aan producten van de Body & Fit Shop. Bizar veel keuze uit het Body & Fit assortiment. Zo leuk. Ook had ik 5 hele leuke potjes van Juice Jars, 2 hele grote pakketen van BoxBites, heel veel koekbreak, een pakket van de heerlijke Treacle Moon, gezond pakketje van Vita Coco en natuurlijk mijn vertrouwde Grød. Natuurlijk had ik ook mijn eigen tasjes en t-shirts bij de bingo gelegd.Na de bingo was het weer tijd om te eten en te kletsen want we waren nog lang niet klaar met praten. ik pushte iedereen nog even wat te eten want wow, er was nog zoveel!
Runninglau was natuurlijk druk bezig met vloggen. Haar hysterische vlog inclusief BINGOOO-geschreeuw vind je via deze link.
Zelf probeerde ik ook nog even te vloggen, maar mijn stem was al behoorlijk naar de klote van al het geklets. Mijn vlog vind je hier.
Nog even snel een groepsfoto voor dat iedereen weggaat en ik het weer vergeet. Helaas is de officiële groepsfoto van de fotograaf mislukt. Gelukkig maakte me zus nog een foto vanaf de zij lijn.
Jaaa en dan natuurlijk nog even de goodiebag uitdelen. Die zat al propvol met Body & Fit producten, Biobites, Vlaamsch Broodhuys kortingsbon, Vita Coco, Superfoodies receptenboek, Caffé Latte van Emmi, koekbreak enzovoort.
Maar, ik liet iedereen ook nog langs het eten gaan, zo liep iedereen de deur uit met zakken brood, protein bites, fruit, tomaten en pepernoten.
Wauw. Wat was ik blij na afloop. Wat was het geslaagd. Wat was iedereen enthousiast – zoals je kan lezen in deze blog van Essie Healthy Life en  Lucy Twee Punt Nul, en een enthousiaste blog van Linda Loves Health – en wat heb ik het gezellig gehad. Ik had gelukkig totaal geen moeite dat ik niets mocht eten, ik was zo afgeleid door alle gezelligheid.
Gauw opruimen en met 20o procent enthousiasme naar de gym gerend.

Op naar de 3e. Zoals beloofd: een Dear Good Morning Pancake ontbijt event. Wil je daar bij zijn? Dan is het handig je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Te vinden op mijn homepage. Maar eerst focus op mijn bikini fitness wedstrijd.

In het bijzonder wil ik mijn zus Pytrik en mijn vriend Sven bedanken. Die hebben allebei zo hard gewerkt tijdens het event. Zonder die twee heb ik het nooit kunnen redden. Ze hielpen met al het eten, het opruimen, het mooi neerzetten, mensen ontvangen, jassen aannemen en na afloop alles op te ruimen. Dat heeft me enorm goed gedaan. BEDANKT! Love u.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

  1. Wat onwijs tof! Ik zal je de moeite besparen om ook nog lactose vrije producten op tafel te moeten toveren tijdens je volgende ontbijt event, maar man wat ziet dit er fantastisch (en gezellig) uit!

  2. Het was super!! Heel gezellig met z’n allen en lekker eten natuurlijk :) Volgende keer een pancake ontbijt event! Daar moet ik bij zijn haha

  3. Hi, I recently came to the CS Store.
    They sell OEM Delcam software, prices are actually low, I read reviews and decided to [url=https://cheapsoftwareshop.com/product.php?/coreldraw-graphics-suite-2021/]Buy CorelDRAW Graphics Suite 2021[/url], the price difference with the official website is 30%!!! Tell us, do you think this is a good buy?

    [url=https://cheapsoftwareshop.com/product.php?/autodesk-navisworks-manage-2020/]Buy Cheap Navisworks Manage 2020[/url]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek