Dear Good Morning podcast seizoen 1

Je hebt het vast al wel voorbij zien komen, maar sinds januari 2021 heeft Dear Good Morning haar eigen podcast. En daar ben ik onwijs trots op! Iedere maandagochtend om 05.30 uur komt er een nieuwe podcast aflevering online waarin ik praat met ochtendgekkies, ochtendhaters en experts over hun ochtendroutine. Ben jij benieuwd naar de afleveringen van seizoen 1? Lees dan snel verder! De afleveringen zijn te beluisteren op Spotify en iTunes.

DGM podcast Giel Beelen

Aflevering #01 met Giel Beelen

In de allereerste aflevering ga ik in gesprek met radio-DJ Giel Beelen. Giel kennen we van de ochtendshows op de radio waarvoor hij midden in de nacht z’n wekker zet en in twee delen slaapt. In twee delen slapen betekent dus ook twee verschillende ochtendroutines. Hij is er heilig van overtuigd dat zijn ochtendroutine hem gebracht heeft waar hij nu staat. Leer alles over de ochtend, tonschrapen en het slapen in twee delen!

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

DGM podcast Dennis de kruif

Aflevering #02 met Dennis de Kruif van Kamp van Koningsbrugge

Dennis was een van de finalisten van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. In dit programma gingen gewone burgers de uitdaging aan om mee te doen aan één van Nederlands zwaarste opleidingen: de Special Forces. Met open mond heb ik zitten kijken naar de intens korte nachten en de zware activiteiten. Met Dennis praat ik over de randverschijnselen van ernstig slaap te kort. Kan je een energieke ochtend hebben na een korte nacht?

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

DGM podcast Oersterk Richard de Leth

Aflevering #03 met Richard de Leth

Vraag jij je regelmatig af of je nou wel of niet moet ontbijten voor het sporten? En wat kan je dan het beste ontbijten? Richard de Leth legt alles uit over ontbijten, voeding, vetverbranding en suppletie. Hij geeft in de podcast leuke challenges en goede handvaten om nog meer uit de ochtend te halen. 

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

DGM podcast Domien Verschuuren

Aflevering #04 met ochtendhater Domien Verschuuren

Van Radio DJ Domien Verschuuren wist ik door een eerder interview al dat hij een ochtendhater was. Daarom kon ik het niet laten om samen met hem te kletsen over zijn ochtendroutine. Deze aflevering gaan we in op de ochtendroutine van Domien en we leren zowaar wat overeenkomsten van elkaar kennen. Lukt het mij om Domien te overtuigen om ook een ochtendgekkie te worden?

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

Aflevering #05 met slaapwetenschapper Tim Leufkens

Slaapwetenschapper Tim Leufkens heeft vier pijlers om jouw slaap te verbeteren. Een goede nachtrust is immers belangrijk voor een energieke ochtend. De vier pijlers waar Tim Leufkens op in gaat zijn: drink- en eetgedrag, regelmaat, timing en activerend gedrag. De slaaptools uit deze aflevering kan je meteen vanavond inzetten.

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

DGM podcast Daphne Feller

Aflevering #06 met hersenexpert Daphne Feller

“Motivatie is overrated,” zegt hersenexpert Daphne Feller. Ik ben natuurlijk onwijs benieuwd wat je dan wèl nodig hebt om je ochtendroutine vol te houden. Daphne legt in deze aflevering uit dat discipline, regelmaat, nieuwe patronen en je hersenen belonen er voor zorgen dat je ook op de lange termijn gemotiveerd blijft.

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify.

DGM podcast tabe Ydo

Aflevering #07 met Tabe Ydo

Tabe Ydo, de schrijver van One day, staat iedere dag om 04:30 op. Hij wil iedereen leren hoe je jouw leven zo goed mogelijk kan optimaliseren. Dit doet hij niet doormiddel van langdurige challenges, maar een opdracht van één dag. Tabe is er van overtuigd dat je in één dag rigoureus je leven kan veranderen of te wel; optimaliseren. Hoe je dit aanpakt, hoor je in de aflevering.

Luister de aflevering hier op iTunes of Spotify

Ik ben benieuwd wat jij van de podcast afleveringen vind en wat jij graag terug wil zien in het tweede seizoen van de Dear Good Morning podcast. Laat het me hieronder weten in de reacties. Kan jij niet wachten tot seizoen twee? Dit zijn mijn favoriete podcasts voor een inspirerende ochtend.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek