#deargood2021

Laten we 2021 fantastisch starten! Daarom introduceren wij #deargood2021 – Maandelijks een leuke challenge

altijd een afvinkschema
altijd een live workout
altijd een win actie

Check hieronder de verschillende challenges, download het schema en LET’S GOOOOO.

ZOMER CHALLENGE​

Speciaal voor de zomervakantie hebben we een 8-weekse zomerchallenge ontworpen. Tijdens #deargoodsummer sta jij iedere dag van de vakantie vrolijk en energiek op met korte en uitdagende challenges. Meld je aan via de knoppen hieronder en ontvang gratis de #deargoodsummer e-planner. Enjoy a fit summer!

JUNI CHALLENGE

In juni gaan we ons lichaam uitdagen door iedere ochtend 2 minuten te stretchen tijdens de challenge #deargoodstretch. Met iedere ochtend stretchen verhoog jij namelijk je flexibiliteit, waardoor je nog meer uit jouw workout kan halen. Download het schema en zet een vinkje als jij twee minuten er op hebt zitten. Ik ben benieuwd hoe flexibel jij je aan het eind van de maand voelt!

MEI CHALLENGE

In mei laten we onze hartslag ‘s ochtends vroeg lekker omhoog komen, want we beginnen met de challenge #deargoodx. Iedere ochtend doen we samen 100 x-jumps, ook wel Criss Cross Jacks genoemd. Download het schema en zet een vinkje als jij de challenge ‘s ochtends voltooid hebt. Let’s go!

APRIL CHALLENGE

Deze maand gaat de challenge #deargoodplank van start. Iedere ochtend doe jij een plank vanaf je tenen of knieën. Je meet de tijd met je stopwatch en probeert het zo lang mogelijk vol te houden. In de schema’s hieronder kan jij je tijd invullen. Hoe lang wil jij de plank aan het eind van deze maand kunnen volhouden?

MAART CHALLENGE

In maart doen we de challenge #deargoodwallsit voor #deargood2021. Iedere ochtend doe je een wall sit zo lang als je kan volhouden. Houd met een stopwatch bij hoe lang je de wall sit kan en noteer het in het schema. Kan jij jezelf per dag verbeteren? Download hieronder het invulschema in Instagram-story formaat of A4 formaat. 

FEBRUARI CHALLENGE

Deze maand komen onze spierballen te voorschijn, want we beginnen met de #30pushupsaday-challenge. Doe iedere ochtend 30 pushups en vink ze af in het schema die je hier onder kan downloaden. Je kan het schema uitprinten en naast je bed hangen of delen op Instagram als je het Instagram-story formaat download. Let’s go!

JANUARI CHALLENGE

In januari 2021 zijn we gestart met #deargood2021, dus het laden van de hashtag. We deden met honderden mensen deze challenge, wow! 25 energieke ochtenden, 3 live workouts, 1 live event, het lezen van 2 boeken en extra blogs ter motivatie. Je kan altijd deze challenge nogmaals doen in een nieuwe maand. Hieronder vind je alle schema’s en linkjes. 

Ter inspiratie

DEEL JE MOTIVATIE VIA #DEARGOOD2021

Deze #deargood2021 challenge heb ik voor mezelf gemaakt om nog meer inspiratie en motivatie te krijgen voor 2021. Maar waarom hier niet met jullie een challenge van maken? Dat geeft mij nog meer motivatie! Via Instagram, deze pagina en de Hub houd ik jullie op de hoogte.