Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

#DEARGOODCHALLENGE: A kiwi a day…

Kiwi_challenge3

Winter in Nederland. Het is koud, nat en iedereen om me heen lijkt wel te hoesten en te proesten. En eigenlijk doe ik zelf net zo hard mee. Het lijkt wel alsof ik onmogelijk van die verkoudheid af kan komen! Daar moet ik iets aan veranderen. Daarom deze maand de #DEARGOODCHALLENGE A kiwi a day om ons allemaal net een extra boost te geven.  Even werken aan die weerstand zodat we straks gezond de lente tegemoet gaan. Doe je mee?

#DEARGOODCHALLENGE, A kiwi a day, weerstand

Waarom een kiwi?

Nou had ik natuurlijk kunnen zeggen dat je elke dag een stuk fruit moet eten. Maar nee, het gaat in deze challenge echt specifiek om een kiwi. Een kiwi zit namelijk bomvol vitamine C, B en E. Dagelijks een kiwi eten gaat er voor zorgen dat je echt een stuk beter bestand bent tegen al die rondzwevende ziektekiemen en een betere weerstand krijgt. Daarnaast zijn kiwi’s laag in calorieën en helpen ze een handje met het krijgen of behouden van een goede darmflora. Tsja, daar kan je om lachen maar het is toch verdomde lastig als het niet lukt!

Een leuk weetje trouwens is dat je een kiwi helemaal niet hoeft te schillen. Zijn harige velletje lijkt misschien niet eetbaar maar is dat zeker wel. Even goed afborstelen en je kan er gewoon een hap van nemen.

 

deargoodchallenge, kiwi

 

Download de #DEARGOODCHALLENGE A kiwi a day!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien, bijvoorbeeld in je keuken. Gooi je fruitschaal vol met kiwi’s en het afstrepen kan beginnen. Elke dag dat je een kiwi hebt gegeten kleur je hem in. Laten we samen een beetje gezonder de winter doorkomen!

Succes!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

kiwi

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots