#DEARGOODCHALLENGE: A kiwi a day…

Winter in Nederland. Het is koud, nat en iedereen om me heen lijkt wel te hoesten en te proesten. En eigenlijk doe ik zelf net zo hard mee. Het lijkt wel alsof ik onmogelijk van die verkoudheid af kan komen! Daar moet ik iets aan veranderen. Daarom deze maand de #DEARGOODCHALLENGE A kiwi a day om ons allemaal net een extra boost te geven.  Even werken aan die weerstand zodat we straks gezond de lente tegemoet gaan. Doe je mee?

#DEARGOODCHALLENGE, A kiwi a day, weerstand

Waarom een kiwi?

Nou had ik natuurlijk kunnen zeggen dat je elke dag een stuk fruit moet eten. Maar nee, het gaat in deze challenge echt specifiek om een kiwi. Een kiwi zit namelijk bomvol vitamine C, B en E. Dagelijks een kiwi eten gaat er voor zorgen dat je echt een stuk beter bestand bent tegen al die rondzwevende ziektekiemen en een betere weerstand krijgt. Daarnaast zijn kiwi’s laag in calorieën en helpen ze een handje met het krijgen of behouden van een goede darmflora. Tsja, daar kan je om lachen maar het is toch verdomde lastig als het niet lukt!

Een leuk weetje trouwens is dat je een kiwi helemaal niet hoeft te schillen. Zijn harige velletje lijkt misschien niet eetbaar maar is dat zeker wel. Even goed afborstelen en je kan er gewoon een hap van nemen.

deargoodchallenge, kiwi

Download de #DEARGOODCHALLENGE A kiwi a day!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien, bijvoorbeeld in je keuken. Gooi je fruitschaal vol met kiwi’s en het afstrepen kan beginnen. Elke dag dat je een kiwi hebt gegeten kleur je hem in. Laten we samen een beetje gezonder de winter doorkomen!

Succes!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

kiwi

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Voor goed naar de wc te kunnen moet je kiwi dan beslist nuchter eten? Ik kan namelijk heel slecht mijn ontlasting kwijt.
    Vriendelijke groeten Ineke

  2. Voor goed naar de wc te kunnen moet je kiwi dan beslist nuchter eten? Ik heb last dat ik heel slecht mij ontlasting kwijt kan.
    Vriendelijke Ineke

    1. Hi Ineke, Het belangrijkste is dat jij doet wat voor jou goed voelt. Als je er last van krijgt, dan zal ik het niet doen. Ieder lichaam is anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search