#DEARGOODCHALLENGE: BE CREATIVE

be creative kiwi voor ogen

Voelen jullie het ook? De lente staat echt voor de deur! Zodra de zon om de hoek komt kijken, krijg ik altijd een flinke dosis energie om te knallen. In de sportschool maar juist ook daarbuiten. Daarom dit keer een creatieve challenge. Een die je gaat aansporen om jouw doelen en dromen te visualiseren. Ga jij de uitdaging aan?

deargoodchallenge be creative

Maak je dromen zichtbaar

Dromen en doelen zijn vaak heel abstract. Om ze te realiseren kan het helpen om ze zichtbaar te maken. Daar gaan we deze maand mee aan de slag. We gaan namelijk een moodboard maken tijdens deze Be creative challenge!

Aan de slag met de challenge

Een moodboard maken is heel simpel. Denk na over jouw dromen of doelen en zet een aantal keywoorden op papier. Probeer vervolgens om elke dag een beeld te vinden wat past bij jouw keywoorden. Gebruik hiervoor tijdschriften, kranten of print plaatjes uit. Het hoeft geen directe visualisatie te zijn. Een kleur, gevoel of metafoor, alles kan! Scheur of knip het uit en plak dit op een vel papier. Zelf werk ik het liefst zo groot mogelijk maar je kan ook de Dream pagina uit de Be creative challenge gebruiken.

Geen stapels met tijdschriften in huis? Stap dan even op je fiets en rij langs de Kringloop. Hier kan je vaak voor een klein prijsje een enorme stapel vinden. Mocht je liever digitaal aan de slag gaan dan is Pinterest je vriend. Hier kan je eenvoudige meerdere boards aanmaken en helemaal los gaan.

Aan het einde van de maand heb je zo jouw persoonlijke moodboard gecreëerd.

Ik ga zelf natuurlijk ook mee doen en ben heel benieuwd naar jullie resultaat! Deel jouw moodboard met #DEARGOODMORNING

deargoodchallenge becreative

Download de #DEARGOODCHALLENGE Be creative

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem bijvoorbeeld op bij je bureau! Zo kan je gelijk aan de slag.

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots