#DEARGOODCHALLENGE: Get focussed!

De afgelopen maanden hebben we met de challenges gewerkt aan je fitheid en mentale happiness. Tijd dus om nu de focus te leggen op het behalen van jouw doel, jouw droom. Dit gaan we doen door een grote storende factor voor in totaal twee uur per dag uit ons leven te schrappen. Heb jij al een idee wat dat is? #DEARGOODCHALLENGE: Get focussed!

DEZE MAAND HAAL JIJ JE DOEL!

Vol enthousiasme ga je achter je laptop zitten, nu ga je echt knallen! Maar al snel word je afgeleid door een pling van je telefoon. Hup even snel dat berichtje beantwoorden, daarna even scrollen door Instagram, nog een tweetje hier, een telefoontje daar en voor je het weet is er weer een uur voorbij en ben je geen stap verder.

Herkenbaar? Dan is deze challenge echt wat voor jou!

#DEARGOODCHALLENGE: Get focussed!

Met deze challenge gaan we namelijk werken naar twee uur echte focus. Hoe het werkt? Simpel! Zet een wekker op je telefoon voor de aangegeven tijd en zet hem daarna op vliegtuigmodus. Daarna leg je je telefoon uit het zicht. Pas als je alarm af gaat mag hij er weer vanaf en ben je weer bereikbaar voor de buitenwereld.

Ik geef toe, elke dag twee uur met pure FOCUS is voor mij ook een enorme uitdaging. Waarschijnlijk is het veel te lang om onafgebroken te knallen maar het gaat ook om een stuk bewustwording. Hoe vaak leidt jouw telefoon je af van je werk? Hoeveel kun jij eigenlijk voor elkaar krijgen als je niet telkens op dat schermpje kijkt?

Laten we er gewoon keihard voor gaan en eindigen met een print vol gekleurde vliegtuigjes!

download challenge dgm

#DEARGOODCHALLENGE: Get focussed! DOE JE MEE?

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print deze uit en hang hem bijvoorbeeld op je koelkast. Zo word je er dagelijks aan herinnerd! Ik zou het super tof vinden als je mij laat zien hoe goed je bezig bent. Maak een foto van je geprinte challenge of van je resultaat na een uur FOCUS! #DEARGOODCHALLENGE.

reach goals

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee? Laat het weten in een comment!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 1. Hallo,

  Leuk challenge! Zelf gebruik ik een app die heet 5217, dit is gebaseerd op een schema van 52 minuten werken en 17 minuten pauze. Zit een heel wetenschappelijk verhaal achter waarom dit goed voor je productiviteit is, het fijne weet ik er niet van, maar dan kan Google je vast bij helpen ;).

  Daarnaast gebruik ik nog een app forrest (Android, weet niet of die er voor Apple is) daarmee kun je een boompje planten als je een bepaalde tijd niet aan je telefoon zit en uiteindelijk kan je daar een virtueel bos mee creëren, het stelt weinig voor, maar helpt je wel te herinneren niet aan je telefoon te zitten.

  Ik dacht misschien kan je hier iets mee, daarnaast wou ik ff zeggen dat ik je artikelen erg leuk vind! Leuk dat je allerdaagse problemen die heel veel mensen ervaren bespreekbaar maakt een probeert te helpen!

  Groetjes

 2. Hi Lienke,
  Ik word weer zo ontzettend gemotiveerd van het lezen op jou site!! Deze challenge ga ik zeker ook aan mee doen!
  Groetjes Jill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek