blog

#DEARGOODCHALLENGE: Get Fruity!

Hoe snel gaat dit jaar voorbij?! We zijn al weer aangekomen bij #DEARGOODCHALLENGE nummer 6. Dit keer wilde ik eens compleet wat anders doen. Want na ons te hebben gefocussed op sporten en lekkerder in je vel zitten, gaan we nu eens kijken naar voeding.

Voeding is zo belangrijk voor een fit lijf! Je kan sporten wat je wilt maar zonder de nodige bouwstoffen kom je nergens. Daarom deze maand een kleine reminder om elke dag iets gezonds toe te voegen aan je dagmenu. Doe je mee?

#DEARGOODCHALLENGE get fruity

Samen een stukje gezonder

Goed, deze maand dus de focus op eten, maar zonder obsessief gedoe. Ik ben altijd voor balans, een bord pasta en een goed glas wijn de ene dag en dan de volgende dag een gezonde salade. Kan prima! We gaan samen zorgen dat je die gezonde dingen toevoegt aan je dagelijkse eetpatroon.

Hoe we dat gaan doen? Door dertig dagen lang, elke dag twee stuks fruit eten. Hoe je dat doet mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. ’s Ochtends een hand vol aardbeien door de yoghurt en ’s middags een appel? Of maak, als je weinig tijd hebt, een lekkere smoothie voor onderweg. Zolang je maar twee soorten fruit per dag eet.

Probeer zoveel mogelijk soorten fruit te eten in plaats van je dagelijkse banaantje of appel. Ga bijvoorbeeld eens naar de markt en kijk wat voor lekkers ze daar allemaal hebben! Door bewust bezig te zijn met je voeding zal je zien dat het straks een gewoonte is en je er geen moeite meer voor hoeft te doen.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Get Fruity!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Hang hem neer op een plek waar je er vaak genoeg aan herinnerd gaat worden. Misschien op de deur van je koelkast?

Laat mij zien hoe jij die twee stuks fruit per dag binnenkrijgt en deel het met #DEARGOODCHALLENGE. Let’s get FRUITY!

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: