blog

#DEARGOODCHALLENGE: Get sh*t done!

Focus. Iets wat bij mij met dit weer echt heel ver te zoeken is. Herkenbaar? Om er toch voor te zorgen dat jij en ik ook in deze maand kunnen knallen heb ik een nieuwe #deargoodchallenge! Een die ervoor gaat zorgen dat we in ieder geval een deel van onze dag productief gaan zijn. 

Elke dag een beetje!

De zomermaanden zijn voor mij altijd een drama wat betreft motivatie. Logisch ook, want wie wil er nou niet elke dag lekker op het strand liggen? Maar die to-dolijst wordt alleen maar langer en langer en ik krijg langzaam chaos in mijn hoofd. Daarom ga ik komende maand aan de slag met deze challenge.

Wat is het idee? Elke avond schrijf je 3 dingen op je to-dolijst. Dat lijkt misschien weinig in vergelijking met de lange lijst in je hoofd, maar het doel is om dit echt ELKE dag te gaan doen. Denk dus goed na over wat voor jou prioriteit heeft. Dat kan iets voor werk zijn maar ook een workout of het opruimen van je kledingkast (zo nodig hier…). De volgende dag kijk je naar je lijst en ga je ermee aan de slag. Een vinkje wanneer het klaar is en voilà, je eerste productieve dag zit erop!

Enne… als je nou lekker vroeg opstaat lig je voor je het weet weer te bakken in de zon!

deargoodchallenge get shit done 2

Download de #DEARGOODCHALLENGE Get sh*it done!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Je kan de challenge ergens in huis ophangen of elke dag met je meenemen. Whatever works for you! Deel vooral jouw to-do’s en (afgevinkte!) lijst met #DEARGOODCHALLENGE!

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

deargoodchallenge get shit done 2

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: