#DEARGOODCHALLENGE: Get sh*t done!

Focus. Iets wat bij mij met dit weer echt heel ver te zoeken is. Herkenbaar? Om er toch voor te zorgen dat jij en ik ook in deze maand kunnen knallen heb ik een nieuwe #deargoodchallenge! Een die ervoor gaat zorgen dat we in ieder geval een deel van onze dag productief gaan zijn. 

Elke dag een beetje!

De zomermaanden zijn voor mij altijd een drama wat betreft motivatie. Logisch ook, want wie wil er nou niet elke dag lekker op het strand liggen? Maar die to-dolijst wordt alleen maar langer en langer en ik krijg langzaam chaos in mijn hoofd. Daarom ga ik komende maand aan de slag met deze challenge.

Wat is het idee? Elke avond schrijf je 3 dingen op je to-dolijst. Dat lijkt misschien weinig in vergelijking met de lange lijst in je hoofd, maar het doel is om dit echt ELKE dag te gaan doen. Denk dus goed na over wat voor jou prioriteit heeft. Dat kan iets voor werk zijn maar ook een workout of het opruimen van je kledingkast (zo nodig hier…). De volgende dag kijk je naar je lijst en ga je ermee aan de slag. Een vinkje wanneer het klaar is en voilà, je eerste productieve dag zit erop!

Enne… als je nou lekker vroeg opstaat lig je voor je het weet weer te bakken in de zon!

deargoodchallenge get shit done 2

Download de #DEARGOODCHALLENGE Get sh*it done!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Je kan de challenge ergens in huis ophangen of elke dag met je meenemen. Whatever works for you! Deel vooral jouw to-do’s en (afgevinkte!) lijst met #DEARGOODCHALLENGE!

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

deargoodchallenge get shit done 2

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek