blog

#DEARGOODCHALLENGE: Happy Giving

Wauw, deargoodchallenge nummer 12 van dit jaar! Ik kan bijna niet geloven dat we er al zoveel hebben gehad. December is natuurlijk de feestmaand van het jaar en daarom is meedoen aan deze challenge ook een klein feestje. Je krijgt er namelijk iets heel leuks voor terug. Doe je mee?

deargoodchallenge, happy giving, sparen, cadeautje, challenge

Let’s start saving!

Haha je raadt het misschien al. Met deze challenge gaan we proberen zoveel mogelijk geld te sparen! En niet voor zomaar een doel, nee voor een cadeautje voor jezelf. Want ook dat mag je best eens doen. Wat liever zijn voor jezelf en jezelf belonen voor een jaar hard werken.

Het idee is simpel. Je probeert elke dag een bedrag in een spaarpot te doen. Dat hoeft helemaal niet veel te zijn. Schraap al je kleingeld bij elkaar, sla een keer Starbucks over en stop dat bedrag erin of speur tussen de kussens op de bank.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Giving!

Aan het einde van de challenge open je je spaarpot en duik je de stad in! (of shop je lui vanachter je laptop ?). Je hebt het verdiend! Komend jaar gaan we gewoon lekker door met de deargoodchallenge. Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat het me weten in de comments!

deargoodchallenge_happygiving #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: