#DEARGOODCHALLENGE: Happy Giving

Wauw, deargoodchallenge nummer 12 van dit jaar! Ik kan bijna niet geloven dat we er al zoveel hebben gehad. December is natuurlijk de feestmaand van het jaar en daarom is meedoen aan deze challenge ook een klein feestje. Je krijgt er namelijk iets heel leuks voor terug. Doe je mee?

deargoodchallenge, happy giving, sparen, cadeautje, challenge

Let’s start saving!

Haha je raadt het misschien al. Met deze challenge gaan we proberen zoveel mogelijk geld te sparen! En niet voor zomaar een doel, nee voor een cadeautje voor jezelf. Want ook dat mag je best eens doen. Wat liever zijn voor jezelf en jezelf belonen voor een jaar hard werken.

Het idee is simpel. Je probeert elke dag een bedrag in een spaarpot te doen. Dat hoeft helemaal niet veel te zijn. Schraap al je kleingeld bij elkaar, sla een keer Starbucks over en stop dat bedrag erin of speur tussen de kussens op de bank.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Giving!

Aan het einde van de challenge open je je spaarpot en duik je de stad in! (of shop je lui vanachter je laptop ?). Je hebt het verdiend! Komend jaar gaan we gewoon lekker door met de deargoodchallenge. Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat het me weten in de comments!

deargoodchallenge_happygiving #1

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek