#DEARGOODCHALLENGE: Holiday Time

De zomer is nu echt aangebroken en voor vele van ons betekend dat, VAKANTIE! Heerlijk genieten van de rust en zon. Maar enkel op je luie reet zitten is natuurlijk niet de bedoeling! Je het zeeën van tijd, dus geen excuus meer. Doe mee met de Holiday Time challenge en kom fit de zomer door!

quote voor holiday challenge

Een uitdagende vakantie

Ik hou van op vakantie gaan. Lekker luieren in de zon en zwemmen in een blauwe zee. Maar een ding doe ik ook op vakantie eigenlijk nooit…uitslapen! Want ook op mijn vakantieadres vind ik het fijn om er ‘s ochtends een workout uit te knallen. Dan is het nog niet te warm en zit ik de hele dag vol energie. En dat ga jij dit jaar ook ervaren. Je hebt toch niet voor niks het hele jaar keihard getraind? Zonde als je na je vakantie weer opnieuw moet beginnen!

Wat gaan we doen?

De komende maand gaan we elke dag een workout doen. Wat voor een? Dat is een beetje een verassing. Op de challenge vindt je per dag een QR code. Met een app kan je deze scannen en wordt je naar een workout schema of video geleid. Heb je nog geen scan app op je telefoon staan? Ze zijn eenvoudig te vinden in je app store als je zoekt op QR code.

De workouts duren niet langer dan een half uurtje. Dat moet je vrij kunnen maken op je vakantiedagen, toch?

download buttons voor holiday challenge

Holiday Time challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en stop hem in je koffer. Zo kan je gelijk aan de slag als je op je vakantie adres bent aangekomen. Lees vooral ook even wat ik nog meer mee neem om fit te blijven op vakantie. Succes!

Waar ga jij naar toe op vakantie?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek