blog

#DEARGOODCHALLENGE: Holiday Time

De zomer is nu echt aangebroken en voor vele van ons betekend dat, VAKANTIE! Heerlijk genieten van de rust en zon. Maar enkel op je luie reet zitten is natuurlijk niet de bedoeling! Je het zeeën van tijd, dus geen excuus meer. Doe mee met de Holiday Time challenge en kom fit de zomer door!

quote voor holiday challenge

Een uitdagende vakantie

Ik hou van op vakantie gaan. Lekker luieren in de zon en zwemmen in een blauwe zee. Maar een ding doe ik ook op vakantie eigenlijk nooit…uitslapen! Want ook op mijn vakantieadres vind ik het fijn om er ’s ochtends een workout uit te knallen. Dan is het nog niet te warm en zit ik de hele dag vol energie. En dat ga jij dit jaar ook ervaren. Je hebt toch niet voor niks het hele jaar keihard getraind? Zonde als je na je vakantie weer opnieuw moet beginnen!

Wat gaan we doen?

De komende maand gaan we elke dag een workout doen. Wat voor een? Dat is een beetje een verassing. Op de challenge vindt je per dag een QR code. Met een app kan je deze scannen en wordt je naar een workout schema of video geleid. Heb je nog geen scan app op je telefoon staan? Ze zijn eenvoudig te vinden in je app store als je zoekt op QR code.

De workouts duren niet langer dan een half uurtje. Dat moet je vrij kunnen maken op je vakantiedagen, toch?

download buttons voor holiday challenge

Holiday Time challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en stop hem in je koffer. Zo kan je gelijk aan de slag als je op je vakantie adres bent aangekomen. Lees vooral ook even wat ik nog meer mee neem om fit te blijven op vakantie. Succes!

Waar ga jij naar toe op vakantie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK:

Elke ochtend energiek uit bed,
het kan!

EXTRA OCHTEND MOTIVATIE IN JE MAILBOX?

Maandelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

Emmalaan 7-9
1075 AT
Amsterdam

© 2022 deargoodmorning
Website door Timo de Goede