#DEARGOODCHALLENGE: Jump Jump!

Brrrrr… heb jij het ook elke dag zo koud als je je bed uit moet? Mooi! Dan is deze challenge namelijk perfect voor jou. Ik heb de manier om je bloed gelijk sneller te laten stromen. Doe je met me mee?

Sportief je dag beginnen!

Je bloed sneller laten stromen dus, maar hoe gaan we dat precies doen? Door gelijk als je wakker wordt sportief bezig te gaan. BAM! Je wekker gaat en je springt uit je bed. Twintig jump squats en daarna begint je dag pas echt. Je bent gelijk weer warm en alle slaap is verdwenen. Lekker toch?

deargoodchallenge jump jump #2, sportief

Hopelijk ga je zo ervaren hoe relaxt het is om je dag te beginnen met een workout. En wie weet zie ik je ook een keer om 07.00 uur in de gym. Ik kan me namelijk geen betere manier bedenken dan mijn dag sportend te beginnen, en ik wil dat jij dat ook gaat ervaren!

downloadhier_dgm_jumpjumpchallenge

Download de #DEARGOODCHALLENGE Jump Jump!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print hem uit en leg hem op een voor jouw fijne plek.
Leg deze challenge op je nachtkastje of plak hem op je kledingkast. Zo word je er elke ochtend gelijk aan herinnerd. No excuses. Laat mij zien hoe goed jij bezig bent en deel het met #DEARGOODCHALLENGE. Zo motiveren we elkaar elke ochtend!

deargoodchallenge jump jump

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek