blog

#DEARGOODCHALLENGE: Jump Jump!

Brrrrr… heb jij het ook elke dag zo koud als je je bed uit moet? Mooi! Dan is deze challenge namelijk perfect voor jou. Ik heb de manier om je bloed gelijk sneller te laten stromen. Doe je met me mee?

Sportief je dag beginnen!

Je bloed sneller laten stromen dus, maar hoe gaan we dat precies doen? Door gelijk als je wakker wordt sportief bezig te gaan. BAM! Je wekker gaat en je springt uit je bed. Twintig jump squats en daarna begint je dag pas echt. Je bent gelijk weer warm en alle slaap is verdwenen. Lekker toch?

deargoodchallenge jump jump #2, sportief

Hopelijk ga je zo ervaren hoe relaxt het is om je dag te beginnen met een workout. En wie weet zie ik je ook een keer om 07.00 uur in de gym. Ik kan me namelijk geen betere manier bedenken dan mijn dag sportend te beginnen, en ik wil dat jij dat ook gaat ervaren!

downloadhier_dgm_jumpjumpchallenge

Download de #DEARGOODCHALLENGE Jump Jump!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print hem uit en leg hem op een voor jouw fijne plek.
Leg deze challenge op je nachtkastje of plak hem op je kledingkast. Zo word je er elke ochtend gelijk aan herinnerd. No excuses. Laat mij zien hoe goed jij bezig bent en deel het met #DEARGOODCHALLENGE. Zo motiveren we elkaar elke ochtend!

deargoodchallenge jump jump

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: