#DEARGOODCHALLENGE: LET’S DANCE

Yes! We hebben vandaag een extra challenge en wel een hele speciale. Als jij meedoet met deze danschallenge maak je namelijk kans op twee vliegtickets naar Zuid-Afrika. Wow wow wow! Hoe vet is dat. Doe jij mee?

Happy dance

Als jullie mij volgen op Instagram hebben jullie mijn dansjes voor de spiegel vast wel eens gezien. Ik ben gek op dansen. Geen schaamte, gewoon lekker dansen en fit zijn. Daarna ben je altijd vrolijk. Daarom vind ik het ook zo jammer dat dansen niet verbonden is met de Nederlandse cultuur. In Zuid-Europa, Afrika en Azië is dansen zo gewoon. Waarom hier in Nederland niet?

Zuid-Afrikaanse dans

Daarom was ik ook zo blij toen het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau mij benaderde met hun danschallenge. Zij willen laten zien dat dansen echt past bij de Zuid-Afrikaanse cultuur. En als je dus wint, mag je zelf gaan ontdekken dat er in Zuid-Afrika overal gedanst wordt, want dan ga jij naar Zuid-Afrika!

Gwara Gwara dans

En dan nu de challenge! In een week tijd gaan wij de Zuid-Afrikaanse Gwara Gwara dans perfectioneren. De ene dag oefen je een minuut en de andere dag twee minuten. De wat? Wat voor dans? Check mijn Instagram Stories als je wilt weten hoe de Gwara Gwara eruit ziet. Aan het einde van de week (voor 4 april 2019) stuur jij jouw versie van de Gwara Gwara in en dan maak jij kans op twee vliegtickets naar Zuid-Afrika. Holy moly, ik ben gewoon jaloers op mijn eigen winactie, want ik mag natuurlijk niet meedoen.


Download de #DEARGOODCHALLENGE Let’s dance!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke danschallenge. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je slaapkamer? Zo kan jij elke ochtend energiek beginnen. En vergeet niet om mijn Insta Stories te checken voor de dans!

Let’s dance!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek