#DEARGOODCHALLENGE: LET’S DANCE

Danschallenge - Gwara Gwara - South African Tourism

Yes! We hebben vandaag een extra challenge en wel een hele speciale. Als jij meedoet met deze danschallenge maak je namelijk kans op twee vliegtickets naar Zuid-Afrika. Wow wow wow! Hoe vet is dat. Doe jij mee?

Happy dance

Als jullie mij volgen op Instagram hebben jullie mijn dansjes voor de spiegel vast wel eens gezien. Ik ben gek op dansen. Geen schaamte, gewoon lekker dansen en fit zijn. Daarna ben je altijd vrolijk. Daarom vind ik het ook zo jammer dat dansen niet verbonden is met de Nederlandse cultuur. In Zuid-Europa, Afrika en Azië is dansen zo gewoon. Waarom hier in Nederland niet?

Zuid-Afrikaanse dans

Daarom was ik ook zo blij toen het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau mij benaderde met hun danschallenge. Zij willen laten zien dat dansen echt past bij de Zuid-Afrikaanse cultuur. En als je dus wint, mag je zelf gaan ontdekken dat er in Zuid-Afrika overal gedanst wordt, want dan ga jij naar Zuid-Afrika!

Gwara Gwara dans

En dan nu de challenge! In een week tijd gaan wij de Zuid-Afrikaanse Gwara Gwara dans perfectioneren. De ene dag oefen je een minuut en de andere dag twee minuten. De wat? Wat voor dans? Check mijn Instagram Stories als je wilt weten hoe de Gwara Gwara eruit ziet. Aan het einde van de week (voor 4 april 2019) stuur jij jouw versie van de Gwara Gwara in en dan maak jij kans op twee vliegtickets naar Zuid-Afrika. Holy moly, ik ben gewoon jaloers op mijn eigen winactie, want ik mag natuurlijk niet meedoen.


Download de #DEARGOODCHALLENGE Let’s dance!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke danschallenge. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je slaapkamer? Zo kan jij elke ochtend energiek beginnen. En vergeet niet om mijn Insta Stories te checken voor de dans!

Let’s dance!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

Dit vind jij vast ook leuk:

One Response to “#DEARGOODCHALLENGE: LET’S DANCE”

Avatar

maart 27, 2019 at 6:36 pm, Ester said:

DIT IS TE LEUK #letsdance

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots