#DEARGOODCHALLENGE: Let’s party!

Maart is mijn favoriete maand van het jaar. Waarom? IK BEN JARIG!! Natuurlijk kan ik dat niet zomaar voorbij laten gaan. En daarom houden we deze maand een sportieve en happy challenge in een. Ik ga je uitdagen om elke dag een korte work-out te doen. Nou wordt je daar misschien niet instant happy van maar…om het extra leuk te maken geef ik aan een deelnemer van de challenge een te gekke prijs weg! Doe je mee?

dgm letspartychallenge
Vorig jaar blaasje ik deze kaartjes uit.. dus.. hoe oud ben ik nu geworden? ;-)

Tick Tock

Goed, een sportieve challenge dus en deze keer met de focus op je buikspieren. We gaan elke dag namelijk planken. Enkel en alleen planken is natuurlijk een beetje saai dus geven we er ook nog een twist aan. Tijdens het planken ga je namelijk van binnen naar buiten springen. Je begint dus in de hoge plank positie en springt vanuit daar met je benen wijd en weer naar binnen. Je armen blijven continue in dezelfde positie. En geloof mij, je buikspieren gaan het zwaar krijgen! Om het daarom iets beter vol te kunnen houden wisselen we de aantallen af. De ene dag doe je er 13 en de andere dag 28. Maar Lienke, twee keer 13 is toch geen 28, hoor ik je nu denken. Dat klopt. Maar dit jaar tik ik zelf de 28 aan (OMG!) dus die twee extra pakken we er lekker bij.

Speciaal voor mijn verjaardag en omdat we al meer dan een jaar knallen met deze challenges, wilde ik ook nog iets speciaals doen.
Check 13 maart mijn Instagram en zie hoe je mee doet. Wat je kan winnen blijft nog even een verassing maar geloof me, DIT WIL JE!

dgm_letspartychallenge_downloadbutton

Download de #DEARGOODCHALLENGE Let’s party!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je slaapkamer? Zo kan jij elke ochtend sportief beginnen. En vergeet niet om op 13 maart mijn insta te checken voor de verassing!

Let’s party!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke uitdaging jij graag aan wilt gaan!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek