blog

#DEARGOODCHALLENGE: Mirror Mirror

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, een nieuwe start en ook met nieuwe challenges! Tijdens deze eerste #deargoodchallenge van het nieuwe jaar gaan we proberen je positiviteit te verhogen. Want die fijne vibe van een nieuw jaar willen we zo lang mogelijk vast houden. Doe je mee?

Wees lief voor jezelf

Hoe we dat gaan doen? We gaan ons richten op positief zijn naar jezelf toe. Want als jij blij en tevreden bent met jezelf straal je dat uit in alles wat je doet. Zo wordt het behalen van jouw doelen een stuk makkelijker.

#deargoodchallenge_mirrormirror, positiviteit, compliment, challenge

De komende maand ga je elke ochtend even voor de spiegel staan. Nou doe je dat waarschijnlijk sowieso wel, maar nu met een ander doel. Je gaat jezelf namelijk hardop een compliment geven. Dat voelt misschien raar, maar het werkt echt! Je zal merken dat je er, door dit vaak te herhalen, in gaat geloven. Je mag trouwens zelf bepalen of je elke dag hetzelfde zegt of iets nieuws verzint. Als het jou maar helpt om meer van jezelf te houden.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Giving!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en hang hem naast je spiegel. En vergeet niet om elke dag een hartje in te kleuren als je een compliment hebt gegeven. Zo hebben je na 30 dagen een blad vol liefde voor jezelf!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke challenges jij graag zou zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: