#DEARGOODCHALLENGE: Mirror Mirror

deargoodchallenge_mirrormirror

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, een nieuwe start en ook met nieuwe challenges! Tijdens deze eerste #deargoodchallenge van het nieuwe jaar gaan we proberen je positiviteit te verhogen. Want die fijne vibe van een nieuw jaar willen we zo lang mogelijk vast houden. Doe je mee?

Wees lief voor jezelf

Hoe we dat gaan doen? We gaan ons richten op positief zijn naar jezelf toe. Want als jij blij en tevreden bent met jezelf straal je dat uit in alles wat je doet. Zo wordt het behalen van jouw doelen een stuk makkelijker.

#deargoodchallenge_mirrormirror, positiviteit, compliment, challenge

De komende maand ga je elke ochtend even voor de spiegel staan. Nou doe je dat waarschijnlijk sowieso wel, maar nu met een ander doel. Je gaat jezelf namelijk hardop een compliment geven. Dat voelt misschien raar, maar het werkt echt! Je zal merken dat je er, door dit vaak te herhalen, in gaat geloven. Je mag trouwens zelf bepalen of je elke dag hetzelfde zegt of iets nieuws verzint. Als het jou maar helpt om meer van jezelf te houden.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Giving!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en hang hem naast je spiegel. En vergeet niet om elke dag een hartje in te kleuren als je een compliment hebt gegeven. Zo hebben je na 30 dagen een blad vol liefde voor jezelf!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke challenges jij graag zou zien!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots