#DEARGOODCHALLENGE: Mirror Mirror

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, een nieuwe start en ook met nieuwe challenges! Tijdens deze eerste #deargoodchallenge van het nieuwe jaar gaan we proberen je positiviteit te verhogen. Want die fijne vibe van een nieuw jaar willen we zo lang mogelijk vast houden. Doe je mee?

Wees lief voor jezelf

Hoe we dat gaan doen? We gaan ons richten op positief zijn naar jezelf toe. Want als jij blij en tevreden bent met jezelf straal je dat uit in alles wat je doet. Zo wordt het behalen van jouw doelen een stuk makkelijker.

#deargoodchallenge_mirrormirror, positiviteit, compliment, challenge

De komende maand ga je elke ochtend even voor de spiegel staan. Nou doe je dat waarschijnlijk sowieso wel, maar nu met een ander doel. Je gaat jezelf namelijk hardop een compliment geven. Dat voelt misschien raar, maar het werkt echt! Je zal merken dat je er, door dit vaak te herhalen, in gaat geloven. Je mag trouwens zelf bepalen of je elke dag hetzelfde zegt of iets nieuws verzint. Als het jou maar helpt om meer van jezelf te houden.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Giving!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en hang hem naast je spiegel. En vergeet niet om elke dag een hartje in te kleuren als je een compliment hebt gegeven. Zo hebben je na 30 dagen een blad vol liefde voor jezelf!

Heb jij nog een leuk idee of een doel waar je graag een challenge voor zou willen zien? Laat me weten in de comments welke challenges jij graag zou zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek