blog

#DEARGOODCHALLENGE: Quote of the day

De winter staat weer voor de deur en veel mensen, inclusief ikzelf, krijgen dan toch een beetje last van een winterdipje. Een die er zo heel langzaam tussendoor sneaked, waardoor ik vaker lui in huis blijf hangen dan ik zou willen.

Daarom deze maand een challenge om je laten nadenken over je gevoel. Hoe voel je je echt? Zo kan je snel actie ondernemen mocht het een aantal dagen wat minder gaan. Want baaldagen zijn normaal, maar we willen zo veel mogelijk happy days!

Hoe voel jij je?

We gaan dat doen door middel van quotes. Op onderstaande lijst vul je een quote in die jouw dag gaat bepalen, of die jouw dag heeft bepaald. Heb je een lastige dag voor de boeg? Schrijf dan iets op wat jou kracht gaat geven. Of gebruik het juist als een terugblik. Hoe voelde jij je vandaag, en welke quote past daarbij? De keuze is helemaal aan jou. Gebruik bijvoorbeeld een stukje tekst uit een nummer wat je die dag hebt geluisterd. Of kijk op Pinterest naar een quote die helemaal past!

Doordat je echt even op zoek moet naar de quote word je gedwongen om even stil te staan bij je gevoel. Hoe was je dag, of hoe voel je je over de komende dag? Misschien merk je trouwens tijdens deze maand dat een bepaalde quote echt bij jou past. Gebruik hem dan gerust vaker.

Aan het einde van de maand kan je de balans opmaken. Veel positieve quotes of had je ook dipjes? Probeer dan te achterhalen hoe dat kwam. Waren dat net een aantal hele drukke dagen of zat je ergens mee? Zo kan je je beter bewust worden van jouw valkuilen en kleine veranderingen doorvoeren. Samen zorgen we zo dat we happy de winter doorkomen!

Download quote challenge

Download de #DEARGOODCHALLENGE Happy Quotes!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print hem uit en leg hem op een voor jou fijne plek.

Ik zou het super vinden als je jouw favoriete quote met mij deelt via #DEARGOODCHALLENGE

dear good challenge quote of the day

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: