blog

#DEARGOODCHALLENGE, samen eerder opstaan!

We hebben het al veel gehad over het stellen van doelen voor het nieuwe jaar, het volhouden van goede voornemens en er gewoon voor zorgen dat jij helemaal happy in je vel zit. Maar hoe zorg je er nou voor dat je ook echt tijd hebt om met al die tips en doelen aan de slag te gaan? Daar heb ik wat op gevonden, namelijk de #DEARGOODCHALLENGE!

De challenge

Goed, klinkt allemaal leuk hoor ik je denken, maar dat is alleen maar meer op mijn to do lijst. Nope! Om mee te doen met deze challenge hoef je namelijk alleen elke dag je wekker net even iets eerder te zetten. Dat moet lukken toch?

Dat doen we in zulke kleine stapjes dat je het nauwelijks zult merken. Elke dag slechts 2 minuutjes erbovenop. Dat lijkt weinig, maar zorgt ervoor dat je aan het einde van de 30 dagen een dik uur extra hebt in je dag. Een uur om in te gaan sporten, je businessplan te schrijven of gewoon wat eigen tijd te creëren.

Download hem nu! De #DEARGOODCHALLENGE

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print hem uit, hang hem boven je bed en doe mee! We starten gezamenlijk op 1 februari.
Ik ga jou laten zien dat, als je echt wilt, vroeg(er) opstaan jou gaat helpen bij het behalen van je doel. De woorden “maar ik heb geen tijd” willen we niet meer horen. We gaan die tijd gewoon creëren!

Als extraatje kun je, als je het leuk vindt, op bepaalde dagen meedoen met een foto-opdracht. Deel deze met #deargoodchallenge en maak kans op leuke prijzen. En steun elkaar ook een beetje hé, samen is alles makkelijker vol te houden!#DEARGOODCHALLENGE eerder opstaan

14 reacties

 1. Hi Lienke,
  Wat een leuke challenge! Ik doe graag mee. Ik vraag mij alleen af hoe ik die extra tijd in kan vullen tot aan het uur. Mijn doel is de tijd gebruiken om informatief te lezen. Zal ik dan steeds 2 min, 4 min, 6 min enz gaan lezen tot aan het uur?
  Groetjes,
  Jill

  1. Hi Jill, ik zou het zeker zo aanpakken! Maar als je denkt dat je meer kan, dan kan je ook de minuten vanaf het begin meteen verdubbelen.
   Succes xx

   1. Hee Lienke,

    Ik wil héél graag met deze challenge aan de slag maar zie dat de link het weer niet doet. Zou ik de challenge nog mogen hebben? 🙂 Dank alvast!

    Groetjes Lieke

 2. Hoi Lienke,
  Ik vind dit een erg leuke uitdaging, maar weet nog niet zo goed hoe ik dit kan toepassen.
  Als ik moet werken moet ik om 6.30 de deur uit en de kinderen naar de oppas brengen, als ik vrij ben moet ik om 8.15 weg om de kinderen naar school te brengen.
  Daarnaast ga ik binnenkort ook avonddiensten werken tot 23.00.
  Heb jij tips?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: