#DEARGOODCHALLENGE: Share some love!

Deargoodmorning_Challenge_Sharesomelove2

Het zonnetje schijnt, iedereen lijkt een stukje vrolijker en geniet van het weer. Met de Deargoodchallenge van deze maand gaan we daar nog een stukje extra vrolijkheid bovenop gooien! Met deze challenge ga je je niet alleen zelf beter voelen maar tover je, als het goed is, ook een lach op het gezicht van de mensen om je heen.

Deargoodchallenge: de challenge van deze maand heet share some love. Complimentjes en positief commentaar voor die lach op iemands gezicht.

Wees eens lief voor elkaar!

Door de aanwezigheid van social media lijken we soms geen filter meer te hebben. En gek genoeg lijkt die filter vooral verdwenen voor het geven van negatief commentaar op iemand. WHY?! De wereld zou zo veel leuker zijn als je die nare gedachten lekker voor jezelf houdt. Daarom gaan we met deze challenge juist focussen op positiviteit. Niet alleen op social media maar ook in real life.

We gaan 30 dagen lang proberen om minstens twee complimenten per dag te geven. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Zeg iets over de nieuwe outfit van je collega, comment eens op een foto waar iemand op straalt of complimenteer iemand met een behaalde PR. Het gaat er om dat je je bewust bent van jouw invloed op een ander. Zo’n simpel gebaar kan iemands dag echt een stukje leuker maken.

Deargoodchallenge: de challenge van deze maand heet share some love. Complimentjes en positief commentaar voor die lach op iemands gezicht.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Share some love!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Voor deze challenge is het misschien wel handig om hem altijd bij je te hebben. Stop hem bijvoorbeeld in je agenda! Zo word je er telkens even aan herinnerd en kan je afvinken en invullen wanneer je een complimentje hebt gegeven.

Deel vooral jouw gegeven complimentjes of je ingevulde lijst met #DEARGOODCHALLENGE. Start sharing the LOVE!

share the love

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots