#DEARGOODCHALLENGE: Share some love!

Het zonnetje schijnt, iedereen lijkt een stukje vrolijker en geniet van het weer. Met de Deargoodchallenge van deze maand gaan we daar nog een stukje extra vrolijkheid bovenop gooien! Met deze challenge ga je je niet alleen zelf beter voelen maar tover je, als het goed is, ook een lach op het gezicht van de mensen om je heen.

Deargoodchallenge: de challenge van deze maand heet share some love. Complimentjes en positief commentaar voor die lach op iemands gezicht.

Wees eens lief voor elkaar!

Door de aanwezigheid van social media lijken we soms geen filter meer te hebben. En gek genoeg lijkt die filter vooral verdwenen voor het geven van negatief commentaar op iemand. WHY?! De wereld zou zo veel leuker zijn als je die nare gedachten lekker voor jezelf houdt. Daarom gaan we met deze challenge juist focussen op positiviteit. Niet alleen op social media maar ook in real life.

We gaan 30 dagen lang proberen om minstens twee complimenten per dag te geven. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Zeg iets over de nieuwe outfit van je collega, comment eens op een foto waar iemand op straalt of complimenteer iemand met een behaalde PR. Het gaat er om dat je je bewust bent van jouw invloed op een ander. Zo’n simpel gebaar kan iemands dag echt een stukje leuker maken.

Deargoodchallenge: de challenge van deze maand heet share some love. Complimentjes en positief commentaar voor die lach op iemands gezicht.

Download de #DEARGOODCHALLENGE Share some love!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Voor deze challenge is het misschien wel handig om hem altijd bij je te hebben. Stop hem bijvoorbeeld in je agenda! Zo word je er telkens even aan herinnerd en kan je afvinken en invullen wanneer je een complimentje hebt gegeven.

Deel vooral jouw gegeven complimentjes of je ingevulde lijst met #DEARGOODCHALLENGE. Start sharing the LOVE!

share the love

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek