#DEARGOODCHALLENGE: Spring cleaning

Schoonmaken is niemands hobby. But shit needs to get clean! En wat is een beter moment dan in de ochtend? Dan heb je de hele dag een relaxte schone ruimte om je heen. Daarom deze maand een challenge om jouw huis of kamer helemaal spring ready te maken. Zo kan jij je daarna focussen op wat echt belangrijk is! 

quote voor spring cleaning challenge

Serieus, schoonmaken?

Ja, ik hoor je denken. What the fuck moet Lienke nou met een schoonmaak challenge.  Maar als de omgeving waar je je in bevindt op orde is, dan kan je je beter focussen op je doelen.  Ik vertelde je al eerder hoe belangrijk ik het vind om doelen te stellen voor mezelf.  En die doelen wil ik natuurlijk ook behalen! Een motiverende omgeving is daarbij key. Niet langer zeuren dus maar gewoon aan de slag gaan. Pak die emmer, gooi er wat sop in en leef je uit.

Wat gaan we doen?

Goed tijd om te gaan beginnen. Dertig dagen lang gaan we elke dag een klus in huis doen. En nee, dat is dus niet elke dag een doekje over je tafel halen. Ik mag hopen dat je dat sowieso wel doet. Nee, pak juist de dingen aan die normaal blijven liggen. Sop je deuren, lap je ramen, kijk lades na. Heb je inspiratie nodig voor wat je kan doen? Check dan deze spring cleaning checklist op Pinterest. Zorg dat je na de 30 dagen een total refresh van je huis of kamer hebt. Ik vind natuurlijk dat je dit hebt beste in de ochtend kan doen. Deze site heet niet voor niks Dear Good Morning. Sta gewoon wat eerder op, doe je klus en spring daarna onder de douche om je dag te beginnen. 

download buttons voor spring cleaning challenge

Spring cleaning challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem bijvoorbeeld op in je keuken! Zo kan je gelijk aan de slag.

Zeg eens eerlijk, wat is de meest ranzige plek in jouw huis? 

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek