blog

#DEARGOODCHALLENGE: Spring cleaning

Schoonmaken is niemands hobby. But shit needs to get clean! En wat is een beter moment dan in de ochtend? Dan heb je de hele dag een relaxte schone ruimte om je heen. Daarom deze maand een challenge om jouw huis of kamer helemaal spring ready te maken. Zo kan jij je daarna focussen op wat echt belangrijk is! 

quote voor spring cleaning challenge

Serieus, schoonmaken?

Ja, ik hoor je denken. What the fuck moet Lienke nou met een schoonmaak challenge.  Maar als de omgeving waar je je in bevindt op orde is, dan kan je je beter focussen op je doelen.  Ik vertelde je al eerder hoe belangrijk ik het vind om doelen te stellen voor mezelf.  En die doelen wil ik natuurlijk ook behalen! Een motiverende omgeving is daarbij key. Niet langer zeuren dus maar gewoon aan de slag gaan. Pak die emmer, gooi er wat sop in en leef je uit.

Wat gaan we doen?

Goed tijd om te gaan beginnen. Dertig dagen lang gaan we elke dag een klus in huis doen. En nee, dat is dus niet elke dag een doekje over je tafel halen. Ik mag hopen dat je dat sowieso wel doet. Nee, pak juist de dingen aan die normaal blijven liggen. Sop je deuren, lap je ramen, kijk lades na. Heb je inspiratie nodig voor wat je kan doen? Check dan deze spring cleaning checklist op Pinterest. Zorg dat je na de 30 dagen een total refresh van je huis of kamer hebt. Ik vind natuurlijk dat je dit hebt beste in de ochtend kan doen. Deze site heet niet voor niks Dear Good Morning. Sta gewoon wat eerder op, doe je klus en spring daarna onder de douche om je dag te beginnen. 

download buttons voor spring cleaning challenge

Spring cleaning challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit, en hang hem bijvoorbeeld op in je keuken! Zo kan je gelijk aan de slag.

Zeg eens eerlijk, wat is de meest ranzige plek in jouw huis? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK:

Elke ochtend energiek uit bed,
het kan!

EXTRA OCHTEND MOTIVATIE IN JE MAILBOX?

Maandelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

Emmalaan 7-9
1075 AT
Amsterdam

© 2022 deargoodmorning
Website door Timo de Goede