#DEARGOODCHALLENGE: Stay Offline

“Pieppieppiep”.. de wekker gaat. Ik druk hem snel weg, gaap, rek me uit en pak vervolgens mijn telefoon. Draai me op mijn zij en scroll door Instagram en Facebook tot ik echt op moet staan.

Herkenbaar? Wanneer is de laatste keer dat jij rustig wakker werd en ging ontbijten zonder gelijk te kijken hoe het gaat met de rest van de wereld? Waarschijnlijk veel te lang geleden dus daar gaan we deze maand verandering in brengen.

Rust

Ik hou van de ochtenden en heb dan ook geen probleem met opstaan. Echter heb ik wel problemen met het genieten van rust. Even een momentje voor mezelf nemen voordat ik me in de chaos van de dag stort. Door gelijk mijn telefoon te pakken sta ik toe dat ik meteen vol word gegooid met invloeden. Ik zie mijn mailbox die vol zit en word jaloers van alle ontbijtfoto’s op mooiere plekjes op de wereld dan mijn eigen huisje. En dat is eigenlijk zo zonde!

Daarom ga ik deze maand proberen om pas mijn telefoon te pakken op het moment dat ik mijn ontbijt achter mijn kiezen heb. Het enige wat je op je telefoon mag doen is je wekker uitzetten, want anders wordt dat vroege opstaan wel heel lastig ;). Doe je met me mee?

Het idee is dus simpel. Je drukt je wekker uit en laat je telefoon vervolgens braaf links liggen. Geniet van de ochtend. Wees je even bewust van de dag die voor je ligt en de mogelijkheden die dat biedt. Als die berichtjes kunnen prima nog een uurtje wachten. En als je zorgt dat je gewoon lekker om 6 uur opstaat heb je je ontbijtje ruim op tijd op zodat je je DearGoodMorning 7 uur momentje niet hoeft te missen :P.

dear good challenge stay offline 3, dear good challenge stay offline, geen social media en mail, geen telefoon tot na het ontbijt

Download de #DEARGOODCHALLENGE Stay Offline!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print hem uit en hang hem bijvoorbeeld op in de keuken. Zo kan je hem na het ontbijt gelijk afvinken!

dear good challenge stay offline, geen social media en mail, geen telefoon tot na het ontbijt

Deel trouwens vooral jouw (afgevinkte!) lijst met #DEARGOODCHALLENGE!

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee voor een challenge? Laat het weten in een comment!

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS DE ANDERE CHALLENGES!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken