#DEARGOODCHALLENGE, time for burpees!

Een nieuwe maand betekent een nieuwe CHALLENGE! Ik hoop dat jullie de vorige leuk vonden, hebben jullie het volgehouden? Ik ga er natuurlijk vanuit van wel, dus nu je een extra uur in je dag hebt past daar perfect een dagelijkse workout in! En niet zomaar een, nee ik maak het jullie gelijk lastig want deze is pittig. BURPEES! Durf jij het aan?

De Challenge: burpees!

Om in deze maand onze fitheid echt een boost te geven heb ik gekozen voor een Burpee challenge. De burpee is de perfecte oefening om je hartslag flink omhoog te brengen en daarnaast gebruik je je hele lichaam. Hoe het werkt? Simpel! Je kunt deze challenge op elke willekeurige dag beginnen. Dus waarom niet vandaag? Zet een vinkje elke keer wanneer je de 25 burpees heb gedaan. Wanneer je dat doet is helemaal aan jou. Misschien vind je het lekker om er de dag mee te beginnen of doe je het als je thuis komt uit werk of school?

En nu niet gelijk denken dat je dat nooit gaat lukken hé! Vijfentwintig klinkt misschien als veel en de eerste dagen zullen pittig zijn, maar je zult zien dat je met sprongen vooruit gaat. Laten we samen vinkjes gaan sparen!

burpees

Hoe ging het ook alweer?

Goed, burpees dus, maar hoe doe je die nou eigenlijk? Zorg ten eerste dat je voldoende ruimte hebt om languit op de grond te liggen en omhoog te kunnen springen. Check? Dan kunnen we beginnen. De burpee zelf bestaat uit zes simpele stappen.

1. Spring recht omhoog
2. Zak in een squat naar beneden
3. Zet je handen op de grond
4. Spring naar achter in een plank
5. Spring terug naar je handen
6. Spring omhoog met je armen gestrekt

Doe je mee?

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print deze uit, hang het ergens in huis waar je de workout wilt doen en doe mee! Ik zou het super tof vinden als je mij laat zien hoe goed je bezig bent. Maak een foto van je afgevinkte lijst of je bezwete hoofd en deel het met #DEARGOODCHALLENGE!

Easy peasy!
Als je alle zes de bewegingen samenvoegt ziet het eruit als in onderstaand filmpje.

Welke challenges wil jij voorbij zien komen?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken