blog

#DEARGOODCHALLENGE: TIME TO LEARN

Vakantie betekent wat meer tijd voor jezelf. Lekker relaxen en bijkomen van de afgelopen maanden. Maar het is ook het perfecte moment om je kennis op het gebied van sport, voeding en slaap wat bij te spijkeren. Je hebt immers zeeën van tijd. STOP! Nu niet gelijk deze blog wegklikken, lees gewoon even verder.

Wat gaan we doen?

Ik verwacht heus niet dat je uren gaat zitten blokken, het moet natuurlijk wel leuk blijven! Daarom heb ik speciaal voor deze Time to learn-challenge, drie blogs per week uitgekozen. Het zijn uiteenlopende onderwerpen die jou gaan helpen om je dagelijkse leven beter op de rit te krijgen. En je hopelijk veel motivatie geven om deze vakantieperiode (extra) goed te benutten.

vakantie strand

De blogs die je tegen gaat komen geven je practische tips of leren je meer over een specifiek onderdeel. Bijvoorbeeld over wat slaapgebrek met je lichaam doet. Om je nog extra te motiveren vind je tussen de dagen door toffe quotes die hier helemaal bij aansluiten.

O, en als extraatje heb ik er ook wat korte workouts tussendoor gegooid. Want een maand niet sporten kan natuurlijk niet, hé!

download buttons voor time to learn challenge

Time to learn-challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en hang hem ergens op. Het liefst op een plek waar je echt even tot rust kan komen om de tekst in je op te nemen. Zo leer je het meest. Wil je toch liever een wat sportievere uitdaging tijdens je vakantie? Dan kan je ook altijd de Holiday-challenge van vorige maand proberen!

Waar zou jij graag meer over leren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK:

Elke ochtend energiek uit bed,
het kan!

EXTRA OCHTEND MOTIVATIE IN JE MAILBOX?

Maandelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

Emmalaan 7-9
1075 AT
Amsterdam

© 2022 deargoodmorning
Website door Timo de Goede