#DEARGOODCHALLENGE: TIME TO LEARN

Vakantie betekent wat meer tijd voor jezelf. Lekker relaxen en bijkomen van de afgelopen maanden. Maar het is ook het perfecte moment om je kennis op het gebied van sport, voeding en slaap wat bij te spijkeren. Je hebt immers zeeën van tijd. STOP! Nu niet gelijk deze blog wegklikken, lees gewoon even verder.

Wat gaan we doen?

Ik verwacht heus niet dat je uren gaat zitten blokken, het moet natuurlijk wel leuk blijven! Daarom heb ik speciaal voor deze Time to learn-challenge, drie blogs per week uitgekozen. Het zijn uiteenlopende onderwerpen die jou gaan helpen om je dagelijkse leven beter op de rit te krijgen. En je hopelijk veel motivatie geven om deze vakantieperiode (extra) goed te benutten.

vakantie strand

De blogs die je tegen gaat komen geven je practische tips of leren je meer over een specifiek onderdeel. Bijvoorbeeld over wat slaapgebrek met je lichaam doet. Om je nog extra te motiveren vind je tussen de dagen door toffe quotes die hier helemaal bij aansluiten.

O, en als extraatje heb ik er ook wat korte workouts tussendoor gegooid. Want een maand niet sporten kan natuurlijk niet, hé!

download buttons voor time to learn challenge

Time to learn-challenge

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke challenge. Print hem uit en hang hem ergens op. Het liefst op een plek waar je echt even tot rust kan komen om de tekst in je op te nemen. Zo leer je het meest. Wil je toch liever een wat sportievere uitdaging tijdens je vakantie? Dan kan je ook altijd de Holiday-challenge van vorige maand proberen!

Waar zou jij graag meer over leren?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search