#DEARGOODCHALLENGE: Wake up & Start moving!

Nieuwe maand, nieuwe challenge! Het wordt ’s ochtends steeds een beetje lichter en het “ maar het is nog zo donker “ excuus kunnen we dus niet langer gebruiken. Hop lekker vroeg je bed uit en gelijk aan de gang! Wake up & Start moving!

Om je daar een handje bij te helpen en je dag echt goed te starten staat er weer een hele vette challenge voor je klaar. Doe je mee?

dear good challenge Wake up & Start moving!

Gelijk aan de slag!

Deze maand gaan we ons dus focussen op vroeg en fit opstaan. Begonnen we in januari nog met enkele minuutjes eerder je bed uit rollen, nu gaan we een stapje verder. Deze maand ga jij zo vaak mogelijk proberen een ochtend workout te doen. Voor je aan het werk gaat, voor je naar school vertrekt of je andere afspraken hebt. Gewoon gelijk aan de gang en daarna pas door met de rest van je dag.

In de challenge vind je verschillende workouts die ervoor zorgen dat je er in ieder geval drie per week kunt doorstrepen. Maar het is natuurlijk de uitdaging om een vel vol workouts te krijgen! Dit zal betekenen dat je je wekker soms wat eerder zal moeten zetten of afspraken moet verschuiven. Je ochtend workout wordt even prioriteit nummer 1.

Je zult merken dat je aan het einde van de challenge echt een soort routine hebt gekregen. Wakker worden, sporten en dan pas de rest van je dag. Ik ben benieuwd of je dat net zo fijn vindt als ik!

dear good morning challenge - wake up

#DEARGOODCHALLENGE: Wake up & Start moving! Download NU!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print deze uit en hang hem naast je bed. Zo zie je em gelijk als je er ‘s ochtends uitspringt. No excuses! Ik zou het super tof vinden als je mij laat zien hoe goed je bezig bent. Maak een foto van je workout en deel hem met #DEARGOODCHALLENGE.

dear good Lienke dear good morning challenge wakker worden 30 dagen challenge wake up 1

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee? Laat het weten in een comment!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek