blog

#DEARGOODCHALLENGE: Wake up & Start moving!

Nieuwe maand, nieuwe challenge! Het wordt ’s ochtends steeds een beetje lichter en het “ maar het is nog zo donker “ excuus kunnen we dus niet langer gebruiken. Hop lekker vroeg je bed uit en gelijk aan de gang! Wake up & Start moving!

Om je daar een handje bij te helpen en je dag echt goed te starten staat er weer een hele vette challenge voor je klaar. Doe je mee?

dear good challenge Wake up & Start moving!

Gelijk aan de slag!

Deze maand gaan we ons dus focussen op vroeg en fit opstaan. Begonnen we in januari nog met enkele minuutjes eerder je bed uit rollen, nu gaan we een stapje verder. Deze maand ga jij zo vaak mogelijk proberen een ochtend workout te doen. Voor je aan het werk gaat, voor je naar school vertrekt of je andere afspraken hebt. Gewoon gelijk aan de gang en daarna pas door met de rest van je dag.

In de challenge vind je verschillende workouts die ervoor zorgen dat je er in ieder geval drie per week kunt doorstrepen. Maar het is natuurlijk de uitdaging om een vel vol workouts te krijgen! Dit zal betekenen dat je je wekker soms wat eerder zal moeten zetten of afspraken moet verschuiven. Je ochtend workout wordt even prioriteit nummer 1.

Je zult merken dat je aan het einde van de challenge echt een soort routine hebt gekregen. Wakker worden, sporten en dan pas de rest van je dag. Ik ben benieuwd of je dat net zo fijn vindt als ik!

dear good morning challenge - wake up

#DEARGOODCHALLENGE: Wake up & Start moving! Download NU!

Via bovenstaande button open je de pdf en zijn we klaar om te starten. Print deze uit en hang hem naast je bed. Zo zie je em gelijk als je er ’s ochtends uitspringt. No excuses! Ik zou het super tof vinden als je mij laat zien hoe goed je bezig bent. Maak een foto van je workout en deel hem met #DEARGOODCHALLENGE.

dear good Lienke dear good morning challenge wakker worden 30 dagen challenge wake up 1

Elke 10e van de maand een nieuwe challenge! Heb je een leuk idee? Laat het weten in een comment!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK:

Elke ochtend energiek uit bed,
het kan!

EXTRA OCHTEND MOTIVATIE IN JE MAILBOX?

Maandelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

Emmalaan 7-9
1075 AT
Amsterdam

© 2022 deargoodmorning
Website door Timo de Goede