Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

DearGoodFood: Een Italiaanse avond met Foodybox!

Hongerig stond ik gisteren te wachten op mijn DHL mannetje. Normaal is hij altijd vroeg maar net vandaag… Boodschappen voor het avondeten had ik niet gedaan want ik wist namelijk wat hij kwam brengen. De nieuwste Foodybox was in aantocht!

Een Italiaans avondje met de Foodybox. Pasta van sojabonen is een van de producten in deze box. Met een salade een heerlijk zomerse maaltijd.

De producten in de Foodybox

Vier keer per jaar brengt Foodybox een box uit die bomvol zit met verrassende producten, speciaal voor het seizoen. Een klein feestje dus om uit te pakken, zeker met een rommelende maag. Ik kwam onder andere een heerlijke mango chutney tegen van Geeta’s. Perfect op een borrelplankje met een goed stuk kaas. En een chilisaus van Inproba voor iemand met een vuurvaste mond ;). Het is teveel om allemaal op te noemen! Na alle producten te hebben bekeken had ik al snel mijn favorieten bij elkaar verzameld.

Tijd om de keuken in te duiken!

Een Italiaans avondje met de Foodybox. Pasta van sojabonen is een van de producten in deze box. Met een salade een heerlijk zomerse maaltijd.

 

Wat maakte ik?

Niemand heeft zin om met dit warme weer lang in de keuken te staan, toch? Geloof me, dit tover je allemaal in nog geen 15 minuten op tafel. Voor het eerst kookte ik met pasta van Risenta Deze is voor 100% gemaakt van sojabonen. Hierdoor krijg je niet dat bekende zware gevoel in je maag. En de smaak is echt lastig van normale pasta te onderscheiden. Ondertussen gooi ik wat pijnboompitten in een pan, strooi er wat Herbamare zout bij en snij cherrytomaatjes in tweeën. Alles bak ik even kort in de pan voordat ik er twee flinke scheppen pesto bij doe.

Een Italiaans avondje met de Foodybox. Pasta van sojabonen is een van de producten in deze box. Met een salade een heerlijk zomerse maaltijd.

 

Daarna snijd ik wat vers brood in plakken en doe er flink wat verse roomkaas van Paturain op. Voor wat extra groen maak ik een eenvoudige salade van komkommer, paprika en feta waar ik wat Cardini’s Ranch dressing overheen schenk. Ik ben nooit zo’n dressing fan, maar deze met Italiaanse kaas is ZO lekker. Dit is for sure mijn favoriete product uit de box. En dressing, serieus? Ja echt! Je kan hem trouwens ook prima gebruiken als dipsaus. Kom maar door met die schaal nacho’s haha!

Goed, maar even terug naar mijn Italiaanse maaltje. Voor de dorst maak ik het sapje van Flevosap nog wat frisser door de helft van mijn glas te vullen met ijs. In dit sap zit niks anders dan fruit, geen rotzooi of toegevoegde suikers dus.

 

Een Italiaans avondje met de Foodybox. Pasta van sojabonen is een van de producten in deze box. Met een salade een heerlijk zomerse maaltijd.

Voor ik het weet is ook de pasta klaar en kunnen we aan tafel. Bon appetit!

Wil je meer weten over de producten uit de box? Kijk dan hier het filmpje met Charlotte van Charlie’s Kitchen en doe gelijk wat extra inspiratie op voor jouw eigen zomerse avondje!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots