DearGoodFood: Meest simpele ice coffee ooit!

Het is weer lekker weer en dat betekent een overload aan ice coffee foto’s. En daar doe ikzelf ook lekker aan mee, want niets is lekkerder dan een ijskoude koffie op een mooie warme zomerdag. Agree? Probeer dan eens deze overheerlijke ice coffee uit. En wat nog het mooiste is: 1 minuut werk! 

Er zijn duizend manieren om een ice coffee te maken. Let er ook vooral op als je dit bestelt bij een cafe. Vraag altijd hoe ze het maken. Ik heb al een aantal keer gehad dat ik een ice coffee bestelde en vervolgens een soort soft-ijs-koffie-met-heel-veel-roomijs kreeg. Zoveel calorieën hoefde ik nou ook weer niet in mijn drankje te hebben.

Mijn ice coffee (waarom Engels? Omdat het gewoon veel lekkerder klinkt!) bevat amper calorieën, je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Benodigdheden voor één simpele ice coffee

> Blender die ijs kan blenden.
> ijsblokjes
> 1 kop koffie
> 150 ml sojamelk light (of een andere melksoort)
> snufje kaneel
> snufje cacaopoeder
> optie: zoetstof

Maak een bakje sterke koffie (zwart) en giet deze in de blender. Voeg de overige ingrediënten toe en blenden maar! Voilà, easy as f*ck he?

Nou heb ik zo’n soort recept eerder gepost maar toen kreeg ik van veel mensen te horen dat ze hun ijsblokjes niet konden blenden. Aangezien de zomer eraan komt en je vast heel veel ijsblokjes gaat gebruiken zou ik je aanraden om te kijken naar de juiste blender. Niet alle blenders kunnen ijsblokjes fijn malen. Stukje investering, maar dan heb je ook wat.

Ikzelf heb de Philips Avance Collection blender (HR3655/00) omdat ik een hele leuke samenwerking met het bedrijf heb. Perfect voor het blenden van ijs, kan in de vaatwasser (behalve de hoofdunit en de mesunit) en kan tot 2 liter blenden.

Enjoy!

– Foto’s zijn gemaakt door Daphne Ponsteen

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Philips. Het recept heb ik zelf bedacht en gemaakt. Het product heb ik gekregen om voor jullie een heerlijk recept te maken. Het komend jaar werk ik samen met Philips met het doel om mensen bewust te maken van het bedrijf en de mooie producten die zij hebben.

Philips blender ice coffee recept deargoodfood

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  1. Nog een tip: vries koffie in in een ijsblokjesvorm. Als je die in de blender doet met melk wordt de ice coffee volgens mijn vriend nog beter en minder waterig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek