DEAR GOOD TOGETHER

Dear Good Together

Het is weer zover! Van 14 tot 20 maart gaan we 7 energieke ochtenden beleven. 7 live lessen, zoals full body, aerobics, yoga en party. Vervolgens 7 meditaties inclusief affirmaties en 7 verschillende thema’s om echt in 7 dagen een enorme ochtend-boost te krijgen. Doe je mee? 

7x live

7 live lessen van 45 minuten, inclusief een korte meditatie of affirmatie. Elke les is anders. Van aerobics, tot aan full body, een tabata party naar yoga. 

7x thema

Elke ochtend is er een ander thema waar we op focussen. Van dankbaarheid, geluk, kracht en zelfvertrouwen. Elke dag is anders.

motivatie

Vorige edities deden honderden mensen mee. Wat een motivatie Met z’n allen op het beeldscherm lachen, werken en onszelf uitdagen. 

Zoom

Alle lessen vinden plaats via zoom. Maandag tot en met vrijdag 05.45 – 06.30 uur en in het weekend van 07.45 – 08.30 uur. 

trainers

Het hele team van DGM is aanwezig. Lienke, Marloes, Evelien en Marianne staan de hele week voor je klaar!

Dear good together

Het is weer zover! Van 14 tot 20 maart gaan we 7 energieke ochtenden beleven. 7 live lessen, zoals full body, aerobics, yoga en party. Vervolgens 7 meditaties inclusief affirmaties en 7 verschillende thema’s om echt in 7 dagen een enorme ochtend-boost te krijgen. Doe je mee? 

14 - 20 maart 2022

Alle leden van de community krijgen deze week helemaal gratis! Ben je nog niet lid? Dan kan je al voor 14,99 euro meedoen! Dit is slechts 2,15 euro per ochtend. Door lid te worden van de community krijg je tevens meer dan 200 workouts, yoga sessies, inspiratie voor een ochtendroutine en live lessen die je kan volgen. Maandelijkse opzegbaar.

De Dear Good Together week wordt de week erna in een cursus gegoten zodat je het nogmaals kan beleven.

14,99 per maand (maandelijkse opzegbaar)

Programma

05.45 Maandag 14 maart. Thema: Geluk.
Energizer + meditatie

05.45 Dinsdag 15 maart Thema: Zelfvertrouwen
Yoga + affirmaties

05.45 Woensdag 16 maart. Thema: Dankbaarheid
Aerobics + meditatie

05.45 Donderdag 17 maart. Thema: Succes
Yoga + affirmaties

05.45 Vrijdag 18 maart. Thema: kracht
Full body party + affirmaties

07.45 Zaterdag 19 maart. Thema: innerlijke rust
Yoga + meditatie

07.45 Zondag 20 maart. Thema: groei
Workout party + meditatie

veelgestelde vragen

Door lid te worden van de community kan je meedoen aan deze speciale Dear Good Together week. je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je ontdekt direct de voordelen van de community. 

Via onze speciale Dear Good Together board kan je alle informatie vinden (wanneer je je inlogt in de community). Tevens kan je ook bij onze evenementen agenda alle terugvinden. De zoom-link delen we ruim van tevoren. 

Dat is geen enkel probleem! We nemen alle live sessies op en delen dit een week later in een cursus. Zo kan je altijd nog een dag opnieuw doen of inhalen. 

Voor iedereen die meer uit de ochtend halen! Het niveau is zo ingericht dat iedereen kan meedoen. We geven altijd opties.  Iedereen die lid is van de community kan gratis deelnemen. Je hoeft je hier niet speciaal voor aan te melden.

Niet veel; alleen jezelf, ruimte om te bewegen en vooral heel veel fun!

Wij delen alles via het bord Dear Good Together. Een paar dagen voor aanvang ontvang je daar alle informatie met een Zoom-link die je voor alle live sessies kan gebruiken! Tevens ook terug te vinden bij onze evenementen agenda. 

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgeoefend in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.