Ontbijthotspots in Deventer

Deze stad ligt misschien voor jou niet om de hoek, maar Deventer is echt heel leuk.  Top voor een relaxte staycation in eigen land en dé plek voor fijne ontbijtjes. We hebben 5x ontbijten in Deventer voor je op een rij gezet.

Broodbode

Tsja, de naam zegt het eigenlijk al, hier kan je de meest uiteenlopende broodjes van Deventer bestellen. Daarnaast is deze plek in de zomer echt the place to be. Ze hebben namelijk een geweldige stadstuin!

Waar:            Grote Overstraat 29, Deventer
Wanneer:    Maandag t/m zondag vanaf 10:00
Website:       https://www.broodbode.nl/

Eig&Wijs

Een relaxte all day breakfast-spot in hartje Deventer. Bij Eig&Wijs kan je dus ook na een paar uurtjes uitslapen nog aanschuiven voor het ontbijt. In de zomer lekker op het terras of zoek een plek op de bovenverdieping, mocht je nog wat werkuurtjes willen inhalen.

Waar                     Brink 83, Deventer
Wanneer              Maandag t/m zaterdag vanaf 09:00
Website                http://www.eigenwijsdeventer.nl

Finch

Ontbijten in stijl doe je bij Finch. Dit hotel opent doordeweeks haar deuren al om 07:00 uur, zodat je net als de gasten kan aanschuiven voor ontbijt. Voor een klein prijsje krijg je een bord vol verse croissants, scrambled eggs en fruit.

Waar:            Keizerstraat 20, Deventer
Wanneer:    Maandag t/m vrijdag vanaf 07:00, in het weekend vanaf 08:00
Website:       https://hotelfinch.nl

Het Lokaal

Net als thuis, dat is de sfeer die ze willen uitstralen! Je kan hier lekker ontbijten met een goede bowl of avocado on toast. Daarnaast kijkt ook niemand je raar aan als je ondertussen je laptop even openslaat. Let wel even op, want op maandag en dinsdag sta je voor een dichte deur.

Waar:             Grote Kerkhof 6, Deventer
Wanneer:    Woensdag t/m zondag vanaf 08:00
Website:       https://www.hetlokaaldeventer.nl

Happy Tosti

Misschien niet iedereens smaak op de vroege ochtend, maar mij kan je er zelfs ’s nachts voor wakker maken, tosti! Je bestelt hier bijvoorbeeld een traditioneel ontbijt van koffie, verse jus en yoghurt, maar het croissantje wordt omgewisseld voor een tosti naar keuze.

Waar:            Lange Bisschopstraat 23, Deventer
Wanneer:    Di t/m za vanaf 09:00, zondag vanaf 10:00 en
maandag vanaf 11:00
Website:      https://www.happytosti.nl/

Ga je binnenkort ontbijten bij één van onze hotspots of zelfs wel ontbijten in Deventer? Deel een foto met #deargoodmorning, vinden we leuk!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek