blog

Ontbijthotspots in Deventer

Deze stad ligt misschien voor jou niet om de hoek, maar Deventer is echt heel leuk.  Top voor een relaxte staycation in eigen land en dé plek voor fijne ontbijtjes. We hebben 5x ontbijten in Deventer voor je op een rij gezet.

Broodbode

Tsja, de naam zegt het eigenlijk al, hier kan je de meest uiteenlopende broodjes van Deventer bestellen. Daarnaast is deze plek in de zomer echt the place to be. Ze hebben namelijk een geweldige stadstuin!

Waar:            Grote Overstraat 29, Deventer
Wanneer:    Maandag t/m zondag vanaf 10:00
Website:       https://www.broodbode.nl/

Eig&Wijs

Een relaxte all day breakfast-spot in hartje Deventer. Bij Eig&Wijs kan je dus ook na een paar uurtjes uitslapen nog aanschuiven voor het ontbijt. In de zomer lekker op het terras of zoek een plek op de bovenverdieping, mocht je nog wat werkuurtjes willen inhalen.

Waar                     Brink 83, Deventer
Wanneer              Maandag t/m zaterdag vanaf 09:00
Website                http://www.eigenwijsdeventer.nl

Finch

Ontbijten in stijl doe je bij Finch. Dit hotel opent doordeweeks haar deuren al om 07:00 uur, zodat je net als de gasten kan aanschuiven voor ontbijt. Voor een klein prijsje krijg je een bord vol verse croissants, scrambled eggs en fruit.

Waar:            Keizerstraat 20, Deventer
Wanneer:    Maandag t/m vrijdag vanaf 07:00, in het weekend vanaf 08:00
Website:       https://hotelfinch.nl

Het Lokaal

Net als thuis, dat is de sfeer die ze willen uitstralen! Je kan hier lekker ontbijten met een goede bowl of avocado on toast. Daarnaast kijkt ook niemand je raar aan als je ondertussen je laptop even openslaat. Let wel even op, want op maandag en dinsdag sta je voor een dichte deur.

Waar:             Grote Kerkhof 6, Deventer
Wanneer:    Woensdag t/m zondag vanaf 08:00
Website:       https://www.hetlokaaldeventer.nl

Happy Tosti

Misschien niet iedereens smaak op de vroege ochtend, maar mij kan je er zelfs ’s nachts voor wakker maken, tosti! Je bestelt hier bijvoorbeeld een traditioneel ontbijt van koffie, verse jus en yoghurt, maar het croissantje wordt omgewisseld voor een tosti naar keuze.

Waar:            Lange Bisschopstraat 23, Deventer
Wanneer:    Di t/m za vanaf 09:00, zondag vanaf 10:00 en
maandag vanaf 11:00
Website:      https://www.happytosti.nl/

Ga je binnenkort ontbijten bij één van onze hotspots of zelfs wel ontbijten in Deventer? Deel een foto met #deargoodmorning, vinden we leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: