0
Zo haal jij ook je doelen! by Dear Good Morning

Deze 5 blogs helpen je om productiever te worden

Je zit, zo aan het einde van het jaar, waarschijnlijk vol met ideeën en dromen voor 2019. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de tijd die je hebt om daar aan te besteden, ook productief inzet? En misschien nog wel belangrijker, hoe hou je de motivatie vast en zorg je dat die doelen behaald worden. Afgelopen jaar hebben we je geprobeerd hierbij zo goed mogelijk te helpen. En om je nu nog even een extra zetje in de rug te geven, 5 blogs op een rijtje die jouw productiviteit gaan verhogen!

organize tips dgm, productiever, motivatie, reizen, challenge

Werk georganiseerd

Een van de belangrijkste punten om zo productief mogelijk te zijn, is georganiseerd te werk gaan. Daar ben ik zelf overigens echt geen ster in. Ik kan van links naar rechts vliegen in mijn bezigheden en zo het einddoel een beetje uit het oog verliezen. Daarom in deze blogposts 5 tips op een rijtje om het je wat makkelijker te maken.

Hoe overleef ik een groot project #2, productiever, motivatie, reizen, challenge

Hoe pak je een groot project aan?

Bezig met een groot project of is het doel wat je wil behalen nog ver weg? Lees dan nog eens mijn blogpost over de aanpak van een groot project. Met handige tips om je hoofd koel te houden als de dealine begint te naderen.

Motivatie video’s

Soms werkt er niks beters dan je laten motiveren door anderen. In deze blogpost vind je 5 video’s die je zeker een schop onder je kont gaan geven. Met sprekers als Mel Robins en Youtube ster Ashy Bines is er zeker een die jou aan gaat spreken.

Hoe overleef ik een vliegreis tips #2, productiever, motivatie, reizen, challenge

Waarom reizen helpt!

Soms zit je zo vast in je eigen routine dat dingen veranderen onmogelijk lijkt. Het beste wat je dan kan doen? Even helemaal weg! In deze blogpost vertelt Eleni waarom reizen zo belangrijk is en hoe het je kan helpen productiever te worden.

Challenge Getting Sh*t done

Zo, na het lezen van bovenstaande blogs wil je waarschijnlijk nu gelijk aan de slag. Of tenminste dat hoop ik ;). Waarom dan niet gelijk met een stok achter de deur en starten met een challenge? Zo hou jij je productiviteit de hele maand vast!

Hoe zorg jij ervoor dat je zo productief mogelijk bent? Deel je tips in de comments!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.