0
GELUKKIG(ER) by Good Morning Dear

Deze 5 blogs zorgen voor meer happiness

De donkere dagen voor en na de feestdagen zorgen vaak voor somberheid. Je zit misschien net iets minder lekker in je vel en je mist de zon. Echter is er geen reden om dat gevoel zomaar te accepteren! Nee, er is genoeg wat jij kan doen voor een instant happy feeling. Ik verzamelde vijf van mijn favoriete blogs van de afgelopen jaren. Allemaal met als focus happiness. Let’s smile!

Gelukkig worden in 5 stappen 3

Gelukkig worden in 5 stappen

Iedereen wil gelukkig zijn. Een slechte dag hoort erbij, maar hoe zorg je dat je vooral lachend door het leven gaat? Pas deze vijf tips toe en het wordt in ieder geval stukken makkelijker.

Ga de komende januari dip tegen!

Regen, kou, sneeuw. Er zijn mensen bij die hier heel blij van worden, maar voor het grootste deel is het toch een grote ergenis. Waar blijft de zomer?! Voor diegenen onder ons die sip worden van het weer en helaas geen ruimte hebben voor een ticket naar de zon, in deze blogs wat tips om toch te shinen!

negativiteit weg

Weg met die verdomde negativiteit

Je gedachten blijven de verkeerde kant op gaan en positief denken lukt even niet meer. Echt een baaldag! Maar hoe zorg je ervoor dat het niet blijft hangen? Lees hier vier tips om die nare gedachten van je af te schudden.

5 happiness blogs-2, somber

Meer zelfvertrouwen

Iemand die zeker is van zichzelf zit vaak beter in zijn vel. Ofwel, is gelukkiger! Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kan je er nou voor zorgen dat jouw zelfvertrouwen groeit?

lienke happy challenge, somber

Doe de challenge!

Ben je na het lezen van bovenstaande blogs helemaal gemotiveerd om aan de slag te gaan? Waarom het dan niet gelijk goed aanpakken met deze challenge. Zo focus je niet alleen vandaag, maar de komende maand op jouw blije gevoel.

Na het lezen van de blogs weer een beetje happy?

Dit vind jij vast ook leuk:

Good Morning Dear GELUKKIG(ER)
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.