Deze eiwitproducten zijn zo raar!

Het werd weer eens tijd voor een product review. Aangezien ik veel vragen krijg over eiwitten leek het me leuk om de 5 raarste eiwitproducten te testen voor jou. Sorry Body&Fit maar ze zijn gewoon echt heel raar. Bekijk gauw de producten in de video en lees in mijn blog welk eiwitproduct gewonnen heeft.

Ik legde mijn proeverij kort vast op beeld:

Hieronder mijn beoordeling en ook hoe je ze kunt bestellen. Denk je: Ja prima ik wil ze gewoon allemaal ontvangen, scroll dan naar beneden hoe jij alle 5 producten op je deurmat kunt krijgen. Wel zo leuk toch, je eigen proeffeestje inplannen?

Sunny Shakers

Nee, ik houd niet van snoep en al helemaal niet van zure-matten-achtige-snoepjes. Jij wel? Dan zijn deze Sunny Shakers echt iets voor jou. Zeker als je een zoetekauw bent en je wilt je meteen wat beter voelen als je toch gaat snoepen. Dan zijn ze echt perfect. Je hebt ze in drie verschillende smaken! Klik op de afbeelding voor meer informatie. Cijfer: 5

Bananabread

Yes, waarom moeilijk doen als je het gewoon kunt bestellen? Ik vond de bananabread dus echt wel lekker, dus als je geen oven hebt of gewoon geen zin om je uit te sloven, moet je deze eens proberen! En je mag heus zeggen dat je hem zelf het gemaakt, dat vind ik echt niet erg. Cijfer: 8

Smart muffin

Nou je ziet al aan mijn gezicht, gewoon niet zo lekker. Maar smaken verschillen, dus je kunt het altijd zelf proeven. Cijfer: 2


Bonbons

Ga je bij je oma op bezoek, dan kun jij eens voor de bonbons zorgen. Kun je zorgeloos genieten, want je krijgt echt wel voldoende eiwitten binnen… En je oma ook. Win-Win. Als je van eiwitrepen houdt, vind je deze ook lekker want deze heeft 100% dezelfde structuur, ze zien er alleen wat leuker uit. Cijfer: 7

Scones

Lekker high tea doen, maar dan stiekem er ook nog voor zorgen dat je je eiwitten binnenkrijgt. Geloof me, deze zijn echt gruwelijk lekker. Ik geloofde er niets van toen ik het las op social media, maar eenmaal zelf geproefd snap ik het oprecht, ze zijn ECHT lekker. Dus deze kun je echt meteen in huis halen. Score: 9

eiwitproducten

De onderstaande winactie is voorbij en de winnaar is bekend. Je kunt niet meer deelnemen aan deze actie, maar houd mijn Instagram in de gaten voor de volgende!

Lees ook de review van mijn testpanel over eiwitrepen eens terug!

Heel leuk natuurlijk al die eiwitproducten proeven, maar ik vind het veel leuker als jij ook je mening kunt geven over deze 5 rare eiwitproducten. Dus, wil jij ook je mening geven, laat dan vooral even een comment achter. Daarbij moet je eerst de puzzel oplossen – winnen doe je niet zomaar hé – dus let even op.
Zo kun je winnen:

 1. De afbeeldingen hierboven zijn klikbaar. Deze verwijzen naar de productpagina van het rare eiwitproduct. Tel alle bedragen bij elkaar op;
 2. Laat in een comment onder deze blog het totaalbedrag weten;
 3. Zorg dat jij je mailadres goed invoert;
 4. Je kunt alleen winnen als je het antwoord goed hebt. De winnaar maak ik 22 februari bekend via deze blog + ik mail diegene persoonlijk.

Enjoy!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

 1. We gaan natuurlijk voor korting pakken (we zijn immers Hollanders) en natuurlijk doe je dan ook mee aan de winactie ?. Dan kom ik uit op 24,10

 2. Haaa wat een heerlijke post dit!! Het zou nooit in me opkomen deze dingen te bestellen ik ben meer iemand die ze zou bakken ;p maar ik hou ook heel erg veel van eten dus ik proef ze natuurlijk wel graag:) het bedrag is geloof ik €24.50

 3. Hihi whaa ik zou dit ook wel willen proberen. Die scones lijken me heel lekker inderdaad, ben beniewd. Ik kom uit op een bedrag van 24,50. De prijs van de sunny shakers varieert, maar ik heb degene gekozen die jij had. En de smart muffins zijn in de bonus (1,- korting)

 4. €24,50 incl korting
  Ik ben dus normaal niet zo van dit soort producten en maak juist veel zelf, maar ik zou dit toch heeeel graag willen proeven.

 5. Totaal kosten deze producten op ditmoment incl. de korting op de website 24,50€. Ps. Lijkt me super dit te winnen. Ben er altijd voor in om iets te snacken met wat extra eiwit ☺️☺️??

 6. Super leuke post hahah. Ik zou deze dingen zelf nooit kopen, maar proberen lijkt me heerlijk, vooral de scones na jouw video :p. Het bedrag is 24,50 met 1,- korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek