lienkelachend

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

DISCLAIMER

Alles wat je op Dear Good Morning vindt, is geschreven en gemaakt door het team van Dear Good Morning. Hier rust auteursrecht op.
Teksten en afbeeldingen kunnen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Als je enthousiast bent over een artikel of een foto, snap ik dat hartstikke goed. Stuur mij dan een e-mail en we kijken samen hoe je de content van Dear Good Morning kan en mag gebruiken. Dit gebeurt na toestemming.

Dear Good Morning is geen expert en is geen officiële instantie. Dear Good Morning en alle mensen die betrokken zijn in het team, zijn niet verantwoordelijk voor blessures, klachten of andere lichamelijke en mentale aandoeningen. Dear Good Morning kan hier nooit aansprakelijk voor worden gesteld.

Binnen Dear Good Morning vind je verschillende soorten content:

  1. Zelfgemaakte content, waarbij (indien aanwezig) bronnen onder aan de blog worden vermeld.
  2. Advertorials, waarbij Dear Good Morning betaald krijgt om content te maken. Dit wordt zowel in de titel als onder aan de blog vermeld. Advertorials gebruikt Dear Good Morning wanneer het hele team enthousiast is. De inkomens worden gebruikt om Dear Good Morning te laten bestaan.
  3. Reviews en andere samenwerking, waarbij Dear Good Morning producten gebruikt om te testen of te beoordelen om over te schrijven. Hier rust een 100% eerlijke mening op. Dit zijn producten die het team opgestuurd krijgt, of zelf koopt, om jou informatie te kunne geven over de artikelen en producten.
  4. Lienke, founder van Dear Good Morning, is ambassadrice van Body&Fit Shop. Dit houdt in dat Lienke achter het bedrijf staat en daarom af en toe reclame maakt om jou te voorzien van Body&Fit-gerelateerde content.

Heb je vragen, twijfel je over bronnen, zie je een fout of ben je met bepaalde content niet tevreden? Mail ons dan meteen.

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots