0
GELUKKIG(ER) by Ana Lopez Swinkels

Dit wordt mijn 2019… Ana

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, nieuwe doelen, nieuwe plannen en ideeën. Ook team Dear Good Morning stroomt hier van over. Ben je benieuwd waar wij ons dit jaar persoonlijk op gaan focussen? Wij vertellen het je. Misschien kun je er inspiratie uit opdoen! Vandaag is Ana aan het woord over haar doelen voor 2019.

WAKE UP

De ochtend is heilig voor me en de wekker zetten is voor mij geen probleem. Dit was al een gewoonte van me waar ik in 2019 zeker weten mee doorga. Wel merk ik steeds vaker dat ik met hoofdpijn wakker word en mijn dag pas écht van start gaat na een goede kop koffie. Ik denk dat ik toch wel een beetje fysiek verslaafd ben geraakt aan koffie. In 2019 ga ik voor een productieve ochtend, zonder afhankelijk te zijn van cafeïne. Minderen dus!

doelen, dit wordt mijn 2019, Ana

BE HAPPY

Van de vier pijlers van DGM gaat deze pijler centraal staan. In juli 2018 vertrok ik naar het buitenland met het idee een jaar in het buitenland te gaan werken. Dit liep allemaal net wat anders, je leest hierover meer op anabanana.nl. Ik ben mezelf afgelopen jaar tegengekomen als het gaat om positiviteit en mijn zoektocht naar geluk. Zo bleek ik veel energie te stoppen in dingen en projecten waar ik niet blij van werd. Het gevolg? Zelfs op reis lag de bore out op de loer. Dus…2019 wordt voor mij hét jaar waarin ik op zoek ga naar dat wat mij wél gelukkig maakt, op zoek naar mijn kracht en waarden om vanuit daar verdere keuzes te maken.

doelen, dit wordt mijn 2019, Ana

WORK OUT

Op het moment van schrijven ben ik nog steeds in het buitenland. Net als Eleni mis ik het hardlopen ontzettend. Nu heb ik toch wel gemiddeld 2 à 3 keer per week kunnen sporten, maar ik mis de lange duurlopen wel heel erg. Of überhaupt 5 km zonder obstakels kunnen rennen 😉

2018 was voor mij het jaar dat ik (hot) yoga ontdekte. Deze sport ga ik zeker vaker beoefenen bij terugkomst in Nederland. Ook wil ik crossfit weer op gaan pakken. Mijn spieren zijn aan het verdwijnen als sneeuw voor de zon.

doelen, dit wordt mijn 2019, Ana

REACH GOALS

Dit gaat misschien gek klinken: mijn doel is om niet meer zo doelgericht bezig te zijn. Dit heeft vooral te maken met wat ik zojuist heb omschreven bij de pijler ‘BE HAPPY’. Ik ben er achter gekomen dat ik het behalen van doelen wel heel leuk vind, maar dat ik daarmee de lol van het proces naar dat doel toe weghaal. Ik formuleer het ook niet meer als doelen, maar als wensen. Zo wens ik in 2019 weer blessurevrij te zijn en een halve marathon te kunnen lopen.

doelen, dit wordt mijn 2019, Ana

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Dit vind jij vast ook leuk:

Ana Lopez Swinkels GELUKKIG(ER)
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.