0
Zo haal jij ook je doelen! by Eleni

Dit wordt mijn 2019… Eleni

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, nieuwe doelen, nieuwe plannen en ideeën. Ook team Dear Good Morning stroomt hier van over. Ben je benieuwd waar wij ons dit jaar persoonlijk op gaan focussen? Wij vertellen het je. Misschien kun je er inspiratie uit opdoen! Vandaag is Eleni aan het woord over haar doelen voor 2019.

WAKE UP

Gelukkig ben ik altijd een ochtendmens geweest en sta ik eigenlijk altijd op tijd op. Ik ben eigen baas, dus er is niemand die me verplicht ergens op een bepaalde tijd te zijn. In 2019 wil ik proberen om een fijne ochtendroutine te ontwikkelen. Misschien ga ik ook wel vaker hardlopen in de ochtend of een lekkere wandeling maken voordat ik aan mijn werkdag begin. Dit jaar is een vreemd jaar qua ochtendroutine geweest, omdat ik zeven maanden lang elke dag op een andere plek wakker werd vanwege mijn wereldreis. Echt routine zat er niet in en daar wil ik in 2019 graag verandering in brengen. Het afgelopen jaar heb ik zoveel interviews voor Dear Good Morning gedaan (de Wakker worden met… serie) waar ik veel inspiratie uit heb gehaald, dat moet dus wel goed komen!

Mijn 2019-1

BE HAPPY

Tijdens mijn wereldreis kon ik even afstand nemen van mijn vertrouwde leventje en ingeslopen gewoontes. Ik kon er even van een afstandje (letterlijk en figuurlijk) naar kijken. Daardoor heb ik nu heel goed op een rijtje wat me wel en niet blij maakt. Sporten bijvoorbeeld, genoeg tijd maken voor familie en vrienden en reizen. Ik ga in 2019 mijn telefoon vaker wegleggen en dingen doen die ik echt leuk vind, zoals lezen. Op mijn iPhone heb ik nu een limiet ingesteld voor social media en dat helpt echt heel goed! En als we het toch over BE HAPPY hebben, ik ben tijdens mijn wereldreis op de allermooiste plek ter wereld in Nieuw-Zeeland ten huwelijk gevraagd, dus ik mag mijn wedding gaan plannen in 2019. Echt trouwen doen we pas in 2021 op de dag dat we exact tien jaar samen zijn, dus 2019 wordt vooral voorpret.

Mijn 2019-2

WORK OUT

Ik ga in 2019 een marathon lopen, zo dat is eruit! Ik heb tijdens mijn wereldreis zeven maanden lang nauwelijks hardgelopen en ik mis het verschrikkelijk. Vanaf januari ga ik met een schema mijn conditie weer opbouwen en aan het einde van het jaar wil ik voor de tweede keer een marathon finishen. Welke het wordt, weet ik nog niet, maar dat het mooi wordt weet ik zeker. Ik heb er enorm veel zin in! Ook wil ik graag weer een keer in de week gaan bootcampen. Lekker sporten in de buitenlucht, daar kan ik zo van genieten.

Mijn 2019-3

REACH GOALS

Met mijn twee bedrijven (ik ben freelance redacteur en run een blog over hardlopen op reis) gaat het ontzettend goed. Toch wil ik 2019 verdere stappen zetten. Ik ga een kantoorplek huren voor een aantal dagen in de week en wil meer focus op welke klussen ik wil blijven doen en wat leuke nieuwe klanten zoeken. Tijdens mijn wereldreis heb ik mijn werk op een lager pitje gezet en daardoor is er nu weer ruimte voor nieuwe klussen. Misschien wil ik zelfs wel aan de slag met een coach die me kan helpen met alles op een rijtje te zetten en helpen met het op een rij zetten van mijn doelen en het uitzoeken van de richting die ik op wil.

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Dit vind jij vast ook leuk:

Eleni Zo haal jij ook je doelen!
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.